Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 10:50 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 7:12 pm 
oshare booty
oshare booty

nincs véletlen csak fel nem ismert szükségszerűség!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 7:59 pm 
Senior Member

Batou: A lényege a fúrós?! :lol: Hát te tudod :D
Nekem addig jött be a film, amíg az elején üldözte a komát a nő, én az olyanoktól frászt kapok, szeretem ^^
Utána meg már számomra csak csökkent a film színvonala/értéke, és vártam, hogy vége legyen. Az utcán szaladgálós rész wtf volt, untam. Unalmamban már nevetni sem tudtam rajta, kivéve mikor a végén összehaverkodtak, omg.

Nekem valami pszicho horror kell, vagy üldözős. T_T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 8:12 pm 
Forum Fanatic

Jeanne C wrote:
kivéve mikor a végén összehaverkodtak

Höhö, hát így is lehet mondani. xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 8:32 pm 
VIP Member

Case wrote:
látom tombol a szinvonal és a szinvonalas vélemény alkotás, oh yeah.

Sajnálom hogy nem fogalmazom meg olyan "színvonalasan" és nagyzolóan a mondandómat egy mezei fórumon mint ahogy azt TE isten elvárod. Bocs hogy szar véleménnyel vagyok arról amire te éjjelente élvezkedsz. Sajnálom hogy nem ütöm meg a te színvonalad case...más körökben mozgunk...hálistennek... legközelebb sem fogok odafigyelni mit írok. A képzeletbeli színvonaladat pedig elfelejtheted. Engem nem minősítenek a hozzászólásaim. A barátaim ismernek ők majd eldöntik milyen embernek tartanak...a szinvonalas beszólásaidtól nem fognak engem kevésbé kedvelni...az ilyen nemű hozzászólásaidtól kimélj meg nem tudom mit szeretnél elérni vele.
Kicsit kalkuláld át az elvárásaidat és a hozzáállásod a többiekhez.
Köszönöm.
:?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 8:40 pm 
Elite Member

Batou: ismerős szavak az alábbiak?
Fórum. Társaság. Közösség. Normák. Szabályok.
A hozzászólásod alapján ítélnek meg. Mert az itteni emberek nagy része nem a barátod, hanem idegen. Tehát nem muszáj közéjük beilleszkedni. Mint ahogy másnak sem kötelessége szó nélkül hagyni a stílusod.
Nem oltás akar lenni a részemről (az más dolga). Csak a közösségi oldalak így működnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 8:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

te se olvasod el, amit írnak... Casenek nem az volt a problémája, hogy nem pozitív véleményt írtál, csak egyből úgy fogalmaztál, mintha azért, mert neked ez nem tetszett, már egyből senkinek sem fog, és kategorikusan egy ócskavas az egész. hát amint látod, ez nem így van, mindenkinek más a véleménye. épp most töltöm én is.
mellesleg vegyél vissza, Case maga is tudja, hogy ő nem az atyaúristen. és itt aztán meg különösen személyes problémák merülnek fel, ami rohadtul nem idevaló, tudod?

nehogy azt hidd, hogy ezzel majd mindenki jól ellenszenvet érez irántad, én speciel abszolút nem vagyok érdekelt, nem is gondolok semmi újat rólad, csak egy fórumozótárs vagy, mint az ittévők többsége. csak nem szeretem, amikor nagyszájúságból butaságokat beszél valaki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 8:47 pm 
VIP Member

Oké. De caset nézve szín tiszta előítélet volt a dolog...attól hogy eddig nem tetszem neki még nem ismer... az ilyen színvonaltalan színvonalasságot meg nem szeretem. Ha első slukkra negatívan áll hozzá a dologhoz akkor nagy a hepiness...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 8:47 pm 
Forum Addict

Zoska wrote:
Mert az itteni emberek nagy része nem a barátod, hanem idegen.

Köztünk vannak. :shifty:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 8:49 pm 
VIP Member

Ha van véleményem azzal mínősítek valamit. Elolvasod a hozzászólást és ha más a véleményed egyszerűen elfelejted és teszed amit jónak látsz.

Az imént rúgták szét a fejem edzésen...ma nem nagyon leszek kedves.

Last edited by Batou on 2007 Jul 04 Wed, 8:50 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 8:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
Oké. De caset nézve szín tiszta előítélet volt a dolog...attól hogy eddig nem tetszem neki még nem ismer... az ilyen színvonaltalan színvonalasságot meg nem szeretem. Ha első slukkra negatívan áll hozzá a dologhoz akkor nagy a hepiness...

hát ez így már mindjárt más hangvétel, na. Case szeret ironizálni, nem kell mellre szívni. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 8:51 pm 
VIP Member

Nah látod két poszt közt is nagy a különbség, ezért nem szeretek fórumozni...van egy fajta stílusom :wink: élőbeszédben eddig szépen megértettek... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 9:00 pm 
Senior Member

Mondjuk a "színvonalas hozzászólások" tombolását nem tudom, hogy csak Batou posztjára vagy az enyémre is értette-e Case, hisz' Batou az enyémre reagált. De szerintem Batou is csak azt fejezte ki, hogy negatív élmény volt számára a film, mint számomra is (lehet sokat vártam először a filmtől).
Ha pl az emberi végtermékek különböző típusaival illettük volna 10 soron keresztül a filmet, indokok NÉLKÜL, akkor érthető lenne a dolog.

Egyébként nekem sem jött le először a film mondanivalója, PEDIG szeretem a művészfilmeket (is). Miután elolvastam azt az ismertetőt, amit már belinkeltem egyszer, felfogtam, hogy mit akartak átadni a nézőnek ezzel a filmmel, bele tudom magyarázni tényleg a leírottakat ha akarom, de még így visszagondolva sem tetszett.
De látjuk Janinak pl bejött. Ízlések és pofonok. Ezért (is) vagyunk emberek. Nem esek hasra attól, ha számomra rossz filmet égig magasztalnak, vagy a kedvenceimet lefikázzák. Ez van.

Hogy legyen ON is: mindjárt megnézem a Kairot ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 9:05 pm 
Official HobbitGirl

Naaaa béke!
Egyébként mostmár a Tetsuora én is kíváncsi vagyok. A gyomrom már abszolút edzett! ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 9:16 pm 
Elite Member

Jeanne C wrote:
Hogy legyen ON is: mindjárt megnézem a Kairot ^^

Nekem az utóbbi idők legfurcsább filmélménye volt. Megfogott a hangulata, de értelmet nem érdemes keresni benne. Csak az atmoszféra, a félelem az, ami miatt én is az eddigi legjobb japán (és nemjapán kivéve persze a Hellraiser tipikus 5 percét ) horrorfilmnek véstem fel a saját listámra.

Egyébként az a baj, hogy pont a Tetsuo meg a Kairo az a két film, ami az emberek többségéből szélsőséges véleményeket vált ki. Egyszerűen megfelelő lelki alkat kell hozzá, hogy az ember fogékony legyen a filmek hangulatára/mondanivalójára. Vagy tetszik, vagy nagyonnem. Nem olyanok, mint egy agyonhype-olt Kör, amit valahogy tényleg mindenki meg tud nézni. Talán kár is volt a fenti két filmet emlegetni itt a fórumon. Sokan lesznek, akiknek nem lesz pozitív élmény.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 04 Wed, 9:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
Case wrote:
látom tombol a szinvonal és a szinvonalas vélemény alkotás, oh yeah.

Sajnálom hogy nem fogalmazom meg olyan "színvonalasan" és nagyzolóan a mondandómat egy mezei fórumon mint ahogy azt TE isten elvárod. Bocs hogy szar véleménnyel vagyok arról amire te éjjelente élvezkedsz. Sajnálom hogy nem ütöm meg a te színvonalad case...más körökben mozgunk...hálistennek... legközelebb sem fogok odafigyelni mit írok. A képzeletbeli színvonaladat pedig elfelejtheted. Engem nem minősítenek a hozzászólásaim. A barátaim ismernek ők majd eldöntik milyen embernek tartanak...a szinvonalas beszólásaidtól nem fognak engem kevésbé kedvelni...az ilyen nemű hozzászólásaidtól kimélj meg nem tudom mit szeretnél elérni vele.
Kicsit kalkuláld át az elvárásaidat és a hozzáállásod a többiekhez.
Köszönöm.
:?

... végül csontig lecenzúráztam magam :)

Last edited by Tokubei on 2007 Jul 04 Wed, 9:21 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour