Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:50 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 185  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 17 Sun, 5:11 pm 
VIP Member

megumi wrote:
Case wrote:
mee, hehehh, Bick-Tick fanatizmustól nincs menekvés...! :grin:

az egyszer szent XDDDD

ehm ... mutassak ellenpéldát? ^^" ugyanis fanatizmus és rajongás között aztán van különbség ^^"
és igen, ez eddig szerintem is a legjobban sikerült album, szépen keretbefoglalt. Ráadásul a Romance az hasonló helyet foglal el az albumon mint közi-katharsis albumán a hasonló címre keresztelt szám is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 19 Tue, 10:02 am 
Elite Member

nekem csak 3 nekifutásra sikerült végig hallgatni az uj albumot és nem tom... néha ilyen: :shock: , néha ilyen: :eek2: , néha meg ilyen: :stupid: . de majd még hallgatjuk, aztán elválik. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 19 Tue, 10:30 am 
Elite Member

Hát nekem is vegyesek az érzelmeim az új albummal kapcsolatban.
A six/nine-t nem bírja felülmúlni... Igaz egyik sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 19 Tue, 11:27 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hát, nekem viszont nagyon tetszik az új album (ki gondolta volna? xD)! Olyan nagyon teljesen más, mint a többi, ez némileg sokkolóan hatott rám is, dehát olyan szép ^.^! És nagyon egységes. Nem igazán tudok dalokat magukban meghallgatni róla, hanem mindig az egészet hallgatom egyben, mert valahogy úgy az igazi. Az eddigi már hallott két számon kívül viszont nagyon szeretem a Goblint, a Dollt, a Seraphimet és a The nightmaret, ők a nagy kedvencek, de a többi is jó. És mivel tudom, hogy valószínűleg hóapokba fog telni, míg az egész albumot felfogom, még nekifutok jópárszor. (A többi albumok is kb. egy évig voltak hallgatva, amíg eljutottak a tudatomig ^^".)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 19 Tue, 12:25 pm 
VIP Member

Sárkány wrote:
Hát nekem is vegyesek az érzelmeim az új albummal kapcsolatban.
A six/nine-t nem bírja felülmúlni... Igaz egyik sem.

meglehetősen szubjektív dolog ez, úgyhogy ne ilyen kijelentésszerűen álljunk hozzá vagy legalábbis az ilyen frázisok nem megfelelőek^^" mert én is mondhatom hogy márpedig DE, FELÜLMÚLJA! de nem, nem teszem, szerintem (és itt van a hangsúly, hogy biza, szerintem, meg még egy két emberke szerint) ez tán a legjobb albumuk. De ez megintcsak nézőpont kérdése, és ezzel Életemmel és Onee-val elmélázhatnánk sokat. (pláne hgoy szerintem még a sexy stream liner is jobb mint az általad említett, de ez részletkérdés)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 19 Tue, 1:36 pm 
Site Admin

a kurutta taiyo a legeslegjobb! csakazértis! :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 19 Tue, 2:17 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nekem meg valószínűleg még mindig a Taboo a kednvenc albumom tőlük ^^". Hát, ízlések és pofonok! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 19 Tue, 2:53 pm 
Elite Member

Az is lehet hogy nem hallgattam még elégszer.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 19 Tue, 9:18 pm 
Site Admin

tenshi wrote:
Olyan nagyon teljesen más, mint a többi

szerintem annyira nem más. persze van egy-pár szám amihez hasonlót sem csináltak még (Goblin pl.. xD) de a két legstabilabb kedvencem (gesshoku és Muma -The Nightmare-) meg pont, hogy olyanok mintha bö tíz évvel ezelötti B-T írta volna öket ^^" De pont ettöl jó, hogy egyszerre újszerü, meg megnyugtatóan tipikus.. :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 20 Wed, 12:19 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
tenshi wrote:
Olyan nagyon teljesen más, mint a többi

szerintem annyira nem más. persze van egy-pár szám amihez hasonlót sem csináltak még (Goblin pl.. xD) de a két legstabilabb kedvencem (gesshoku és Muma -The Nightmare-) meg pont, hogy olyanok mintha bö tíz évvel ezelötti B-T írta volna öket ^^" De pont ettöl jó, hogy egyszerre újszerü, meg megnyugtatóan tipikus.. :sweatdrop:

Jahjah, én se azt akartam írni, de lassan elfelejtek magyarul ^^". Azt akartam, hogy nagyon nem erre számítottam valahogy. De nagyon jó, hogy meg tudtak lepni ennyire, dehát ők már csak ilyenek. A Goblin meg azért poén, mert ők ugyan ilyet nem nagyon csináltak, de Atsushi szólóban már csinált hasonlót (I hate You all xD). Biztos a többiek megdícsérték érte, és ők is akartak valami olyasmit ^^". A Muma -The Nightmare- meg első hallásra engem is a régebbi stílusukra emlékeztetett, talán azért is vagyok odáig érte az első pillanat óta. Tény, hogy talán a kedvenc számom az albumról ^_^.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 20 Wed, 6:17 pm 
Senior Member

Ma kb. 3X hallgattam meg az új albumot és most éppen aktuális kedvencem XD. Amiket ezelőtt hallottam Tőlük, nem fogtak meg igazán.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 20 Wed, 11:07 pm 
Site Admin

hmm. ez vicces volt.. amcsi industrial cuccot (Foetus) keresgéltem slsk-n és egyik emberkének akinél találtam megnézegettem a cuccait.. és a kb. össz ha 10-15 album között amit megosztott volt két B-T is, pedig egyéb japcsi dolog semmi, csak amcsi industrial és altern-rock.. xD mondomén, Buck-Tick-tól nincs menekvés!! :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 21 Thu, 7:46 am 
Official Cheerleader

Case wrote:
hmm. ez vicces volt.. amcsi industrial cuccot (Foetus) keresgéltem slsk-n és egyik emberkének akinél találtam megnézegettem a cuccait.. és a kb. össz ha 10-15 album között amit megosztott volt két B-T is, pedig egyéb japcsi dolog semmi, csak amcsi industrial és altern-rock.. xD mondomén, Buck-Tick-tól nincs menekvés!! :grin:

egen, ilyenekkel én is összefutottam már XD japcsi cucc az semmi, weird B-T live az bezzeg van ^^" hát egészségükre, művelődjenek csak!! :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 22 Fri, 12:34 pm 
Elite Member

elküldtem a Romance PV-t 1 barátnömnek (buliban is volt, teljesen odáig meg vissza volt töle. :grin: ), köv. levelében fél oldalt áradozott rola. lassan mindenki B-T fan lesz. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 27 Wed, 10:01 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Akinek még nincs meg a Lucy: Gaga disco live, azonnal letölteni!
http://www.livejournal.com/users/misatojaganshi/
Én most vagyok túl egy nagyobb röhögőgörcsön! >D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 185  Next

All times are UTC + 1 hour