Case wrote:
Aru-chan wrote:
Tegnap tudtam meg hogy lesz Őszi Anime Con is, október 6-7 ha minden igaz.
Mit lehet erről a rendezvényről tudni - ha most lehet már egyáltalán?
Ezt már nem hagynám ki...
Pesten lesz, megint a Petöfi Csarnokban és nagyjából az lesz a program mint ami tavasszal is volt. Vetitések, elöadások, cosplay és amv verseny, karaoke, pultok sok-sok shoppingolni valóval (igen, lesznek CD-k, meg kitüzök is

), nomeg persze Para Para (most napközben és szervezettebben mint tavasszal), nomeg persze afterparty, ami viszont nem tudom még meddig tart majd. Tavasszal elég punnyatag lett már az utolsó pár óra, tehát lehet most csak éjfélig tart majd.
Wow, de jó! para para nagyon tetszik...örülök, hogy lesz külön is, végre napközben is lesz mit csinálnom!
A kitűzők nekem is bejöttek, vettem vagy 8at...bár örülnék, ha lenne miegyébmás jrock dolog *bociszemek*...mert akkor elkölteném az összes pénzemet,az tuti.
Afterról meg annyit, hogy én végig maradtam és csak azért punnyadtam a végén,mert előző este se aludtam...júliusi vk pertyn végig nyomtuk....rossz lenne ha csak éjfélig tartana, de ti tudjátok...nem követelődzünk.....*úgyis lesz gothika meg novemberi buli*.
Ja azt sajnáltam tavaszi conon, hogy napközben csak amv-k mentek...vasárnap voltak csak japán zenei vidik! nem? tök jó lenne vmi jó kis J klippösszeállítás