Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 2:57 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 19 Wed, 7:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ef-a tale of memories 10.rész: Ebben a részben nem történt túl sok minden,igazából kivesézték a 9. végén látottakat,amikor Kei kirohan,hisz meglátja Hironot meg Miyakot egy ágyban.Drámázás,szép vég,és az egyik szálat hanyagolják,gondolom még a 11.-ben van az utolsó részben annak is lesz vmi lezárása..Mivelhogy még lezáratlan XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 26 Wed, 5:10 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Elkezdtem nézni a Tengen Toppa Gurren-Lagann-t.
Én ezt tökre kevertem valami teljesen mással (amire máig nem tudok rájönni, hogy mi lehetett... XD), de hát jaj. Ezt nem lehet abbahagyni, szenzációs! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 27 Thu, 6:38 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

A háromhetes "betegállományt" ami alatt nem beszélhettem emberekkel (az orvos modta) és nem volt net ideálisan ki lehetett használni némi animenézésre. Jó szokásom szerint a manga végigolvasása után nekiestem az Eyeshield 21 animeverziójának. (Köszönöm Ami-chan!!!!!!!!!! ^.^) Volt benne pár dolog ami nem tetszett, de ha nem olvasom a mangát jóelőre, fel se tűnt volna. A rajzolás is néhol gyengélkedett, de megbocsájtható, mert rögtön a második helyen landolt a kedvenc animék közt. xD (A One Piecet már semmi nem tudja lenyomni, nagyon úgy fest. ^_^) Még a fillereket is élveztem!!!!! *_*
Akit nem zavar hogy alapvetően amerikai fociról szóló sportanime és kedveli a shounen animéket az vesse rá magát, nagyon borult, izgalmas és vicces. xD *fontolgat erősen egy Seibu Wild Gunmans cheerleader cosplayt* xDDDDDD

Na és karácsony este hagyományszerűen megnéztem azt a bő 10 rész One Piecet egy adag zsebkendő társaságában ami a kis mutáns rénszarvas, Chopper történetét meséli el. Már harmadik évben ez van és még mindig awwwwww ~~~~ <3 cukkerness delux! ^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 28 Fri, 3:23 pm 
Elite Member

igazán nincs mit, végre van aki, aki megérti az örjöngésem, amit ez az anime kivált belőlem. :D hát igen, mindig vannak dolgok, amik a mangában jobbak voltak, de mozog és beszél, ami pl. Hirumánál v. Koutaro-nál mindent megér xD (mikor chibi-Koutaro rugdossa össze a dobozhegyet xDDD) az effektekről nem is beszélve! :D
ugyhogy én is csak ajánlani tudom mindenkinek. ^^

én most szabad perceimben a Konjiki no Gash Bell-lel szorakoztatom magam. azt hiszem ez az opening mindent elmond rola. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 28 Fri, 4:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aztat terveztem hogy végig nézem,de 51 vagy hány részes....Mindegy FMA ,ami egyik nagy kedvencem is pont ennyi,és 1 hét se kellett bele,megnéztem xDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 2:38 am 
Forum Addict

tenshi wrote:
(A One Piecet már semmi nem tudja lenyomni, nagyon úgy fest. ^_^)

Ha már itt tartunk, ha hozzádvágok egy rakat DVDt, kiírod nekem? Úgyse lesz jobb dolgom egy ideig, mint azt bámulni, és ha már cpzek is belőle, legalább lássam (bár a Jango's dance carnival nagyon ott van XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 3:29 am 
Mumus

Elfen Lied!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 12:00 pm 
VIP Member

Ji-chan wrote:
Elfen Lied!!

:love5: jajj de remekmű

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 12:12 pm 
Site Admin

arról eddig csak rosszat hallottam. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 12:51 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
arról eddig csak rosszat hallottam. xD

Mert sok jót nem is lehet róla mondani...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 12:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Grafika/animáció sztem jó.Maga a történet is tetszik,kicsitnagyon brutális,drámai.Régebben egyik nagykedvencem volt,amíg nem ismertem meg soksok másik művet,de azért teljesen alap,megnézni érdemes :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 12:57 pm 
Elite Member

Yu~ki wrote:
Aztat terveztem hogy végig nézem,de 51 vagy hány részes....
ha az eyeshield-re gondolsz a héten jött ki a 132. rész. xD de usteam-en 68-ig van, aztán ugy kell vadászni a subbolt verziot. szal én 69 ota raw-ban nézem. :D

elfen lied-hez én még csak 2 féle hozzáállást láttam: az egyik nagyon imádja, a másik nagyon utálja. :D én szerintem sose fogom megnézni, minek ha hasznosabban is eltolthetem azt az idöt? :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 12:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jézusmarisaz egekben....Akkor vmit félrenéztem xDDDD Jhó-jó,mégse kezdek bele,mert félek hogy megtetszik,és akkor mást se fogok csinálni mint tölteni-nézni. :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 1:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
Grafika/animáció sztem jó.Maga a történet is tetszik,kicsitnagyon brutális,drámai.Régebben egyik nagykedvencem volt,amíg nem ismertem meg soksok másik művet,de azért teljesen alap,megnézni érdemes :greengrin:

Grafika/animáció épp, hogy átlagos. Nem kiemelkedő, nem túl igényes, de ócskábbat is láttam már. A történet meg... na itt kezdődik a LOLfaktor.
Azért nem nehéz kitalálni, hogy miért vannak tőle egyesek elájulva... meztelen, pink hajú csaj vérfürdőt rendez, röpködnek a testrészek, belső szervek, fröcsög vér, vúúúúhúúúú, kúlság! Pfffff. Ha nem lenne kibaszott öncélú benne az erőszak, akkor nem is lenne vele semmi gondom. De így...
Drámai. Hát. Az egyetlen jelenet, ami valóban az volt benne, amikor a kiskölykök agyonverték azt a szerencsétlen kutyát. De annak meg értelme nem volt. -___-"
Erőszak és fanservice, ez kell a népnek. Mindig bejön.

Ja igen, véleményem erősen szvsz, de így gondolom, akkoris, ha esetlegesen ez valakinek nem tetszik. Attól még mások élvezhetik, ez mindenkinek a saját dolga. De az istenítést nem kéne erőltetni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Dec 29 Sat, 2:44 pm 
oshare booty
oshare booty

nemtom, annó megnéztem, vicces volt az op, de semmit sem mozgatott meg bennem az anime úgy zusammen. lehet h a manga jobb mert a vége az animének eléggé.. hm.. elkutyult lett h irodalmian fogalmazzam meg magam
noha aki szereti a műfajt, annyit megér h megnézi ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour