Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 05 Tue, 3:28 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 852  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 11 Mon, 5:13 pm 
Elite Member

pszabi wrote:
mellesleg nem érdemes felkapni ilyeneken a vizet.. még egy tucat ilyen cikk vár ránk.. én csak röhögök az egészen és hidegen hagy.

:) na igen....
amúgy valóban az a legzavaróbb, hogy nem veszik a fáradtságot sok helyen hogy tényadatoknak nézzenek utána, aztán persze van olyan is, ahol "nem kiadói érdek az őszinteség".....
mellesleg én edzett vagyok, minden nap szembesülök ezzel a kérdéssel....ennek ellenére előfordul h felmegy a vérnyomásom....(ami azért jó, mert alapból alacsony)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 11 Mon, 5:22 pm 
oshare booty
oshare booty

^2 mély levegő és kész (^^)"
v nemtom.. persze figy miben lehecc alapos? legalábbis szakembernek kell lenned az adott témában h a cikked hellyel-közzel megfeleljen a valóságnak
márpedig ez az újságírásban imo lehetetlen.... azt meg h minden kis témában felkeressenek 2-3 prominens személyt.. hát anyagilag nem épp kivitelezhető.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 11 Mon, 5:28 pm 
Elite Member

pszabi wrote:
^2 mély levegő és kész (^^)"
v nemtom.. persze figy miben lehecc alapos? legalábbis szakembernek kell lenned az adott témában h a cikked hellyel-közzel megfeleljen a valóságnak
márpedig ez az újságírásban imo lehetetlen.... azt meg h minden kis témában felkeressenek 2-3 prominens személyt.. hát anyagilag nem épp kivitelezhető.

pszabi...én mindkét oldalt elég jól ismerem, szal engem nem kell győzködni.... :D amúgy néha elég lenne annyi, hogy megtanulnak olvasni, meg használni a copy/paste-et... (jujj de gonosz volt most....) xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 11 Mon, 6:18 pm 
oshare booty
oshare booty

háááát nemtom, copy esetén nincsened szerzői jogcuccok (^^)"
abból azért baj is lehet ha csak simán -hivatkozások- nélkül másolnak át dolgokat nem? persze semmenyire nem vok benne ezeknek a jogi oldalaiban szal inkább csak kérdezem..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 11 Mon, 8:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
mellesleg nem érdemes felkapni ilyeneken a vizet.. még egy tucat ilyen cikk vár ránk.. én csak röhögök az egészen és hidegen hagy.

így igaz, engem is, túl sok ilyesmit láttam ahhoz, hogy felháborodjak rajta. mindez tényleg csak azokra van hatással, akik a csőmédiából okulnak - de sajnos rengeterg ilyen van :/
androgün meg nem csak japán lehet, volt már, hogy feminim europidot is nőnek néztek a környezetemben. vagy legalábbis homoszexuálisnak. :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 11 Mon, 9:01 pm 
Forum Expert
Forum Expert

pszabi wrote:
Aru-chan wrote:
Oshare androgünök

nah ehhez a kifejezéshez még nőnöm kell testileg-lelkileg

Jaj pszabi, ne haragudj, nem sértésnek szántam. Nah, ebből már úgysem vágom ki magam...Gomen.

Kogának: Most hogy magam mögött tudhatok egy 120 km-es utazást volt időm gondolkodni...és ismét szembesítettek korombeli "rockersrácok" hogy "De égő ez a japános dolog" amiben pedig nincs igazuk.

Mellesleg én próbálom nem felkapnia vizet, de nem mindig működik, egyfelől alapból hirtelen természetem van, másfelől meg ki nem állhatom ha valaki olyan kezdi szidni ezeket a dolgokat akinek halvány lila gőze nincs a témához. Erről most egy nagyarcú egyetemista kollégám jutott eszembe, aki ha meghallja azt a szót, hogy "japán" már gúnyosan röhög. Őt jól leoltottam a múltkor, de ez most asszem erősen off lenne ha leírnám ide.

És pszabi, te mész ki Amerika? Jó neked! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 8:19 am 
Senior Member

http://www.bestoldgames.net/eng/abc/g.php
Retro játékok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 8:53 am 
Site Admin

oolong wrote:
igazad van Case, abszolúte..... csak arról feledkezel meg, hogy az átlagmagyar (mellesleg ez egy romániai magyar portál) nemhogy nem tudja, mirõl is van szó, de a legtöbbjüket nem is nagyon érdekli....

