Kaito wrote:
Amúgy milyen anime-ket nézel vagy néz itt a többség?
Először is szívesen! ^_^
Hogy miket nézek? xD Én erősen a shounen vonalat képviselem, szóval mostanság One Piece, Naruto, Bleach. Leginkább mangát olvasok olyan okból kifolyólag hogy nincs időm, mangát meg munka közben is tudok olvasni. xD Persze abban is élen jár a három fent említett sorozat plusz a stílushoz passzolóan Air gear, D Grayman, Full metal alchemist és most kezdtem el az Eyeshield 21et (már 7 volume kiolvasva xD). De lassan kezd hiányozni az anime, általában nem sok sorozat vesz le a lábamról, mindegyiknél sokkal jobb a mangaváltozat, de sosem bánom hogy nézek animeverziót is. ^^"
Ezeken kívül mindenfélébe belenézek, amibe tudok persze, de ez a stílus fogott meg igazán. ^_^
Doll wrote:
Igen valahogy éreztem, h ezt fogod mondani! XDDD *de nem szeresse a vanpíszt, szal majd egyszer ha már halálra unja magát, talán akkor megnézi*
Ha nem nézed akkor honnan tudod hogy nem szereted? xD Én se szerettem akkor ilyen alapon, az első 6 rész megnézése egy örökkévalóságnak tűnt és el is aludtam rajta, ezek után fogalmam nincs miért folytattam mégis, de azóta én ennél jobb sorozatot el se tudok képzelni. xD De ízlések és pofonok, melegen ajállom, de nem kötelező. xDDDDD