Most néztem meg a koncertet, ÉS NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ!
5.1-es hang is van rajta a vájtfülűeknek, gyönyörű színek, viszonylag kis koncertterem a szokásos helyekhez képest, remek hangulat, nincs 7 kilóméter a szinpad és a rajongók között.
Egyszerűen hihetelen az egész show, Gackt-nak remek a hangja, a két Lolita csajszival meg hogy mit művel a szinpadon, azt a képzeletekre bízom, de legaláb nem a GacktJob-os fiúkat "molesztálja".....
Mint a lenti példa is bizonyítja, nem éppen az agyon játszott dalokat nyomja (jó, van egy-két "sláger": pl.:Luna), ami csak előnyére válik ennek a lemeznek. A szinpadkép egyszerű, de nagyon hatásos, nekem kifejezetten tetszett az a szárnyas cikkesz-szerű embléma, vagy szkarabeusz, nem igazán tudom eldönteni (hehe-ezek szerint nem csak Hyde Potter-fan!) Szóval, mindenféleképpen érdemes bevállalni, Gackt-fanoknak meg egyenesen kötelező!! Ja és nyugtatót a tánc miatt vegyetek be, én előre szoltam...CSIPŐMOZGÁS!!!!!JAJAJAJAJAJAJ..ehem
Itt a setlist:
01. Cube
02. Maria
03. Uncontrol
04. Emu for my dear
05. Seven
06. Redemption
07. Ash
08. Nine Spiral
09. Speed Master
10. Luna
11. Storm
12. Papa lapped a pap lopped (és igen, Gackt táncol)
13. Kalmia
14. Fragrance
15. Mind forest
16. Metamorphoze
17. Birdcage
Jó szórakozást hozzá!!!
http://s67.photobucket.com/albums/h314/ ... an%20Tour/
Elvileg ez a boritó, amin Asia Tour van feltüntetve, szóval elvileg turné, de lehet hogy nem, a szakavatottak nyilatkozzanak majd ez ügyben!