Case wrote:
de sebbbbbaj, hülye magyar olvasó uccse tudja miröl van szó, tehát igaz, miért eröltesse meg magát szegény cikkíró... =o=

szerintem nagyon is tisztában vagyok a miértekkel. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 10:52 am 
oshare booty
oshare booty

Aru-chan wrote:

nyem én, haverom
uuuutálom az egybesült állatokat.. maj'ha fizetnek eleget akkor mek :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 5:55 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ezt így amerikanisztikásként csak megsúgom neked: én is mindig Egybesült Állatokat mondok és nem nagyon tartom a "kultúrájukat" magasszintűnek, bár sok haverom él ott, szerte az országban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 6:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
Aru-chan wrote:

nyem én, haverom
uuuutálom az egybesült állatokat.. maj'ha fizetnek eleget akkor mek :pinky2:

XDD Micsoda név! ^^ pszabi, a nyelvész

Én is a nagyonnemszeretem típusú érzelemkitörésekkel viszonyulok az Államokhoz. Megboldogult cupidbay-es koromban próbáltam hosszú távon levelezni, msn-ezni amcsikkal, de oly buták szegénykék. Merthogyugye Budapest = Bukarest, s hogy hivatalos nyelv a spanyol kishazánkban. Jó tudni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 6:23 pm 
Forum Fanatic

Amerikaiakkal addig nincs bajom, amíg értelmes dolgokról nem kell beszélgetni velük. :lol: Pár éve voltam kinn egy hónapra, senki sem tűnt "az átlagosabbnál hülyébbnek", kedvesek is voltak. De igen, sz'al egyszer megkérdezték, hogy "Nálatok is vannak lovak?", erre a kérdésre siettem igennel válaszolni, majd hozzátenni, hogy "igen, még kocsik is!" XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 6:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Amerikaiakkal addig nincs bajom, amíg értelmes dolgokról nem kell beszélgetni velük. :lol: Pár éve voltam kinn egy hónapra, senki sem tűnt "az átlagosabbnál hülyébbnek", kedvesek is voltak. De igen, sz'al egyszer megkérdezték, hogy "Nálatok is vannak lovak?", erre a kérdésre siettem igennel válaszolni, majd hozzátenni, hogy "igen, még kocsik is!" XDDDD

Igen ez a lovas dolog...franciatanárom is mesélte,h jöttek franciák,és csodálkoztak h van autópálya XDDDDDDD..Azt gondolták h mi még lovas nép vunk :D Na szép...no comment

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 7:24 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Amikor még gimiben német cserekapcsolatban vettem részt az egyik német szülő megkérdezte hogy van-e nálunk angolWC. Nálam ez tette be a kiskaput.
Az nyilván fel sem tűnik nekik hogy Horvátországban meg Olaszban egykét helyen csak egy porcelánba önött lyuk van a földben. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 12 Tue, 7:40 pm 
oshare booty
oshare booty

Koga wrote:
Én is a nagyonnemszeretem típusú érzelemkitörésekkel viszonyulok az Államokhoz. Megboldogult cupidbay-es koromban próbáltam hosszú távon levelezni, msn-ezni amcsikkal, de oly buták szegénykék. Merthogyugye Budapest = Bukarest, s hogy hivatalos nyelv a spanyol kishazánkban. Jó tudni.

szi-szi szinyor!
buenosz ályresz! XD

Aru-chan wrote:
Amikor még gimiben német cserekapcsolatban vettem részt az egyik német szülő megkérdezte hogy van-e nálunk angolWC. Nálam ez tette be a kiskaput.

aber ja bitte XD
néha én is elbizonytalanodom... szal amikor össznépi nemtommi vn kecskeméten a tanyán..
jó-jó garfield van, mert viszek, de az a szálka-simogatta popsimasszás.. hááát tunnám hanyagolni
1ébként a németek is kipróbálhatnák az összkomfortos kertipotyeszt, az is egy -maradandó- élmény tud lenni

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 852  Next

All times are UTC + 1 hour