Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:34 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:42 pm 
Member

Case wrote:
meg ugye a nagy kérdés.. lesz-e megin' autogram cucc, meg ha igen mikor? de imho max. másfél/két hét alatt véglegesíteni kellene, hogy ki jön és elkezdeni komolyan szervezkedni.

Egen, az autogram dolgon én is tűnődtem, a Kagerou és a Moi dix Mois koncertnél már rég árusították a jegyeket, amikor jött az info, kb. két héttel a koncert előtt, h. lesz autogramosztás. Szóval ezt még nem tudni...

Viszont a Dirura sztem fél Európa rá lesz kattanva, úgyhogy jegyet azonnal kéne venni, ahogy elkezdik árusítani, azaz jövő 7főn. Tehát max. egy hét alatt össze kéne szervezni a dolgot. (Én mondjuk most már tuti, h. veszek, de azért örülnék, ha nem egyedül kéne menni. :sweatdrop:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 9:02 pm 
Mumus

na akkor most nem értek semmit!! Épp szüleimet bögdösöm anyám tudja apám nem de majd meglesz valahogy a jegyre tudom adni a pénzt rögtön vagyis szombaton!!! de akkor döntsétek el hogy vonattal vagy géppel inkább szerintem most azt nézzük melyik az oltsób nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 10:01 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
(megumi.. micsoda banner má' az ottan!!? xP)

méééé? hát nem tök jó?? :beee:
mellesleg, mé kellett ezeknek a :bad-words: hipp-hopp idejönni ..... mostmá nem tom mi lesz :cry2: főleg hogy ilyen hamar kéne rá összeszednem a lét.... just shoot me please

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 10:19 pm 
Site Admin

megumi wrote:
mellesleg, mé kellett ezeknek a :bad-words: hipp-hopp idejönni ..... mostmá nem tom mi lesz :cry2: főleg hogy ilyen hamar kéne rá összeszednem a lét.... just shoot me please

jah, és ugyanezt játszották el MDM-el is. Ideje lenne, hogy valaki elmagyarázza nekik, hogy milyen az a körültekintö szervezés.. >_<"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 11:27 pm 
Elite Member

Atyaúristen... Jelenleg éppen sokkos állapotban vagyok a hírtől. Kb. 5 perce olvastam, hogy jön a Diru, azóta fellármáztam az egész lakást, hogy én bizony (érettségi ide vagy oda) koncertre fogok menni. Berlinbe... Huhh, ha ez összejönne...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 8:03 am 
Mumus

nekem mondod anyut már puhitom de apu nem tom hogy belefog egyezni mondtam anyunak hogy péntekig vagy szombat délelöttig van ideje mert szpmbaton már a jegyre kéne adni a pénzt casenek!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 11:43 am 
Site Admin

egyébként ugye azt is ki kellene találni, hogy hogyan kellene a koncertjegyeket rendelni, mivel nekem ugye nincs olyan hitelkártyám amivel lehetne, viszont aki rendeli annak elvileg ott kell lennie átvételkor és az útlevél/egyéb igazolvány ellenében adják oda öket...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 11:58 am 
Member

Case wrote:
egyébként ugye azt is ki kellene találni, hogy hogyan kellene a koncertjegyeket rendelni, mivel nekem ugye nincs olyan hitelkártyám amivel lehetne, viszont aki rendeli annak elvileg ott kell lennie átvételkor és az útlevél/egyéb igazolvány ellenében adják oda öket...

Én hitelkártyával veszem a jegyet - egyetlen esetben tudok besegíteni, ha mindenki, aki jönni akar, legkésőbb most szombaton leszurkolja nekem az árát, azt én felnyomom a kártyámra, és máris kész. :)
Kérdés az, hogy egyszerre hány jegyet tudok rendelni, mert azt hiszem 100 000 Ft a limit, amit egyszerre le tudok fizetni a kártyáról, szóval 10-nél többen egyszerre ne gyertek. :D ... És hol kell átvenni őket? A koncert helyszínén? Remélem nem a Neotokyonál, mer' az Münchenben van... :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 12:00 pm 
Elite Member

Nálam lebeszélve a dolog, nagyon úgy néz ki. Már csak az a kérdés, hogy társulhatok-e hozzátok, így nagyjából ismeretlenül? Merthogy nagyon számítok rá, hogy lesz valaki, akivel mehetek, mert egyedül sajna nem vághatok neki a vakvilágnak, a két szép szememért meg nem jön velem senki, a környezetemben meg más vk-függő nincs. Viszont ez egy akkora lehetőség, hogy szerintem egy életre bánnám, ha kihagynám. Ráadásul a szüleim is elengednek egy kis puhítás után, mert úgy tűnik, hogy ez lesz az érettségi ajándékom a nagyimtól (imádom a drága kis modern nénikét, aki ilyesmire mindig rábeszélhető ^^).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 12:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tessék jönni szombaton meetre! ^^" (szerk.) Zoska is tessen jönni, és máris nem ismeretlen senki. =D

amúgy én leszurkolom a belépő árat. HA az utiköltség fizeése ráér. sz'a ha lefixálódik, hogy miképp akarunk odautazni, shogy legkésőbb meddig ér rá előtermteni az összeget. és ha ez jó nekem =D, akkor adom a pénzt a belépőre. és köszönet, hogy felajánlottad, megrendeled egybe! <3;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 12:12 pm 
Member

Meet az helyileg hol és mikor? Mert én még olyanon nem voltam... :picit elveszettnek érzi magát: (Szóval Zoska ne aggódj az ismeretlenség miatt... :D)

A kártyás fizetést meg nagyon szívesen, ez így elég egyszerűen megoldható, és persze én is örülök, hogy nem egyedül kell menni. (egyébként csináltam már olyat is, szóval ha minden kötél szakad, akkor ez lett volna ebből is, de így sokkal jobb! ^^)

Szerintem is ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni. Ki tudja, lehet soha többet nem dugják Európába az orrukat, Berlinnél közelebb meg nem hiszem, hogy jönnének...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 12:42 pm 
Site Admin

Arashi wrote:
Meet az helyileg hol és mikor? Mert én még olyanon nem voltam... :picit elveszettnek érzi magát:

szombaton délutánonként szktunk összegyülni sok-sokan (eeelvileg animések, de rég nem csak azok) az oktogoni burgerking felsö emeletén (fel lépcsön, 'oszt el jobbra a végéig. :grin:) idöként még d4m, meg egyéb ld50-related emberkék is felbukkannak ott. és általában 6 körül szokott befutni mindenki. :bluegrin:

és nagyon-nagyon köszi, hogy felajánlottad, mert egyébként nem tudom, hogy ki tudott volna rendelni... ^^"

Arashi wrote:
És hol kell átvenni őket? A koncert helyszínén? Remélem nem a Neotokyonál, mer' az Münchenben van... :sweatdrop:

Berlinben is van valami boltjuk és (ha ugyanúgy lesz mint DespairsRay-nél volt) akkor ott lehet átvenni jegyeket aznap délután.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 1:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
Does anyone have screencaps of Obscure? I'm having the idea of cosplaying Kyo at the Germany live now...*is mad*. [...blahblahblah]

noooooooooo! :cry2:

sok kis Kyo

vagy az jó? :eek2:

első sorban milyen harc lesz. >.O

bár állítólag a M10M koncert nyugisan lezajlott, sz'al nem ették meg Manát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 1:25 pm 
Mumus

Na akkor most Arashi jösz meetre mert akkor ott oda tudjuk adni neked a pénzt!! Kérdéf euróban lehet neked adni ha egyáltalán jövök mert csak abban tudnám per pill adni neked?? És akkor most repcsivel megyünk vagy vonattal mert ha repcsivel mennénk a jegy kb 16000 FT lenne az easyjet-nél oda vissza persze!!! Még meg lehet nézni más légi társaságot is de mégis olcsób mint a vonat és gyorsab és délutánra ott lennénk a jegyátvevés miatt!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 2:13 pm 
Member

Euro azért nem jó, mert rá kell tennem a kártyámra (kissé nagy érvágás lenne, ha hirtelen a fizumból kéne állni a cehhet), pénzt meg csak forintban lehet befizetni bankban (ha jól tudom, de javítsatok ki).

Szállítóeszköz: én még mindig repülőre voksolok, de meghajlok a többség akarata előtt... :D Case, meg tudtad kérdezni pontosan a vonatot (kedvezmény, stb.?)

Én meg mindjárt még megnézem, hogy repülőtérről hogyan/mennyiért lehet bejutni városba. 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour