rest wrote:
ja és igen:
megint egy koncert ami 5 órás és toshi hangja szarabb mint evör, plusz még régi is, de legalább art of life.
Khmmm.... eddig ezeké nem szoltam de te most akarsz tolem vmit. 8)
De most viccet felreteve, 10bol 7 X fan ki nem allhatja Toshit: Xar a hangja, kover, meg szektas meg kislanyokat eroszakol, a q*rva annyat hogy sajat dontesei voltak az eleteben es egyebkent is...
Na most mindenkit lehet utalni meg marhasagokat kitalani, utanannezes nelkul, de ennek egyreszt semmi ertelme masreszt ha olyan xar akkor halistennek nem kotelezo hallgatni.
Arra pl kivancsi lennek, hany ember halgatott bele akar egy szolo lemezebe is mielott fikazta. Arrol nem beszelve hogy a tobbseg meg van gyozodve hogy csak 97 utan lett szoloja es az mnd Masayas, pedig az elso albuma 1992-ben jelent meg es tovabbi 4 '98 ig bezarolag, mielott Masayas albumokat lezdett csinalni. Es azokat is erdemes meghallgatni ^^ Legalabb azert hogy tudja az ember mit utal...
Es nem nem vagyok megsertve es ideges sem vagyok, mielott kitalalna vki. Ha ettol az lennek, mar reg elhunytam volna agyverzesben, annyit szidjak Toshit.
Tenyleg, csak ezt le akartam irni, mar honapok ota. *lusta*