|
Tegnap sietősen végigrohantam az albumon!^^(sajnos filmnézés előtt kellett beilleszteni)
Intro: először néztem, h: o.O aztán mondtam magamnak, h jólvan egy kicsit vissza kell szoknom a zenéjükhöz, mert az É-eu-i zenék kicsit elszoktattak. de jó kis intro lett!^^
Agony: Oh shit!! áh! angol dalszöveg!^^ vicces volt hallani, de egyébként amennyire első hallásra nem teccett úgy most (másodszorra) már egyre jobban tetszik!^^
Burial applicant: olyan érzésem van mintha az elején linkin parkal featetek volna, de aztán teljes love(nem mintha nem szeretném a linkint! XD) az az ordítás a közepé annyira nem kellett volna, de a refrén iszonyat love!^^
Ganges ni akai bara: ez olyan laza szám, vagyishát... hogy fejezzem ki magam? ebbe nincs szándékos, "durvuljuk-zúzzunk" feeling és a dallama is klassz!^^ a gitár játékot számra nem veszem, mert nem tudnám kifejezni, h milyen fasza!^^Ezt a számot még az anime openingnek is el tudnám képzelni!^^
Calm envy: őő... hát én annyira nem szeretem a romantikku számokat amik kissé csöpögnek, de ez már az én bajom!^^; szépecske a maga modján... akik szeretik a rominesst azoknak biztos bejön!^^(én is szeretem, de nem ennyire!^^"")
Swallowtail on the death valley: YAAAY! áj láv rokkenroll!^___^ *dances*
Ez a szám naon tecc! és itt megakadtam... azt nem tom, h miért tecc, de meglehet, h azért mert: rokkenrollos! XDD
mob 136 bars: uhh... ez a szám nekem naon szét esik... naon zúzós akar lenni, de az a baj, h nem jött ez így össze, Ruki ordítós hangja sokszor nem elég mély és így nem egyeztethető a "dallammal".
Gentle lie: még egy laza szám!^^ sztem ez áll nekik a legjobban. Ez az amire ingathatod a fejedet mosolyogva miközben a képernyőt nézed, ez a olyan szép ami kedvet csinálhat olyan dologhoz amit nem igazán szeretnél(pl: takarítás! XD)
Cirkle swindler: ezzel vok úgy, mint a hyenaval annó. kell egy pár hallgatás mire felfedezem benne az élvezetet!^^" még sajnos nincs meg és így olyan semmi feelingem van. biztos meg lesz... csak olyan időpontban kell meghallgatni.^^
People Error: szép, monoton, el lehet rá aludni!^___^b és különben is imádok minden számot amiben ilyen szép zongora szól. kedvesem ezt mondta: "váltani fog ez a szám?" gondolom arra értette, h túl monoton. sztem épp ezért jó!^^ node vele szinte sosem egyezik az ízlésünk! XDD
Ennyike a rövid vélemény, de az az igazság, h ez így sebbtében összecsaptam. majd ha otthon leszek(talán hétfőn) akkor szépen, este, passziánszozás közben többször végig hallgatom, mert ált így szoktam, mert jobban oda tok rá figyelni! XD
(meg talán visszaszokok a japán zenéhez, mert itt kemény kiképzésen veszek rész különféle NEM japán bandákról -.-)
_________________ ~ part of team UNDERSOUNDZ bringing k-hiphop news to you!~
|