shadow VI II I wrote:
Amúgy meg Aoi coolos! *0* Jej for afrofrizura!
Emlékeztet arra a sexy képre Hibikiről(Calmando Qual) de neki is nagyon jól ál! (^__^)b
annyira bírom, hogy mindig valakihez kell hasonlítani és mérni valaki mást... jelen esetben a Gazette tagjait kell becsmérelni, merthogy állítólag utánoznak valakit... nem értem... mondj már nekem kedves Doll olyan dolgot a világon, amiből teljesen véletlenül csak egyetlen egy van... és nem utánoz senkit... hmm hirtelen nem is tudok én sem ilyet... de ha jobban belegondolok, talán minden ember saját individuum-mal rendelkezik és senkiből sincs kettő... nem lehetséges az, hogy mivel a Gazette tagjai is csak emberek így tehát belőlük is csak egy van? Ruki, Uruha, Aoi, Reita és Kai... ebben a formában csak így léteznek... az megint más kérdés, hogy a stílusok az élet bármely területén (legyen az zene, építészet, képzőművészet, divat stb.) folyamatosan ismétlődnek? de lehet, hogy rosszul látom.. igazán nem tudom eldönteni... azt viszont tényleg ésszel fel nem foghatom, ha neked nem tetszik valami vagy valakinek a munkássága és az nem elfogadható számodra akkor ezt miért kell hangoztatni, ha már mindenki tudja? most komolyan? mi a célod ezzel? a fanokat úgysem fogod tudni eltántorítani... akkor meg? (mondjuk személy szerint nem csak a tagokat és nem csak a zenét csípem a Gazette-ben, hanem azt amit közvetítenek így egy az egyben... megint csak más lapra tartozik, hogy nem értek teljesen egyet a mostani kiadványukkal, mert nem tudok "ráhangolódni" de ez meg mindenkinek az egyéni szoc. problémája)
no akkor be is fejezném[/quote][/quote]
elnézést kérek, h megemlítettem, h vlkire emlékeztet! o.O többet nem fordul elő!
cseppet se gondoltam, h vannak valakik akik egyáltalán nem utánoznak másokat. ez természetes dolog! ha én látok vlkit a tvben, h jól néz ki akkor biztos veszek egy hasonló ruhát, velük se lehet más képp hisz ők is emberek!^^
egyébként meg szeretem a munkásságukat! ebben tévedtél, és igenis várom az új albumot! jó az új single nekem nem jött be, ez van...
De az Apartmentet akkor is meg szeretném nézni! és tudd miért?
Mert a gazette Chizuruje az egyik betétdal!^^(na jó és egy jó thrillernek tűnik azért is! XD)