Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 11:46 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 28 Thu, 5:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Yu~ki wrote:
ŐŐŐŐŐXD...Ez azért történhetett,mert az ultimate világban Fury(elég furi XD),de feketebőrű^^...mindenbizonnyal,akkor vasembernek is az újvilági kinézete lesz...

az addig oké, de imho akkor is nevetséges. (mondjuk szerintem az egész ultimate sztorivonal teljesen felesleges hülyeség >__>,,)

Osztom a véleményedet.

Marvel filmek közül még felvetődött bennem a kérdés, hogy a The Incredible Hulk az a Hulk 2. része lesz? Vagy teljesen más story lesz (mivelhogy feltünő hogy minden szerepet más színész/színésznő játszik).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 29 Fri, 11:48 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yu~ki wrote:
Case wrote:
Yu~ki wrote:
ŐŐŐŐŐXD...Ez azért történhetett,mert az ultimate világban Fury(elég furi XD),de feketebőrű^^...mindenbizonnyal,akkor vasembernek is az újvilági kinézete lesz...

az addig oké, de imho akkor is nevetséges. (mondjuk szerintem az egész ultimate sztorivonal teljesen felesleges hülyeség >__>,,)

Hát jah...Most a sima Marvel Univerzumba volt egy jó sztori,a Civil War..nahh az teccet...de az Utimate Univerzumba talán nem is votl olyan történet ai megfogott volna...egyefene,talán a Spider-man klón sztori...

érdekes nekem pont a civil war-os előzmények jöttek be. illetve anno a new avangers (bár még mindig nem sikerült végig olvasni..mindig megzavarnak :D )

ja meg captain america v5. abból kéne filmet csinálni. Kiütné a nyeregből a 24-et..legalább is érzelmek,patriotizmus combo tekintetében.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 29 Fri, 12:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
Yu~ki wrote:
Case wrote:
Yu~ki wrote:

Hát jah...Most a sima Marvel Univerzumba volt egy jó sztori,a Civil War..nahh az teccet...de az Utimate Univerzumba talán nem is votl olyan történet ai megfogott volna...egyefene,talán a Spider-man klón sztori...

érdekes nekem pont a civil war-os előzmények jöttek be. illetve anno a new avangers (bár még mindig nem sikerült végig olvasni..mindig megzavarnak :D )

ja meg captain america v5. abból kéne filmet csinálni. Kiütné a nyeregből a 24-et..legalább is érzelmek,patriotizmus combo tekintetében.

Hát tény,h a Civil War sztori...elég wtf egy sztori volt...Meg amikor (spoiler) pókember levette a maszkját...arra jó volt h a s*gg nya**sáért megutáltam pókit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 12:04 am 
Forum Fanatic

Most néztünk Die Hard 4.0-át moziban, nekem egészen tetszett, még ha nem is vagyok hatalmas fanatikusa az akciófilmeknek. De ha jobban belegondolok, pont azért mentem be, amit kaptam: lövöldözés, töménytelen irreális akciójelenet, és helyzetpoénok + coolos beszólások közbe'.

Végülis okés film volt, de ha meg akarjátok nézni, télleg ne várjatok többet egy sima (talán kicsit túlságosan bő lére eresztett - 135 perces) akciófilmnél.

(amúgy én ezt úgy írom, hogy nem láttam az első 3 részt, de ez után mindenképpen felkutatom őket!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 12:27 am 
Senior Member

Az első három részét én sem láttam a Die Hard-nak, és ahhoz képest, hogy akciófilm, ami számomra semleges műfaj, eléggé bejött. Mondjuk a vadászgépes résznél kezdtem elunni, de azt leszámítva, összességében tetszett a film.
Cool lehet hackernek lenni :D Mindent tudni, woaaa *__* (Nyugi, nem akarok hacker lenni :D:D)
Szövegek azért ott voltak a helyükön, nem voltak erőltettek a poénok.

Az meg valahol tetszett, hogy a főgonosz sármos bácsinak volt tulképp egy normális indoka, hogy miért is teszi azt, amit tesz, és nem konkrétan a pénz miatt kezdte el az egészet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 1:14 am 
oshare booty
oshare booty

Jeanne C wrote:
Szövegek azért ott voltak a helyükön

én csak ezért mentem és nagyon nem is csalódtam :D
picit lehet hosszűra sikeredett a film, de összben akkor is jó volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 6:43 am 
Forum Addict

Nem tudtam, hogy hackeres lesz, úgyhogy mikor kiírták, hogy 4.0 meg Simi mondta, hogy "Ez ilyen hackeres lesz", akkor nagyon megörültem :D Pláne, hogy külön kis favorit volt a főszereplő hacker srác (egyéb okokból már eleve 8) ), szerintem nagyon jól kitalált karakter volt. Külön örültem a social engineering résznek, mert bizony ez is hozzá tartozik, csak a legtöbb ilyen témájú filmből kifelejtik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 1:40 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jigsaw wrote:
(amúgy én ezt úgy írom, hogy nem láttam az első 3 részt, de ez után mindenképpen felkutatom őket!)

Nem láttad a Die Hard első részét? Pedig az a legjobb! Én sem vagyok az akciófilm műfajának elkötelezett rajongója, de ez a film úgy tökéletes, ahogy van, pont azt nyújtja, amit az ember elvár egy ilyen stílusú alkotástól. Na meg Alan Rickman, mint főgonosz, wooooow! *imádja*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 1:46 pm 
oshare booty
oshare booty

nem látta biza! gondolkodtunk is h közénk engedjük-e ezek után!
... de nála volt a jegy (^^)""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 1:46 pm 
Senior Member

Jude wrote:
Na meg Alan Rickman, mint főgonosz, wooooow! *imádja*

Alan Rickman?? O_o vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
**villámgyorsan elkezdi felkutatni a filmet**

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 2:22 pm 
Site Admin

a die hard széria a maga nemében kifejezetten jó (az elsö kettöt láttam, habár egyiket sem saját akaratomból. o_O), dehát... ha megszakadnak is, nekem akkor is megmarad az akciófilm = hongkong egyenlet, amin nagyon nem hiszem, hogy bármi képes lenne változtatni és amióta azokat nézem, mást a stílusból egyszerüen nem tudok komolyanvenni.. ^^"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 5:51 pm 
oshare booty
oshare booty

akciófilmből miért is kéne egyet is komolyan venni? :beaten:
és mi az a hongkongi-matematikai cucc?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 6:15 pm 
Site Admin

pszabi wrote:
és mi az a hongkongi-matematikai cucc?

hjaj. *fordít pszabinak* az, hogy Hong Kong-i akciófilmek messze a legjobbak. :roll:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 6:39 pm 
oshare booty
oshare booty

szódeszká! *monumentál yakuza zene a háttérben*
... és az jó? :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 7:57 pm 
VIP Member

Bizony Bruce megint jól odatette magát, a film végére szokásosan félholtra verte magát...
volt benne lövöldözés durvásos, robbantgatás, röpködés, gyorshajtás, amcsi butaságok, kis családcentrikus öldöklés... szóval olyan igazi Die Hard-os volt a film :D
Hiányoltam a tipikus rockzenéket a film alól, kevés vót' a zene...
És a zárójelenet az tényleg tipikus diehardos volt... a mentő hátuljában ücsörgéssel Bruce bekötözött vállával :D csak azt hiányoltam hogy nem kért a rendőrfőnöktől egy 25centest hogy felhívja az asszonyt és kibéküljenek mint azt párszor megtette :D ha ezt beletették volna nekem 120%os lett volna a film :D *tapstaps*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour