Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 12:05 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 6:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
:twisted: :twisted: :twisted:

tudtam! tudtam, hogy valami ilyesmi is jön még ma! :lol: :drop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 7:06 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:

ha én a te helyedben lennék, még csak véletlenül se jutna eszembe hogy kötözködjek!! főleg nem úgy, hogy az öcsémről van szó, a gyilkolási tilalom ugyanis csak családtagokra vonatkozik :grin: ugyhogy Case
:devil: :devil: :devil:
:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: ja, meg a kisbaltám :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 8:30 pm 
Site Admin

megumi wrote:
Case wrote:

ha én a te helyedben lennék, még csak véletlenül se jutna eszembe hogy kötözködjek!! főleg nem úgy, hogy az öcsémről van szó, a gyilkolási tilalom ugyanis csak családtagokra vonatkozik.. (stbstb, sok vicces fenyegetés...)

pff, ö provokálta ki a paradicsomot! :beee:

*bátran elszalad messze-messze* :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 8:54 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
pff, ö provokálta ki a paradicsomot! :beee:

*bátran elszalad messze-messze*:grin:

na persze-persze ..... és ismét egy igencsak férfias tettnek lehettünk szemtanúi :arrow: "*bátran elszalad messze-messze*" :drop:
nem provokált itt senki semmit, bezzeg neked a nőnap eszedbe se jutott pedig itt majdnemhogy csak NŐK vannak ....... :bleach:

ééééééééééééééééééééééés azthiszem lassan segítségre szorulok, me mióta lejött az új DeG album, azóta csak és kizárolag az megy, úgyhogy azthiszem shockterápiát fogok alkalmazni és megkérek valakit hogy szedje ki a winampból és tegyen be mást helyette ..... *me addict* :spin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 08 Tue, 10:18 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

.... Ünnepfóbiás.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 12:07 am 
Site Admin

tenshi wrote:
.... Ünnepfóbiás.....

*khm* asszem itt valaki túl jól ismer engem.. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 1:37 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
tenshi wrote:
.... Ünnepfóbiás.....

*khm* asszem itt valaki túl jól ismer engem.. :shock:

:grin: :wink: :beee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 9:27 am 
Elite Member

Ma éjjel végre sikerült letöltenem a Withering to Death-et, igaz 5 és fél órányi várakozásba tellt a „gyors” netnek köszönhetően, de megérte. Néhány fórumon, illetve Livejournal-on már tegnap éjjel lehetett véleményeket olvasni, és néhány kritika elég lesajnáló volt, úgyhogy már kezdtem megijedni, hogy ez az album is úgy végzi, mint a Vulgar, de aztán meghallgattam, egészen szenzációs. Hangulatilag ugyan ez is elég darknak tűnik (nekem pont ettől tetszik), de az amerikai p*csák vajh miért írnak olyasmit, hogy sz*r az egész, és csak azt váltotta ki belőlük az album meghallgatása, hogy felvágják az ereiket?! Ehhh, mintha a DEG régebbi munkái olyan vidámak lettek volna…
A The Final kislemez már előrevetítette, hogy azt a számot nagyon fogom szeretni, meg a Kodou klipje is ígéretes volt, és valóban, a Jesus Christ R’nR meg az Itoshisa wa fuhai ni tsuki mellett ez a két szám a kedvencem. 3 órája mennek a számok, és szép lassan belemásznak a fejembe. Szóval a Diru marad nálam az egyértelmű number one.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 9:36 am 
Official Cheerleader

ha érdekel valakit, elkészült a witheringes, new style a Diru offisül szájtján.... thanx Erisz-chan, hogy szóltál ^^ :idol:
tartalmilag semmi új, de a Kodou klipjébe télleg érdemes belekukkantani ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 9:41 am 
Site Admin

Zoska wrote:
az amerikai p*csák vajh miért írnak olyasmit, hogy (...) csak azt váltotta ki belőlük az album meghallgatása, hogy felvágják az ereiket?!

ohh, bárcsak tényleg meg is tennék... :?
nah, majd meghallgatom én is, csak annyi más cucc is van most ami új... o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 10:03 am 
Elite Member

Case wrote:

Egyetértek :twisted: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 10:23 am 
Official Cheerleader

Case wrote:
Zoska wrote:
az amerikai p*csák vajh miért írnak olyasmit, hogy (...) csak azt váltotta ki belőlük az album meghallgatása, hogy felvágják az ereiket?!

nah, majd meghallgatom én is, csak annyi más cucc is van most ami új... o_O/

hát sajnos nem fogják.... de majd jön az ugli apocalyps !!!!! :devil:
Case te meg hallgasd már meg !!! a sok cucc ráér .... :beee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 10:34 am 
Site Admin

megumi wrote:
Case te meg hallgasd már meg !!! a sok cucc ráér .... :beee:

jóvanna, jóvanna, este meghallgatom maj' :beee:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 09 Wed, 11:34 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zoska wrote:
A The Final kislemez már előrevetítette, hogy azt a számot nagyon fogom szeretni, meg a Kodou klipje is ígéretes volt, és valóban, a Jesus Christ R’nR meg az Itoshisa wa fuhai ni tsuki mellett ez a két szám a kedvencem.

Nah, akkor ezek szerint nem kell megírnom neked? ^^" Okés, holnap ülök le majd CDt írni, mert meg akartam várni, hogy megkapjam az albumot, hogy meg tudjam írni (ma kapom majd, ha minden igaz ^^"). És érdekes, hogy nekem csak ez a három szám van meg az albumról (a final nincs, meg akartam várni az albumot vele, az megvan klippként ^^"). Eddig mindhármat a mókás jelzővel illettem, szóval még nagyon nemtom, de ez jó jel, mert a legtöbb albumukhoz így áltam hozzá elsőre. Majd meglássuk ^_^!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 10 Thu, 6:59 pm 
VIP Member

megumi wrote:
hát azt én se tudom, hogy illik-e, de én is azt hallgatok, mert tegnap este Erisz-channal közös munkában megszereztük :idol: arigatou Erisz !!!!
És szerintem nagyon jó kis album lett. Így az első húsz hallgatás után még mindig az jut eszembe a nagyegésszel kapcsolatban, hogy Kyo fejében összeeresztette valaki a Saku-t meg a szóló Mama-t és igy született az album. Lehet hogy ez furán hangzik, de jó egységet ad.A Merciless Cult kis kellemesen kezdődik, aztán a 20 mpnyi prüntyögés után Kyo énekelni kezdd és nem hörögni, bár természetesen az is van benne később, de ez mit sem ront a számon. A C meg egy tempósabb felvezetés a -saku- elé, ugyhogy aki nem csípte ezt a számot, lehet így majd jobban elviseli.^^" Aztán -sakus- hörgés-tombolás-örjöngés után valami lightosabb jön a kodoku ni shisu, yue ni kodoku személyében. És utána kis kedvencem (-cünk Erisszel ^^) a sample-ben is meghallgathatott Itoshisa wa fuhai ni tsuki ami meg így 1000 meghallgatásra is gyönyörű kis ballada .... a Jesus Christ R'n'R meg kis vicces szám, egyrészt Kyo "angolja" miatt(amit már megszokthattam volna.....) másrészt meg a "wowowowow"-zás miatt O_o ..... az így nem tom hogy jött nekik...
Garbage meg már akkor megtetszett amikor még csak sample volt az oldalukon..... erősen sakus. Dead Tree megint egy ilyen lassabb felvezetésű szám, de persze a kyo-hörgés ebből sem maradhatott ki. Végülis az egész albumra ez jellemző, váltakoznak az agyatlan hörgések és a már-már dobhártyaszaggatóan magas hangok, amiket Kyo az isten tudja hogyan présel ki magából. Na igen, ld: Beautiful Dirt...ott attól az iszonyat visnyogástól valamért a The Darkness jutott eszembe, említett együttes énekesét eddig ezért utáltam, mert minden számban emgereszt valami normális hangfekvésénél 2 oktávval magasabb hangot, dehát Kyo mögött simán elbújhat XD
Spilled Milk ezek után ilyen kis kellemes tipikus mostani DeG szám, lehet alatta pihentetni a füleinket, ugyanígy a Higeki wa me futa wo...... (jujj de szép hosszú cím XD)-n is mert ez megint csak igen szépre sikeredett, nekem amikor először hallgattam Ain't afraid to die (na ezért kapok a fejemre öcsémtől ^^""") , meg az Embryo jutott az eszembe.... hasonlóság csupán annyi, hogy ez is gyönyörű... és valamért ez a két PV ugrott be. Éééééééééééééééééés jön a finálé , a Kodou című szám, amit még emésztgetek, jól sikerült darab ez is, csak még kavarog bennem a PV részlet amit láttam, meg az hogy most hallhatom egészben a számot. ugyhogy erről később.
Tehát nekem az album bejött és mostmár tuti, hogy ez kell eredetiben is ^^
Ugyhogy ezek mellé márcsak azt várom, hogy lejöjjön végre a Kodou PV-je és azt is megnézhessem^^

hát csatlakozom, egész jó kis album lett, mondjuk nem volt nehéz kellemesen csalódni benne, hisz annyira nem lehetett volna elrontani, mint ahogy azt én már a fejemben elképzeltem ^^" kezdődik egy jó kis kodou-val (és tényleg vicces hogy van egy azonos című b-t szám is :P) ami nagyon kellemes, és ez folytatódik egy mercilles cult-al, ami valamiért nagyon tetszik, emlékeztet a six ugly egyik számára, főképp a kezdése, de az a refrén XD , sajnos a C az nem más mint a Saku felvezetése, ami ha lehet, még jobban nem tetszik így pv nélkül ^^" (pedig általában fordítva szokott lenni nálam ez, mikor nem látom a klippet, akkor tetszik meg a szám).
Szerencsére ezt a sokkal kellemesebb hangzású Kodoku ni... és itoshi wa ... követik, előbbi mondjuk a mercilles cult-al karöltve mehet :P és igen érdekes a folytatás is, higeki is aranyos, és most a spilled milket emésztgetem ^^"
nah, szal nem lett olyan rossz

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour