Miharu wrote:
Örülök hogy tetszett a wp ^___^ X3 nem vagyok kreatív, csak Takuya túl cuki volt

Találtam youtubeon egy új interjút tegnap, egy V-style nevű műsorban...
http://www.youtube.com/watch?v=b98XCkSYXjY itt van, ha érdekel valakit ^_^ (letöltést nem találtam hozzá még) ~ tök aranyos volt, mikor mondták, hogy Yuuki valami német komédiásra hasonlít...
Az amcsik meg menjenek a fenébe... nekik lehetett Ancafe koncira menni... neméér XD
Amerikába nem koncerteztek- csak egy Anime feszten voltak- ahol kérdezős óra volt szal egy nagy terembe beült millió amcsi fen és kérdezgették őket ők meg válaszoltak XD ja meg autogrammokat osztottak...meg nézőként megnézték egy japó banda fellépését az animefeszten..
Viszont Németbe voltak koncertezni azaz csak egy fellépés volt a J-shock fesztivál keretén belül (négy banda guitar wolf,bis,girugamesh,an cafe)
volt autogrammosztás is de az nagy káosz volt...
és kölnben volt...ja és ott voltam énis XD
és ez a videó...*nembír megszólalni...*
MIKU eszméletlenül gyönyörű---erre mindig rájövök pedig már ezeréve tudom XD Yuukiki meg cuki XD de mien idióta hangja van lol..élőbe nagyon ari volt a hangja..
ja igen azt is németo-ba fedezték fel hogy Atze Shröder ugy néz ki mint Yuuki....és egész koncerten Miku Yuukikit dumáltatta hogy hey atze atze...XD meg kérdezte a közöséget h ismerjük e Atze-t mire minden német őrjöngött h ja ja ...aztán kérdezte hogy ismerjük e Atzet az ancafe-ból mire mindenki mégjobban őrjöngött majd mondta Yuuki h mein name ist atze XDDDDd