Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:03 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 07 Mon, 4:49 pm 
VIP Member

valakit én is lelepek deg ügyben hamarost ^^" nee, onee-chan :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 07 Mon, 5:07 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
nemistudom....illik dicsekedni vele, hogy WITHERING TO DEATH-et hallgatok? XDDDDDDD~~~~~~~

hát azt én se tudom, hogy illik-e, de én is azt hallgatok, mert tegnap este Erisz-channal közös munkában megszereztük :idol: arigatou Erisz !!!!
És szerintem nagyon jó kis album lett. Így az első húsz hallgatás után még mindig az jut eszembe a nagyegésszel kapcsolatban, hogy Kyo fejében összeeresztette valaki a Saku-t meg a szóló Mama-t és igy született az album. Lehet hogy ez furán hangzik, de jó egységet ad.A Merciless Cult kis kellemesen kezdődik, aztán a 20 mpnyi prüntyögés után Kyo énekelni kezdd és nem hörögni, bár természetesen az is van benne később, de ez mit sem ront a számon. A C meg egy tempósabb felvezetés a -saku- elé, ugyhogy aki nem csípte ezt a számot, lehet így majd jobban elviseli.^^" Aztán -sakus- hörgés-tombolás-örjöngés után valami lightosabb jön a kodoku ni shisu, yue ni kodoku személyében. És utána kis kedvencem (-cünk Erisszel ^^) a sample-ben is meghallgathatott Itoshisa wa fuhai ni tsuki ami meg így 1000 meghallgatásra is gyönyörű kis ballada .... a Jesus Christ R'n'R meg kis vicces szám, egyrészt Kyo "angolja" miatt(amit már megszokthattam volna.....) másrészt meg a "wowowowow"-zás miatt O_o ..... az így nem tom hogy jött nekik...
Garbage meg már akkor megtetszett amikor még csak sample volt az oldalukon..... erősen sakus. Dead Tree megint egy ilyen lassabb felvezetésű szám, de persze a kyo-hörgés ebből sem maradhatott ki. Végülis az egész albumra ez jellemző, váltakoznak az agyatlan hörgések és a már-már dobhártyaszaggatóan magas hangok, amiket Kyo az isten tudja hogyan présel ki magából. Na igen, ld: Beautiful Dirt...ott attól az iszonyat visnyogástól valamért a The Darkness jutott eszembe, említett együttes énekesét eddig ezért utáltam, mert minden számban emgereszt valami normális hangfekvésénél 2 oktávval magasabb hangot, dehát Kyo mögött simán elbújhat XD
Spilled Milk ezek után ilyen kis kellemes tipikus mostani DeG szám, lehet alatta pihentetni a füleinket, ugyanígy a Higeki wa me futa wo...... (jujj de szép hosszú cím XD)-n is mert ez megint csak igen szépre sikeredett, nekem amikor először hallgattam Ain't afraid to die (na ezért kapok a fejemre öcsémtől ^^""") , meg az Embryo jutott az eszembe.... hasonlóság csupán annyi, hogy ez is gyönyörű... és valamért ez a két PV ugrott be. Éééééééééééééééééés jön a finálé , a Kodou című szám, amit még emésztgetek, jól sikerült darab ez is, csak még kavarog bennem a PV részlet amit láttam, meg az hogy most hallhatom egészben a számot. ugyhogy erről később.
Tehát nekem az album bejött és mostmár tuti, hogy ez kell eredetiben is ^^
Ugyhogy ezek mellé márcsak azt várom, hogy lejöjjön végre a Kodou PV-je és azt is megnézhessem^^

Last edited by megumi on 2005 Mar 07 Mon, 7:33 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 07 Mon, 5:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
bylon wrote:
nemistudom....illik dicsekedni vele, hogy WITHERING TO DEATH-et hallgatok? XDDDDDDD~~~~~~~

hát azt én se tudom, hogy illik-e, de én is azt hallgatok, mert tegnap este Erisz-channal közös munkában megszereztük :idol: arigatou Erisz !!!!

uhh, waaaaz, még meg sem jelent az album. @___@ *hehe*

köszönet az elemzésért! =) Harmadik hallgatásra csak annyit tok mondani (és mondok is, látván,mennyire nem lövök le semmilyen poént, max. Locdogot "befolyásolhatom", vagy már őt sem =)) Sz'al a Jesus Christ R'nR nekem refrénileg teljesen SADS Darkness is my Spiral mind. *huhh most csitt most jön a dead tree* Még egyelőre nem tudok különbséget tenni a dalok között. Kedvem támadt six ugly-t hallgatni. @_@. Egyelőre azoka dalok ragadtak meg újra, amikből kiadtak már singel-t. A Machiavellism nagyon :headbang:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 07 Mon, 7:38 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
uhh, waaaaz, még meg sem jelent az album. @___@ *hehe*

milyen igaz....dehát a vulgar is vagy 2 héttel hamarabb megvolt, minthogy kiadták volna XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 07 Mon, 9:02 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jó, szerintem befejezem a soundofjapan olvasgatását, mert hamarosan főbe lövöm magam a végén, mivel nem tölthetek semmit. Csaó!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 07 Mon, 9:18 pm 
Site Admin

tenshi wrote:
Jó, szerintem befejezem a soundofjapan olvasgatását, mert hamarosan fõbe lövöm magam a végén, mivel nem tölthetek semmit. Csaó!

ppff, nyugi nah. :beee: tessék jönni Pestre és majd ellátunk minden földi jóval :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 07 Mon, 9:20 pm 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
Jó, szerintem befejezem a soundofjapan olvasgatását, mert hamarosan fõbe lövöm magam a végén, mivel nem tölthetek semmit. Csaó!

:shock: noooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! :cry2:
majd otouto letölti tőlem és elviszi neked ^^""" nem kell rögtön pánikba esni :naaaah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 07 Mon, 10:40 pm 
VIP Member

megumi wrote:
tenshi wrote:
Jó, szerintem befejezem a soundofjapan olvasgatását, mert hamarosan főbe lövöm magam a végén, mivel nem tölthetek semmit. Csaó!

:shock: noooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! :cry2:
majd otouto letölti tőlem és elviszi neked ^^""" nem kell rögtön pánikba esni :naaaah:

ez így van ^^
bár ma újságoltam neki a hírt, szal nem értem a nagy elkeseredés mibenlétét

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 2:19 pm 
Elite Member

ÉS ÉN???????????????????????????? nekem is... :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes:
Case wrote:
ppff, nyugi nah. :beee: tessék jönni Pestre és majd ellátunk minden földi jóval :grin:

könnyü azt mondani /me el van havazva zh-k + hasonlok alá :cry2: :cry2: :angry: :messer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 2:23 pm 
Site Admin

Amiyade wrote:
ÉS ÉN???????????????????????????? nekem is... :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes:
Case wrote:

könnyü azt mondani /me el van havazva zh-k + hasonlok alá :cry2: :cry2: :angry: :messer:

idöközben leszedtem én is, tehát majd feltöltöm amint sikerült kis helyet szorítani :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 2:32 pm 
VIP Member

megumi wrote:
nekem amikor először hallgattam Ain't afraid to die (na ezért kapok a fejemre öcsémtől ^^""") , meg az Embryo jutott az eszembe....

mijjé? ^^"

és nagyon köszi, hogy átküldted (illetve még mindig küldöd :P)

(egyébként off most: de ha már március 8. akkor boldog nőnapot ^^" és nem megdobálni paradicsommal :P )

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 5:57 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Köszönjük szépen!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 6:07 pm 
Official Cheerleader

:oops: wahh, otouto mennyiszer kívánsz te nőnapot ^^ végre egy rendes pasi :grin:
és mé dobálnánk meg ezért paradicsommal ?? :eek2: haaaaaahhh...bloody rose ...... szép ^^ köszönjük

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 6:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

waii! Köszönöm szépen én is! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 6:56 pm 
Site Admin

Image

:twisted: :twisted: :twisted:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour