Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 12:32 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 185  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 12:36 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

megumi wrote:
tenshi wrote:
És most a livejournalon azt bírtam, amikor kitárgyalták, hogy minden Buck-Tick koncerten már annyi a gyerek, hogy külön gyerekrészleget szoktak csinálni xD. De az a hozzászólás, amikor elképzelték a szituációt..... :
valami livejournalos csaj írta wrote:
kid: maaaaaaaa look the old man is touching his weewee! you said i shouldn't touch mine! ;.;
mother: *-* AAAAAAAAAACHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN

:shock: OMG! hát ez így ..... érdekesen hangzott....
végülis, a B-T biztos lehet abban hogy az elkövetkezendő 100 évre lesz fangirl/boy utánpótlás XDDDD

Nem is lehet egyszerű a dolog ^^". Csak tudnám minek visznek gyerekeket koncertre, de mondjuk ha élvezik a kicsik xD.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 12:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
És most a livejournalon azt bírtam, amikor kitárgyalták, hogy minden Buck-Tick koncerten már annyi a gyerek, hogy külön gyerekrészleget szoktak csinálni xD.

jaaaa! mert ott az összes anyuci is a koncerten, meg az összes bébiszitter is ^^" nincs mit tenni, viszik a gyerekeket, ~oh így lettek a kis Yukke meg Tatsurou fanboyok ^^ jajj de édi xD

megumi wrote:
nyugi. hát ez sajnos így van bylon-chan ha akarjuk, ha nem ^^"
még valamikor az 1900-as évek elején volt egy nagyon híres koreai táncosnő, aki egy csomót lépett fel Japánban, aztán a világháború miatt is, meg a koreai-japán ellentétek miatt is a csajt nem engedte ki a koreai kormány Japánba fellépni

~ohh ez is sad story. :oops: de épp ezaz, mikor olvastam a koreai b-t fan írását, egy pilanatra azt sem tudtam, melyik században vagyunk :shock: . hiába internet modernség satöbbi, még mindig ugyanott tarunk *fájdalmas affektálások * :x

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 1:17 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
~ohh ez is sad story. :oops: de épp ezaz, mikor olvastam a koreai b-t fan írását, egy pilanatra azt sem tudtam, melyik században vagyunk :shock: . hiába internet modernség satöbbi, még mindig ugyanott tarunk *fájdalmas affektálások * :x

hát igen. ez monnyuk elég nagy kitolás az emberekkel szemben... akkora hülyeség, 1300-táján teljesen jó barátságban voltak ezek a sügérek egymással...most nehogymár egy rühes szigeten veszekedjenek... vannak fontosabb dolgok ennél. na mindegy, majd bylonnal megtanulunk végre koreaiul, és Seo Taijival karönöltve kiállunk a fanok jogaiért XDDDD
és akkor minden szép lesz és jó, és mindenki azt rendel majd és onnan ahonnan akar 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 1:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
hát igen. ez monnyuk elég nagy kitolás az emberekkel szemben... akkora hülyeség, 1300-táján teljesen jó barátságban voltak ezek a sügérek egymással...most nehogymár egy rühes szigeten veszekedjenek... vannak fontosabb dolgok ennél

és -ahogy SeoTaiji is mondaná bizony bizony xD- a fiatalabb új generációnak nem okozna már lekifurdalást hogy élvezik a japán zenét, csak a véresszájú apáiknak-anyáiknak. *megy és hallgat "Taijiboys - Sorry for the Era"-t, az ilyesmiről szól, hogy pusztuljon a régi generáció. >_<

megamegumi wrote:
Seo Taijival karönöltve kiállunk a fanok jogaiért
és akkor minden szép lesz és jó, és mindenki azt rendel majd és onnan ahonnan akar 8)

~ah ez olyan szép volt :cry2: xD, úgy lesz úgy lesz! xD

jaigen: köszönöm, hogy meghallagtták az offot, köszönet xD , lehet továbbmenni xD *mindjárt keres vmi sexi imai képet*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 4:15 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
*mindjárt keres vmi sexi imai képet*

:multi: naaaaaaaaaaa~ hol van már? hol van már????? :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 5:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
bylon wrote:
*mindjárt keres vmi sexi imai képet*

:multi: naaaaaaaaaaa~ hol van már? hol van már????? :sweatdrop:

=D

Image

de inkább
itt _ ASAKI -val <33;

*csak próbált előbb vmi olyat találni, ami még talán nem volt meg a felségének :eek2:*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 5:20 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
=D
*csak próbált elõbb vmi olyat találni, ami még talán nem volt meg a felségének :eek2:*

nyaaaaaaaaa~ arigatouuuuuuu !!!
:love: :heart: :love2: :love3: :pinky2: kaptam maimait ^^ kettőt is ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 5:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
bylon wrote:
=D
*csak próbált előbb vmi olyat találni, ami még talán nem volt meg a felségének :eek2:*

nyaaaaaaaaa~ arigatouuuuuuu !!!
:love: :heart: :love2: :love3: :pinky2: kaptam maimait ^^ kettőt is ^^

=D nekem most főleg Asaki, sőt Asaki x Imai ^^" ( ez azt jelenti, hogy nincs meg nekije a gigs különszáma :nono2: , akkor mostantól darabokban adagolhatom belőle az imai képeket :smile1: :sweatdrop: )

on: van olyan koncertvideó -amiben Maimai hegedül a gitárja húrjain?????????????? Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 7:09 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
on: van olyan koncertvideó -amiben Maimai hegedül a gitárja húrjain?????????????? Image

Van ^^". Climax Together: Victims of love live, ha jól emlékszem. :artist:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 7:36 pm 
Site Admin

tenshi wrote:
Nem is lehet egyszerû a dolog ^^". Csak tudnám minek visznek gyerekeket koncertre, de mondjuk ha élvezik a kicsik xD.....

hát fene tudja, engem is vittek koncertekre kiskoromban (gondolom ilyen "nincs kinél hagyni.. ehh, vigyük inkább magunkal" stílusban :sweatdrop:) és baromira élveztem az egészet és a Nazareth meg Iron Maiden koncertekre még mindig tök tisztán emlékszem, pedig valami 8 éves ha lehettem max... ^^" (több nem nagyon lehettem, mert arra nagyon emlékszem, hogy a koncertek nagy részét random emberek nyakában ülve töltöttem.. xD)
meg... ha tegyük fel én lennék japán kisgyerek, akko' szivesebben nönék fel B-T koncerteken, mint mondjuk Morning Musume-n meg hasonlókon... :bluegrin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 7:49 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
( ez azt jelenti, hogy nincs meg nekije a gigs különszáma :nono2: , akkor mostantól darabokban adagolhatom belõle az imai képeket :smile1: :sweatdrop: )

:eek2: ........ :roll: .......... izéééééééééé....... :peace: .....de én azt már letöltöttem...... :puppydogeyes: ... ne bánts?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 8:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
bylon wrote:
on: van olyan koncertvideó -amiben Maimai hegedül a gitárja húrjain??????????????

Van ^^". Climax Together: Victims of love live, ha jól emlékszem. :artist:

~ahh dejó!!! :love2: :love2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 8:22 pm 
VIP Member

fanok és a gyerkőceik b-t koncerten ... mondjatok újat ^^" legjobb akkor is a xanadu, ott nemcsak a gyerekek de még az ifjú párocskák is nagyban élvezik a koncertet, kézenfogva hallgatják kedvenceiket ^^ kawaii :love:

az album meg betyár jó lett! számomra a legjobban sikerült B-T album, és sikeresen feledtette a deg okozta űrt, mellyet számomra nem éppen jó albumukkal (bár jobb lett mint amire számítottam, de még így is ...) okoztak. Kiváncsi vagyok melyik malice tag tévedt oda hogy ilyen kellemes kis weird nótákat tudtak összehozni. (hmmm vajon melyiknek lesz legközelebb pv-je ... :sweatdrop: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 8:32 pm 
Site Admin

Locdog_Mc wrote:
az album meg betyár jó lett! számomra a legjobban sikerült B-T album, és sikeresen feledtette a deg okozta ûrt, mellyet számomra nem éppen jó albumukkal (bár jobb lett mint amire számítottam, de még így is ...) okoztak. Kiváncsi vagyok melyik malice tag tévedt oda hogy ilyen kellemes kis weird nótákat tudtak összehozni. (hmmm vajon melyiknek lesz legközelebb pv-je ... :sweatdrop: )

hát sajna nem hinném, hogy lesz több PV, mert nagyon úgy néz ki, hogy jóideje leszoktak arról, hogy mindenféle random nem-single dalokhoz is csináljanak videókat mint ahogy régen tették... :?
(pedig mondjuk egy Sid Vicious on the Beach PV mennyire buli lett volna már..! :bluegrin:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 10 Sun, 8:43 pm 
VIP Member

Sid vicious XDD hát az nagy lenne ^^" de mondjuk rengeteg számuk van, amihez el lehetne viselni klippet ... hmm, flame :love:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 185  Next

All times are UTC + 1 hour