pszabi wrote:
emmost én nem értem. akkor egy topikba csak pozitív véleménnyel lehet előrukkolni, vagy inkább hallgasson a delikvens..? @_@
Szó sincs erről, csak a dolog hirtelen átcsapott személyeskedésbe. Hogy egy hozzád közel álló példával éljek: én nem szeretem TMR zenéjét, mégsem hallottad tőlem soha, hogy nem elég kifinomult az ízlésed, mert te szereted. Sőt, nem is veszem semmibe, amit csinál, elismerem, hogy jó hangja van, a zenéje is megállja a helyét, egyszerűen nekem nem tetszik.
Case wrote:
Aham, tehát engem minösít, hogy nem borulok a porba a hú de gigantikus tehetsége elött? o_O"
Nem mondta senki, hogy borulj le előtte, de legalább ekkora túlzás, hogy semmibe veszed, amit zeneszerzőként, dalszövegíróként és énekesként csinál. Ha nem tudsz elvonatkoztatni a személyes ellenszenvedtől, felőlem legyen. Ez akkor sem jogosít fel arra, hogy kritizáld azokat, akik szeretik.
Case wrote:
(és szoktam én ide mást is írni, csak úgy látszik arra nem emlékszel.. ^^")
A "csak"-ot erre az esetre értettem.
Case wrote:
Gondolhatod, hogy az kb annyira volt komoly, mint részetekröl az, hogy Meev-et csak imádni lehet.

(legalábbis remélem nem gondoltátok ti sem komolyan..

)
Ha nem gondoltad komolyan, akkor nincs min vitatkoznunk, mert ízlésről felesleges vitázni.