Unatkoztam,meghááát mér ne,teszek be egy kis ajánlást,a 2007-es animékhez

Remélem annyira nem lesz felesleges,és legalább vkit érdekel...Ha tetszik nektek,akkor amikor ráérel,havonta,csinálhatok...
Kezdjük januárral...
Les Misérables - Shoujo Cosette
Kine ismerné a klasszikus történetet^^ Magyarországon Nyomorultak címmel ismerhettük meg ezt a szívszorító történetet.Annyival több és jobb,mint a régebbi mese változat,h megismerhetjük Cosette múltját + a zene csodálatos és a gyönyörű képek *w*
Hidamari Sketch
Yuno középiskolás lesz,így beköltözik az iskolájához egy közel lévű appartmanba a Hidamari házba.Rajta kívül Miyako,Hiro és Sae él ott.A sorozatban végigkísérhetjük a lányok mindennapjait.Egy rövid kikapcsolódásra tökéletes.
Januárban még jelent meg pár nevesebb sorozat,de mindenről nem tok írni XD..Lássuk a februárt!
Byousoku 5 Centimeter
Shinkai Makoto nagyon szép movie-ja!A témája hasonló(ugyanaz?)mint a többi művének,dehát még akkoris nagyon ajánlatos megnézni!
Hokuto no Ken - Yuria Densetsu
Inkább a fiú nézőknek ajánlott Fist of the North Star klasszikus új adaptációjának egyik darabja ez az OVA^^
Fábruárban még indult 1-2 fontosabb sorozat,Naruto folytatása meg ilyenek,de nem néztem az elsőt se,eztse.Március nem tartogatott sok meglepetést,talán említésreméltó az új One Piece movie...Majd jött az ÁPRILIS! Az a hónap,amely minden évben a legtöbb animét hozza^^
Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS
Igen,az új Nanoha,az előző kettő sorozatot se követtem figyelemmel,tehát sajna nem tok róla mit írni^^''
Heroic Age
Ez viszont előszőr nagyon felkeltette az érdeklődésemet,de aztán nem jutottam vele sokáig.
Az Arany Törzs egy nagyhatalommal bíró törzs,mely jelet küldött az univerzum többi törzsének.Erre 4 törzs válaszol.Az embereknél lezuhant egy hajó,melyben egy bébit találtak,akinek a törzse ,a Vas törzs volt...Age-nek nevezték el!A Vas törzs egy feladatott kap az Arany törzstőől,h mindenképp találják meg,az utolsó harcost,a Hősök törzséből.
Kicsit bonyolult sztori,annyira le se tom írni,deha meg is nézítek úgy könnyá megérteni.Érdekes,h mi fog történni.Nézzétek meg
iDOLM@STER: XENOGLOSSIA
idol...Hmmm...Ehhez a szóhoz a sorozatnak nincs sok köze,de nem szeretnék sok mindent leírni,aoianime blog
Claymore
A démonok legyőzésére,az emberek nem képesek...Ezzel tisztában vannak!Ezért hívják segítségül a Claymore-okat...Kicsit tartanak tőlük,hisz félig őkis azok,akiket kiírtani szeretnének Yoma-k ,vagyis démonok.A főszereplő Raki,akinek a sorozat elején,édesanyja,és apja démontámadás áldozata lesz!H mi lesz még,azt meglátjátok!Szép csajszik,nagy kardokkal!
Romeo x Juliet
Ezt a sorozatot vártam a legjobban,és ezaz 1(a claymore mellett)amit a tavaszi szezonból követek XD
Neo Verona-ban járunk...A Montague-k lászámoltak a Capulet-ekkel,így ők az uralkodók!A másik házból csak Júlia (fiú nevén Odin) maradt életben,aki segíti a szegényeket!Meg is ismerkedik véletlenszerűen,egy akciója közben Romeóval...Tipikus szerelem első látásra!
NAgyon érdekes,a neveken kívül nem hasonílt az erdetire!Fantasy elemek,szárnyas ló,gyönyörű hátterek.GONZO

!!Érdemes belenézni !
sola
Ebbe sajnos nem néztem bele,de nagyon érdekesnek hangzik a történet!
Mindenbizonnyal holnap folytatása következik a leírásoknak,hisz még az áprilist se fejeztem be!