Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 10:49 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:10 pm 
VIP Member

Aru-chan wrote:
Chim, mekkora igazságot szóltál! Igazság szerint és is azt sajnálom h lassan elveszti underground jellegét ez az egész - amit bánna a fene, ha tisztességesen mutatnák be a felhozatalt. Különben, ha ez vigasztal, Kaoru szerint (h őt is előszedjem már eccer) Japánban a JRock még mindig nagyon underground és csak egy relatíve szűk rétegnek szól. A többség ott is Koda Kumi-t meg Ayumi Hamasaki-t hallgat *gomen, Risa, nem bántó szándékkal*

Ez is igaz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru-chan wrote:
Chim, mekkora igazságot szóltál! Igazság szerint és is azt sajnálom h lassan elveszti underground jellegét ez az egész - amit bánna a fene, ha tisztességesen mutatnák be a felhozatalt. Különben, ha ez vigasztal, Kaoru szerint (h őt is előszedjem már eccer) Japánban a JRock még mindig nagyon underground és csak egy relatíve szűk rétegnek szól. A többség ott is Koda Kumi-t meg Ayumi Hamasaki-t hallgat *gomen, Risa, nem bántó szándékkal*

igen, ezt sokan mondják mindig, hogy csak Európában gondolják úgy, hogy ezek a zenekarok mekkora szenzációk, és úgy is állnak hozzájuk... sokan ezért szeretnek Európába jönni, mert míg odahaza csak pici klubokban játszanak többnyire (már a kisebb zenekarok), itt jóesetben hatalmas ováció és tömeg fogadja őket. otthon sokkal kisebb lehet a hűhő, mint mondjuk valamelyik németországi koncerten... =__= legfeljebb azért tűnhet soknak egy-egy kisebb zenekar helyi koncertjén a nézősereg, mert ott eleve rengeteg ember él ~120 millió kb~, és nyilván arányaiban is nagyobb azoknak a száma, akik underground kiszenekarokat hallgatnak (stílustól függetlenül).
(remélem érthető, mit akarok mondani...)
egy szó mint száz, ez a cikk részben annak is köszönhető, hogy sok helyen túl nagy a hype a szcéna körül, kártékonyan nagy. ._.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

És Chim megint csak összefoglalja az én gondolataimat is!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru-chan wrote:
És Chim megint csak összefoglalja az én gondolataimat is!

megspóroltam neked némi gépelést :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:19 pm 
VIP Member

^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:21 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Arigatou! Közben csakazértis kétfelé fogtam a hajam, mint valami lolita. Remélem kellően megbotránkoznak a reptéren, amikor belépek.
Egyébként, hamár a félreértések: azok már a cikk előtt is meg voltak. Amikor DS-re mentünk haverokkal mi is megkaptuk h "köcsög emósok, miért nem döglötök már meg". Akkor asszem a terebiben volt valami műsorban riport...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru nem vettem bántásnak! :)

DS-en? És ezek után menjek oda? Ooo... O_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hmm... ez ugye a mostani popcorn-ban volt? Szeretnék találkozni a cikk írójával... :chainsaw:

Eve rituálisan el akarja égetni az újságot... ^^ holnap megyünk megvenni... rituálist égetést tartunk a popcorn tiszteletére ^^ Ez ugye mai újság?

Ugyan Aru-chan, patpat, mi Gothika koncertre menet kaptuk meg.... XD Annyira már nem tud érdekelni. Pozitívum: az egyetemi évfolyamtársaim igen fogékonyak az információra ^^ Egyik csaj kérdezgetett mikor viskei-ben mentem suliba... aztán mutattam neki zenét... tetszett neki a Gazette ^^ :love:

Last edited by Shizu on 2007 Nov 03 Sat, 8:27 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

áh, szerintem az emobélyeget már mindenki megkapta, most az van leginkább előtérben. régen meg mindenkit rokkernek vagy gótnak tituláltak, ez mindig így van és lesz is, a buta emberek szeretnek skatulyázni.
(különben azt nem értettem sose, miért van az, hogy ha valaki szeret/követ egy irányzatot, a közvéleményben már egyenes következmény, hogy CSAKIS azt kedveli? o_O" én a magam részéről tényleg mindenféle zenét halgatok pl, meg sokan mások is innen.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Chimaera wrote:
áh, szerintem az emobélyeget már mindenki megkapta, most az van leginkább elõtérben. régen meg mindenkit rokkernek vagy gótnak tituláltak, ez mindig így van és lesz is, a buta emberek szeretnek skatulyázni.
(különben azt nem értettem sose, miért van az, hogy ha valaki szeret/követ egy irányzatot, a közvéleményben már egyenes következmény, hogy CSAKIS azt kedveli? o_O" én a magam részérõl tényleg mindenféle zenét halgatok pl, meg sokan mások is innen.)

Ezzel egyetértek.... én is hallgatok szanaszét mindent ^^ De ez a beskatulyázás már.... bnőm általában fekete körmökkel, de egyébként full színesben grasszál.... közölték vele: emos.....
Én fekete körmökkel - rocker vagy? szóval no komment

Barátnőm buszon bakancsban, szakadt farmerban (gyakorlatra ment sárdagonyázni)... idős néni: "Ne ülj le ide te büdös punk!" no komment.................... :stupid:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:36 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shizu wrote:
Barátnőm buszon bakancsban, szakadt farmerban (gyakorlatra ment sárdagonyázni)... idős néni: "Ne ülj le ide te büdös punk!" no komment.................... :stupid:

:laugh:
Bocsi, de ez kész...oh, de sok értelmes ember van!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

>_<" *csak ismétel* és ez sajnos azok miatt van, akik csak heccből mintákat követve látszatból kedvelnek meg valamit, ezzel sztereotíppá téve az egészet. *shrug*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:51 pm 
VIP Member

Chimaera wrote:
>_<" *csak ismétel* és ez sajnos azok miatt van, akik csak heccből mintákat követve látszatból kedvelnek meg valamit, ezzel sztereotíppá téve az egészet. *shrug*

Bocsika, de..................... Mivé? :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

egy általános dologgá, amiről a közvélemény/média ferdítve értesül, és aztán az utca embere ezzel azonosít egy csomó dolgot. ->emohisztéria

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 8:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Van egy olyan sanda gyanúm, a cikkíró nem véletlenül nem írta alá a cikket... én félnék élni most a helyében... nagyon.....

más: de azért örülök, hogy van ellenpélda a dologra.... egyik nap anyámnak tartottam előadást az öltözködési stílusokról, hogy melyiknek mi a neve...
A másik a családom ^^
Húgom szeret: Gazette
Apám szeret: Giru
Anyám szeret: Miyavi
Nagyanyám szeret: Gackt

Most merjek panaszkodni? XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour