én nemrégiben léptem kapcoslatba Chritsopher Moore könyveivel.
Egy időben a nyugati mozgólépcső oldalai széjjel voltak plakátozva egy ik könyve, a Biff evangéliuma reklámjával, így a mítesek bizonyára ismerik, legalább is a címét.
Hát ez a könyv valami *@%~É~Ł>~´!!=~}đ+! jó. Ennyit még talán a Heri Kóklereken röhögtem, de talán azokon sem.
A másik könyve, a leghülyébb angyal kicsit már írói fejlődést mutat, így annyira nem jó, mint a Biff enangéliuma.
Amúgy ami nagy kedvencem, az
David Farland: Rúnalovagok 1-2-3-4-5-6... ameddig csak tartani fog,
Terry Goodkind: na ő érdekes, mert igazán nem olvastam tőle sokat, de az is nagyon teccett.. még az Igasság Kargya sorozat első 11 könyvét meg kéne szereznem.. ^^ meg az azóta megjelent 6ot is.. az ember nem győzi pénzzel
Terry Brooks: Shannara <- a legnagyobb fantasy amit olvastam evör. sztem van LOTR szinten, csak kevésbé ismert. De legalább annyira jó, nem jobb, mert LOTRnál semmi nem lehet jobb.
Tolkien: Szilmarilok. Wow. ezen a könyvön sokszor fennakadt a szemem olvasás közben. Gyönyörű az illusztrációja, nem? (a Húrin gyermekei le lesz fordítva?)
Amúgy míg kisebb voltam Stephen Kinget, meg mindenféle krimiket olvastam ami jól megalapozta gyermekkoromat:D Quentin:Halálos Hajszája sztem egy olyan jó másodosztályú krimi hogy mindenki lolvashatná, tetszene neki..
kb ennyi ^^