Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 11:05 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:10 pm 
Forum Addict

Az egyik Gazette rajongó barátnőmről az iskolában ezt terjesztették: "Tudtátok, hogy ... kazettát hallgat?" :laugh: Éljen a hallás utáni szövegértés! :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:11 pm 
VIP Member

Chimaera wrote:
elolvastam a cikket, annyit mondok, hogy szánalmas. pontosan azt a vonalat követi, amhogyan a mostani nyúbik viszonyulnak a dologhoz, és ez csak rosszabb lesz. (olyan nehéz megérteni, hogy ezeket az együtteseket is elsősorban a ZENÉJÜKÉRT szereti az ember? o_O" arról persze nem írnak semmit, csak dobálóznak ilyen hngzatos szavakkal, hogy emocore, meg glam. *fejfájás*)

És még képesek... Áhh ez tényleg szánalmas. Mégh "nehéz eldönteni h fiú e vagy lány" ezzel néha már felhúznak...

Kyo megkorbácsolja magát :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:12 pm 
VIP Member

D wrote:
Az egyik Gazette rajongó barátnőmről az iskolában ezt terjesztették: "Tudtátok, hogy ... kazettát hallgat?" :laugh: Éljen a hallás utáni szövegértés! :laugh:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:14 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Lehet h watashi no baka desu, de mi a francos fittyfene az az "emocore"? :roll: Én egyszer megkérdeztem a Reflected magyar punk-rock együttes dobosát erről, és ő azt mondta, az emo zenét valami depi Seattle-i bagázs találta fel a 70-es években és h nem is arról szólt ez az egész kezdetben, amiről most szól. Emo egyébként az angol "emotional rock", azaz "érzelmes/érzelemdús rock" rövidítése. Messze nem az, amit a THs arcok összedobtak.
A nyúbikat meg hagyjuk...a többségük még jószándékkal is csak a sajnálatra méltó kategóriát súrolja - tisztelet a kivételnek természetesen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:18 pm 
VIP Member

Aru-chan wrote:
Lehet h watashi no baka desu, de mi a francos fittyfene az az "emocore"? :roll: Én egyszer megkérdeztem a Reflected magyar punk-rock együttes dobosát erről, és ő azt mondta, az emo zenét valami depi Seattle-i bagázs találta fel a 70-es években és h nem is arról szólt ez az egész kezdetben, amiről most szól. Emo egyébként az angol "emotional rock", azaz "érzelmes/érzelemdús rock" rövidítése. Messze nem az, amit a THs arcok összedobtak.
A nyúbikat meg hagyjuk...a többségük még jószándékkal is csak a sajnálatra méltó kategóriát súrolja - tisztelet a kivételnek természetesen.

Jah Jah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Most olvasom...honnan szedték azt, h idézem: "...híresek durva, véres showiról: Kyo, az énekes meg szokta korbácsolni magát..." O_O
És ennyi??? Mégis mit képzel ez?! A Kyo egy állat vagy mi?!
Komolyan, sírni tudnék...nem, már sírok egy ideje. :weepy: :cry3:
Ez fáj! Azért imádkoztam, h legyen róluk cikk...most inkább ne is lenne! Van ennek az újságnak honlapja? Mert és nem találom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:25 pm 
VIP Member

Risa wrote:
Most olvasom...honnan szedték azt, h idézem: "...híresek durva, véres showiról: Kyo, az énekes meg szokta korbácsolni magát..." O_O
És ennyi??? Mégis mit képzel ez?! A Kyo egy állat vagy mi?!
Komolyan, sírni tudnék...nem, már sírok egy ideje. :weepy: :cry3:
Ez fáj! Azért imádkoztam, h legyen róluk cikk...most inkább ne is lenne! Van ennek az újságnak honlapja? Mert és nem találom!

Sztem a popcornak nincs, max az imnek v minek meg annak a brvónak. És én is imádkoztam b*sszus. de már nagyon megbántam. Azt hittem értelmesebb dolgokat irnak majd nem azt h így "lealázzák őket" mármint olvastam és volt 1 csomó olyan dolog amiről nem tudtam... mint pl.: Kanon - Miku...Ha nem most lettem volna fodrásznál h Bou-sra vággassam a fejem akkkor most szálanként szedném ki az egész hajkoronámat... -.-"

EDIT: és ien divat VK-s csajt kérdeztek meg??? o.O Azt hittem azt fogja mondani h Miku (persze h a fekete, szőkecsíkos felzselézett hajú...) hangjától bizsereg a **** XD Perverz!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:37 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Szerintem kollektívan írjunk egy levelet a POPCORN-nak, amiben helyesbítjük melléfogásaikat.
Azt beleírták legalább, ha a Despa a WC-ben szokott fotosútingolni? Mert a német számban az is szerepelt. De ők legalább nem írták, h Kyo korbácsolná magát és egy normális képet is betettek az emberről. Szegénykém...és akkor még lépjenek fel Európában gyakrabban japán együttesek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na ez a másik! Hát könyörgöm, ha valaki veszi a fáradságot...de nem veszi...akkor a tagok nevét, meg, h ki-ki tudja! :messer: Istenem, de gyökér lehet az írója! Szerencséje, h nincs kint a neve, meg nincs honlapjuk, mert egy nagyon kedves e-mailt írnék nekik!
De, h a Dirunál még arra se vette a fáradságot, h a másik 4 szerencsétlent bemutassa! :dead: Kyo egy magát korbácsoló állat és pont!

Na igen, még az a csaj is... :beaten:

Aru: támogatom! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:44 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Risa, biztosíthatlak, ha német számban még a csajon kívül 3 másikat is megszólaltattak, többek között asszem egy meleg srácot is, aki kijelentette h a helyes japcsi pasikra izgul - mondjuk nem hibáztatom érte.
Ezek alapján tehát *már elnézést de* azok akik szeretik a JRockot imádják nézni ahogy magukat korbácsoló állatok őrjöngenek a színpadon, miközben mindannyian trúímó önvagdosó kis buzik. Mert szerintem a közvéleménynek ez jött le. És még azt hittem/hittük ha németek előrébb vannak ien téren. *megy Mushi-t hallgatni és buzul tovább a sarokban*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 7:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem is tudom miért lep ez meg? Komolyan! De már lesz*rom! Aki hétfőn a képembe tolja az újságot...megeszem!

Ami biztos, én tuti beperelném őket, az 100!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én a magam részéről továbbra is az "önkorbácsoló állatot" és a "WC-ben fényképezkedőseket" hallgatom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

...
azon túl, hogy elsőre bosszantó, ez csak arra jó, hogy kinevessük... nem érdemes belőle drámát csinálni, akármilyen szomorú volt. (wgyébként a németországi helyzet után ez abszolút várható, már csak ha azt nézzük, hogy a magyarországi popcornnak a német a feljebbvalója. emlékszem, mikor először jelent meg egy tinimagazinban ilyen cikk németo.-ban, meg is jegyeztük, hogy már csak idő kérdése, és ideér ugyanez.)
előbb-utóbb bizonyos mértékben minden mainstream lesz... semmiféle zene nem kezdett tömegtermékként. (a pop nem feltétlenül egy stílus, csak egy jelző... egyedül a popzeneiparon belül gyártanak eleve tömegeknek.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:08 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Chim, mekkora igazságot szóltál! Igazság szerint és is azt sajnálom h lassan elveszti underground jellegét ez az egész - amit bánna a fene, ha tisztességesen mutatnák be a felhozatalt. Különben, ha ez vigasztal, Kaoru szerint (h őt is előszedjem már eccer) Japánban a JRock még mindig nagyon underground és csak egy relatíve szűk rétegnek szól. A többség ott is Koda Kumi-t meg Ayumi Hamasaki-t hallgat *gomen, Risa, nem bántó szándékkal*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:09 pm 
VIP Member

Risa wrote:
Na ez a másik! Hát könyörgöm, ha valaki veszi a fáradságot...de nem veszi...akkor a tagok nevét, meg, h ki-ki tudja! :messer: Istenem, de gyökér lehet az írója! Szerencséje, h nincs kint a neve, meg nincs honlapjuk, mert egy nagyon kedves e-mailt írnék nekik!
De, h a Dirunál még arra se vette a fáradságot, h a másik 4 szerencsétlent bemutassa! :dead: Kyo egy magát korbácsoló állat és pont!

Na igen, még az a csaj is... :beaten:

Aru: támogatom! :D

Eskü h én is erre gondoltam XDDDDDDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour