Gorgar vagyok. Sopronba lakok. a lábméretem 42es.

Szeretek internetezni és gitározni vagyis baszusgitározni a többihez nem nagyon értek. szép vagyok okos vagyok és ügyes vagyok sexy is vagyok és beképzelt de ennyi jó tulajdonság mellé egy negatív tulajdonság is kell...

A japán zenével ugy ismerkedtem meg hogy az Animés ismerőseim mondták hogy a jrock igy meg ugy és akkoriban még azt hittem hogy az X Japánon kivül a japánok nem nagyon tudnak rockzenét csinálni. Aztán el kezdtem keresni Jrock zenekarokat hátha kiderül hogy tévedek de akkor még eléggé peszimista voltam és találtam egy olyat hogy Luna Sea. persze youtubén nézegettem öket. ők tetszettek meg a legjobban de a klippek alapján ök se voltak az igaziak. aztán regeltem SZMAK forumon és ott mutattak nekem további klippeket. Aztán jöttek szépen sorban a zenekarok. elösször a Dir Grey amelyiknek a Garden klippje megtetszett és ahogy az Osakai koncerten előadták az egy isten volt.

aztán jött az X Japán akiket csak futolag ismertem régebbről és megnéztem a last live koncertjüket ami hatalmas volt. jah mondtam már hogy imádom a koncert felvételeket?

és érdekes hogy elvileg ök is 85ben kezdték ezt a zuzós heavys dolgot mint a helloween. utánna a death note első opját játszó Nightmarenek is megnéztem pár klippjét. eleinte azt gondoltam hogy elmegy de aztán az egyikben abaszerosuk olyat csinált amit én még nem tudok XD aztán megnéztem a the world klippjüket az igen jó volt

bár szerintem elcseszték a végét. aztán az oldal visual kei cikkéből megnéztem még pár zenekart és a laputa fogott meg a legjobban. Aztán egyik barátom Jesang megmutatta egyik nap a versaillest és meghallgattam és egyből a Rhapsody jutott eszembe abból amit hallottam aztán késöbb olvastam hogy Teru a gitárosuk egyik kedvence a rhapsody XD aztán megnéztem a régi zenekarát az Aikaryu-t ami szintén megtetszett. Aztán jöttem ide Laputát kunyerálni mert nem találok sehol XD