Shiroi Yoru az én olvasatomban:
Normál koncertkezdés, 7 perc Amethyst, Rusty Nail.
Toshi hangját kicsit megviseli a Blue Night, de oda se neki.
Szokásos a kezdés, innentől 1997ig ez a sorrend dominál. Lemennek az alapszámok, Szólók.
1. Heath: Operaház fantomja themére zúzza a basszusgitárt. Valami állat h milyen hangokat ad ki, de sajnos pont ugyanaz mint Aoin. Annyira már nem izgi.
2. Hide: Nagyon jó, felemelő, táncis, pontosan: Celebration, Pata gitározza, félriff-féldallam, Hide meg szélkiáltóba nyögdécseli a szöveget, közben csajok szaxival, trombitával playbekkelik a fúvóshátteret.
3.Yoshiki: 15 perc, tükugyanaz mint eddig. Avantgard, ima wo dakishimete, fénygömb->na az a gömb télleg odabasz mindent. De tök szokásos szóló.
4. Toshi. ugyanaz, say anything gitárral és tenor szaxofonnal, a legjob bszám az estben, mint ahogy az aoiban is
Utána Rose of pain akusztikus. (Pata itt már nem vág olyan értetlen fejekjet, miközben a kottát olvassa, mint előző nap -kicsit biztos rágyakorolt)
Utána Zongoraszóló, ami pocsék, Yoshiki nagyon fáradt a koncerten végig. Kurenai, fehérben mindenki, Yoshiki kiesik a dobok mögül.
Endless rain. Eljátszák, de komolyan, a zongorázás is alig megy szegénynek. Alig. De elnyomják.
Utána Toshi, Hide és Yoshiki rövid kupaktanács.... Énszerintem kivesznek a műsorból számokat, mert yoshiki totál készvan.
Utána Toshi átmegy Patához és Heathhez, elmondja hogy mi van. Bólintanak egy nagyot, és Heath Toshi után szalad, és kérdez tőle valamit, Toshi bólint, Joker.
Orgasm. Nagyon nagyot kap a dob, Yoshiki utolsó erejével verio a dobot.
Közepén elhalkul a műdob, Yosh behozza az órát, ami hnegyed 9et vagy 10et mutat. Éjfélhez tekerik, Éjfél, Exxx, az X közepétől lejátszák, és Longing.
A longing nagyon jól van előadva.
Nagyon tetszik az, hogy alatta mutatja be a tagokat, illik egyszerűen a dal a sor végére.
Összességében a Shiroi szerintem jobb, mint az Aoi, tartalmasabb.
Heath pl összetöri a gitárját
Na ennyi