Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:26 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 8:21 pm 
Mumus

Arashi wrote:
Ji-chan wrote:
ok akkor ha repülővel mennénk akkor az easyjet a legolcsóbb 23800 ft!! 1 személynek számoltam ki hogy együtt mennyibe foh kerülni

http://www.easyjet.com/hu/jarat/step2.asp

Igen, az easyjet a legjobb - úgy tudom a fapadosok közül ez az egyetlen, aminek van járata Berlinbe. (És EZ remélhetőleg vissza is jön, Wizzairrel már maradtam ott reptéren törölt járat miatt... :P)

Na, ha végül akkor nem ragaszkodunk (Case-en kívül :D) a vonathoz, akkor:
a repjegyet mindenkinek magának kéne intéznie, itt annál jobban jár az ember, minél hamarabb foglal, mert akár egy nap alatt is változhat az ár. Én azt hiszem magamnak még ma vagy holnap meg is veszem - szóval aki repülővel akar jönni, az foglaljon bátran, én már tuti fenn leszek. :D (Halogatni lehet, de nem érdemes, nehogy jövő héten azzal szembesüljetek, hogy hoppá, hirtelen 30 e. Ft lett... :roll:)

szerintem ezt még beszéljük meg együtt szombaton mert azt olvastam nem fognak változni az árak!!!! mert egy járatra kéne vennünk szerintem!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 8:44 pm 
Member

Quote:
szerintem ezt még beszéljük meg együtt szombaton mert azt olvastam nem fognak változni az árak!!!! mert egy járatra kéne vennünk szerintem!!!

Az nem lesz nehéz, ugyanis csak az az egy járat van Máj. 28.-án. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 8:49 pm 
Mumus

és mi lenne ha repülővel mennénk és vonattal jönnénk erre az ötletemre még nem mondot senki semmit de lehet hogy hülyeség de mégis megspórólnánnk 2-3 ezer FT!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 8:53 pm 
Member

Ji-chan wrote:
és mi lenne ha repülõvel mennénk és vonattal jönnénk erre az ötletemre még nem mondot senki semmit de lehet hogy hülyeség de mégis megspórólnánnk 2-3 ezer FT!!!!

Többiek nem tudom mit szólnak hozzá, én azt, hogy nekem hétfőn már munkába kell mennem, szóval muszáj még vasárnap hazaérnem, 2000 Ft-on meg már (legalábbis nekem) nem múlik, úgyhogy számomra marad a repülő. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 8:56 pm 
Mumus

okok ez igaz na mindegy akor marad a repcsi!! Repülni fogok úr isten ahahahaha!! te már repültél hogy kell le kell foglalni a jegyeket és az egész összeget be kell fizetni teljesen????? vagy valami előleg és késöbb lehet fizetni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 10:19 pm 
Elite Member

Én is megyek Dir en grey koncertre, csak eddig lusta voltam ide beírni. Vagyis jobban fogalmazva szeretnék menni, csak rendeljen nekem valaki jegyet... :puppydogeyes: :angel:
és ok, menjünk repülővel, úgysem repültem még....

meguminak, meg kívánjuk, hogy nagy adag pénzhez jusson :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 10:58 pm 
Member

Erisz wrote:
Én is megyek Dir en grey koncertre, csak eddig lusta voltam ide beírni. Vagyis jobban fogalmazva szeretnék menni, csak rendeljen nekem valaki jegyet... :puppydogeyes: :angel:
és ok, menjünk repülõvel, úgysem repültem még....

Erisz: szombaton meeten lehet nekem adni pénzt, én veszek jegyet majd egyben mindenkinek. :)

Ji-chan wrote:
te már repültél hogy kell le kell foglalni a jegyeket és az egész összeget be kell fizetni teljesen????? vagy valami elõleg és késöbb lehet fizetni?

Igen, repültem, és tökjó dolog. :D Repülőjegyet sokféleképpen lehet venni, az utazási irodán át a Ferihegyen keresztül az internetes vásárlásig, egy összegben kell fizetni, és előre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 05 Tue, 11:58 pm 
Site Admin

nekem holnap derül ki (illetve ma.. mindegy, na. :beee:) hogy tudok-e menni majd elöbb (tündérfalat kolléganöm vizsgabeosztásától függ :sweatdrop:), de szerintem én maradok a vonatnál bármi is legyen a vége. ha elöbb ott lennék 1-2 nappal, az már csak azért is jó lenne, me' akkor szinte biztos tudnék ott intézni valami ingyenszállást nektek is. :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 06 Wed, 12:57 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

job sucks. ._.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 06 Wed, 9:18 am 
Member

Nah, ha minden igaz, én is megyek...mondjuk biztosat csak holnaputánra tudok mondani...
Spec. kenguruval senki nem akarna jönni? Úgy 6800-ból megoldhatnánk az odautat (jó tudom, fárasztó Berlinig egy kocsi hátsó ülésén szoronkodni).
Ha nem, akkor én a vonatra szavazok..azon legalább kialszom magam hazafelé...

Áfonyka!

A Wizzair ennyire szutyok? Az angliai utunkra most akartuk náluk lefoglalni a repjegyet...

and heaven's not enough
you think you've found it
and it loses you

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 06 Wed, 9:27 am 
Member

OMG, plz, kocsit neeee, két hete voltam Marburgban kocsival, majd belehóttam, és az is volt 12 óra... :D :D
(Meg én már vettem röpjegyet, szóval nekem el vagyon döntve. :) )

OFF
Dru: Wizzair nem szutyokabb mint a többi, az enyémet decemberben csak a pesti ítéletidő miatt törölték. A gáz csak az, hogy mivel Bp.-X város között csak egy gépük van, nem tudnak mentesítő járatot küldeni, így teperned kell, hogy egy másik indulóra fel tudj szállni.
:)
ON

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 06 Wed, 10:05 am 
Official Cheerleader

michi wrote:
Spec. kenguruval senki nem akarna jönni? Úgy 6800-ból megoldhatnánk az odautat (jó tudom, fárasztó Berlinig egy kocsi hátsó ülésén szoronkodni).

kocsi ? :shock: az jó :smile2: én spec benne lennék bármilyen megoldásban , csak jussak ki a koncertre .........és az se lenne ugye utolsó, ha nem 30 000-be kerülne a dolog...... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 06 Wed, 10:29 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
én spec benne lennék bármilyen megoldásban , csak jussak ki a koncertre .........és az se lenne ugye utolsó, ha nem 30 000-be kerülne a dolog...... :roll:

ha már most elindulunk gyalog, akkor épp oda is érünk májusban! 8) :beaten: zarándokút! >.O és valóban nem hangzik rosszul a kocsizás, *életmentő* ($$mentő) ajánlat lehet :shock: :? köszi Sara

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 06 Wed, 10:54 am 
Site Admin

hmm.. ez érdekes lesz. Elöször azt hittem ugyanott lesz a Deg koncert, ahol a Désp volt (Columbia Club - kb. 700 fö), de mint kiderüt nem, hanem a közelben levö Columbia Hall-ban, ahova elvileg... több mint 3000 ember fér be. wtf!? :shock:

autókázással meg az a baj, hogy ez a kenguru dolog teljesen kiszámíthatatlan, hogy van-e akkor kocsi, van-e benne annyi hely, nem betegszik-e le a soför egy nappal az utazás elött. olcsóbb az kétségtelen, de jóval rizikósabb is sajna... :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 06 Wed, 11:18 am 
Official Cheerleader

bylon wrote:
ha már most elindulunk gyalog, akkor épp oda is érünk májusban! 8) :beaten: zarándokút! >.O és valóban nem hangzik rosszul a kocsizás, *életmentõ* ($$mentõ) ajánlat lehet :shock: :? köszi Sara

hát bylon, ha még május elején bringára pattanunk, síííííííímán odaérünk XDDDDD :beaten:
de én mosmá lassan bármilyen megoldásban benne vagyok, utazást illetően.... :? ... merthát a fizetendő összegnek az a nagyobbik része.... ugyhogy ha bárkinek korszakalkotó ötlete lenne e téren az visítson!!

és jééé?! Columbia Halle? :shock: vajon kijutunk onnan élve?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour