deep wrote:
Nanami hüpp, remélem meglesz az a kép
ha nem érted amit írok, csak legyints

és ha már kakaó és szívószál!!!
vettem olyan szívószálat, amiben kicsike csokigolyócskák vannak és a langyi vagy inkább nem hűtőhideg tejből a szájba érve csokistej lesz
testvérem túlélte.[/size]
Az gagyi : DD Azt még anno reklámozták, az olyanok meg mindig csak hatásvadászok, hogy a sok kiskölök megvetesse anyjukkal, hogy "fúú barna lesz a teeeej!!" : P
Egyébként meg... ne jöjjön már mindenki azzal, hogy jaj ne vitázzunk, legyen békesség, mindenki szeressen mindenkit! ... Ez olyan Assziszi Szent Ferenc Mária Magdolna Józsué (
csak Ritának: DZSEREMÁJÁH)-szöveg... Persze, nem szabad utálkozni, de azért az nem várható el az emberektől, hogy mindenkit bírjon, mert az lehetetlen. A jópofizást meg egy másik rossz dolog. De hozzáteszem, arról, hogy ki kit bír, kit utál, a tegnapi helyzetben egyáltalán nem volt szó, vitáztunk, és nem veszekedtünk, az pedig nagy különnbség. Le is zártuk szépen. Őszintén szólva engem egy kicsit idegesítenek az ilyen utózöngék, hogy "olvastam a tegnapi vitát, ééés ejnye-bejnye!" Most erre mi szükség van? Mintha minket minősítene, hogy indulatainkat fékezni nem képező, erőszakos, feltűnősködő vadállatok lennénk... holott aki olvasta, hogy tegnap mi volt, az látja, hogy semmi iylesmi nem történt. PErsze volt egy-két erősebb szó, de az sem volt olyan húdedurva-kategória. Én azt mondom, igenis szükség van a vitákra, ha normális módon zajlik, és az, hogy úgy is zajljon, ahhoz mindkét fél intelligenciájára szükség van. Jobb, mintha szemet hunynánk egy-két ostoba megnyilatkozás, vagy úgy tennénk, mintha minden rendben, és nem sértenének egyes emberek hozzászólásai. Én nem vagyok egy konfliktusokat szánt szándékkal gerjesztő, mindenkinek beszólogató ember, de az ellenkezője sem. Azt hiszem, ezen a téren megtaláltam az arany középutat.