Még egypár új cucc.
Yukari-senseireki I & II
igen a Baiser féle Yukari. ^^ még 2000-ben készített két koncept mini-albumot, amiröl aztán fene tudja miért mindenki elfeledkezett. A neten is alig-alig találni róla infót (ellenben a szövegek meg mind fent voltak egy site-on... ezek mellékelve az mp3-ak mellé.. ^^) és én is csak most akadtam rájuk. Rémlik, hogy annak idején olvastam valahol, hogy megjelentek, de aztán mivel sehol nem bukkantak fel mp3ak én is elfeledkeztem a dologról, aztán most meg véletlenül ráakadtam.. o_O/ HOgy ennyire nem tud a dologról senki az már csak azért is fura, mivel pokoli jó mindkép EP. nem az Endorphine féle elektrinikával megdobott zúzósabb hangzás, hanem a Baiser legjobb pillanatait idézö dallamos cuccok. Tehát minden Baiser rajongónak kötelezö hallgatnivaló, mert kb. olyan mintha a banda egy elfeledett lemeze lenne.
Kyo-Mama
ez meg az aminek látszik, Kyo szólócucc, ami az új 'zenryaku ogenkidesuka. saihate no chi yori mei mo naki kimi e a' címü verseskötetéhez (vagymihez) jött ki. csak azért töltöttem le, me' éppen láttam valahol, de sok jót nem vártam töle erre meg... úgy kb a [KR]Cube óta nem volt semmi Deg-hez kapcsolódó zene ami ennyire bejött volna. ilyen nagyon fura, kissé jazzes beütésü szám, Kyo énekel benne normálisan (nem üvöltözik/öklendezik/stb) és úgy jó az egész ahogy van. mi a fene... o_O ezek után kiváncsi vagyok az új Deg lemezre, habár kétlem, hogy az ilyesmi lenne. (Kyo szólóalbumot akarok! @_@)
(mufurc: szedd le te is, me' érdemes! ^^)
Childcomp válogatás
(föleg) japán hardcore válogatás. nagyon jó és nagyon alap, de majd részletesebben külön topicban. ^^
new stuffz!
aztánmég.. mivel kezd megin' fogyni a hely hétvégén majd törlök csomó mindent ami régebben került fel. A fentiek, meg a többi utóbbi idöben felkerült dolog (MSC, Rosso, Gagle, stb..) persze marad, de ha a többiböl kell még valakinek valami az szedje le addig, vagy szóljon, hogy mi maradjon. ^^