Hát.. mit írnak hogy mi lett, ha nem öngyilkos? Mármint: megölték volna, vagy ilyesmi?
Én azt olvastam, hogy meg akarta ijeszteni a barátnőjét(?) és kamuból fel akarta akasztani magát csak rosszul sült el.
Volt egy hasonló sztori. Egy férfi előbb ért haza mint a neje, és gondolta megtréfálja, úgyis gondban voltak már meg ilyesmi, szóval tett egy hurkot a nyakába, majd az övénél fogva felakasztotta magát a konyában, szemben a bejárati ajtóval.
Amikor kulcs zörgést hallott, gyorsan halottnak tetette magát, és amikor a felesége belépett az ajtón sikított, majd elájult. Összeesett a padlón. Ezt meghallotta a szomszéd öregnéni, aki kijött a folyosóra. Látta, hogy nyitva az ajtó, benézett, és látta, hogy a férj halott, a nő elájult. Ki hívja a mentőket, gondolta, de előtte kicsit körülnéz, úgyis olyan kevés a nyugdíja. Odament a lógó férfihoz, és bele akart nyúlni a zsebébe, kivenni a tárcáját, de a férfi hirtelen elkapta a csuklóját.
A halottaiból felébredő akasztott ember fogása azonnali szívrohamhoz vezetett az asszonynál.
A férfi lekászálódott az akasztásból, és kihívta a mentőket.
És csak az öreg szarkának esett valami baja.
OFF vége
És én is nagyon sajnálom hide halálát...
És még szmorúbb, hogy ilyen bugyuta okkal halt meg.
Mert egy betegség még megbocsátható(bb)(?).. Nem állna sokszázezer (millió) ember értetlenül a halála fölött, hanem valamilyen szinten el lehetne fogadni. De ez így értelmetlen volt.
EDIT: A videóban Hidét koporsóban vitték egy halottas kocsiban. Utána elhamvasztották?