Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:51 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 185  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 29 Fri, 7:44 am 
Elite Member

Nekem mindig röhögnöm kell ha Imai énekel.... :lol:

Longinus ügyben mi újság?? Látta valaki??? Vélemény???
Bylon??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 29 Fri, 10:24 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Imai éneklésével valahogy én is így vagyok, de annyira aranyos ^.^! De a táncolása azon a Lucy liveon különösen beteg xD. Disco-Imai rulez!!!!!!! xD

Longinust meg én láttam, de hiszen már írtam is annó ^^". (Többieket nem tom 0_o....)
tenshi wrote:
*ha már lekéste a vonatát sikeresen, pénz hiányában nincs kajája, akkor legalább megnézte a Longinus*
Hát, tényleg nem egy nagy szám, de nem csodálkozom, hogy nem sikerült rátennem a felíratot..... De azért megnéztem! xD Ügyes! *megpaskolja saját vállát*
Lehet jobb lett volna, ha tettekkel/képekkel fejtik ki a film világát és nem szavakkal ^^". Egy kis csapat vámpír leamortizál egy kis menedékhelyszerűséget, ennyi a történet. A szereplők nagy része meghal, ami nem baj, mert a hullákat/sérüléseket egész jól megcsinálták. Főleg mikor egy csajnak szétrobban a feje! :D Csak a vámpírok gagyik, és ahogy meghalnak, az is nagyon gagyi, dehát jólvannoh ^^".
Atchan meg gyönyörű és sexy, és így elsőre nem igen tudom eldönteni, hogy most van egy színészi tehetsége, vagy csak iszonyatosan jól nézett ki :twisted: . Majd idővel rájövök ^^". Nem értem, hogy bírták ki a női szereplők, hogy ne ugorjanak rá, én majdnem ráugrottam a képernyőre :P . Lehet, jobb lett volna, ha a végén meghal ő is, de az idegesítő főszereplőcsaj nem nyírta ki, mert bejött neki nagyon (nem hibáztatom ezért). A lányzó nagyon vicces volt úgy végig a bamba fejekkel, amiket vágott, és nagyok nagyok a fülei 0_o, de a ruhája nagyon tetszett, viszont nem igen illett oda, bár jobban, mint a másik csajé, mert azon csak nevetni tudtam. Styleilag nagyon nem lett jó, mert megértettem, hogy a bújkálók koszos katonák, a vámpírok meg azért tudnak adni magukra, de akkor a bújkáló nők miért nem voltak szintén olyan szakadtak, mint férfitársaik, kivéve az egyiket, aki csak azért volt szakadt, mert megtámadták..... 0_o"""""
Szóval a végét nagyon nem jól csinálták, nem értem miért kellett bele a hálivúdi romantika. Ha még csókjelenet is lett volna, hányok :roll: ...... De jól van, letudtuk, megnéztük, és majd még megnézzük párszor felírattal is, hátha javít valamit a helyzeten.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 29 Fri, 11:34 am 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
Imai éneklésével valahogy én is így vagyok, de annyira aranyos ^.^! De a táncolása azon a Lucy liveon különösen beteg xD. Disco-Imai rulez!!!!!!! xD

hát igen.... bár én a tequila live-on vagyok még mindig kiakadva..... :stupid:
viszont maimai-nak nagyon coolos a kalapja :grin: .... bár ez még mindig nem kompenzálja azt amit művel.... :eek2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 29 Fri, 11:45 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

megumi wrote:
hát igen.... bár én a tequila live-on vagyok még mindig kiakadva..... :stupid:

xD Akkor nézd meg az aláírásom! xDDDDDDDD Kihagyjóhatatlan volt! És ha tudnék anmált gif-et csinálni, akkot lenne tancoló U-ta avatarom is mellé.... Hát, amjd egyszer ^^".
A kapal meg coolos!!!!!!! ^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 29 Fri, 9:09 pm 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
xD Akkor nézd meg az aláírásom! xDDDDDDDD Kihagyjóhatatlan volt!

tenshi, ez most gyilkos XDD :laugh:
borzalmas hogy Imai talál még hülye embereket, akik hajlandók vele a szinpadon ugrálni XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 29 Fri, 11:02 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

megumi wrote:
tenshi wrote:
xD Akkor nézd meg az aláírásom! xDDDDDDDD Kihagyjóhatatlan volt!

tenshi, ez most gyilkos XDD :laugh:
borzalmas hogy Imai talál még hülye embereket, akik hajlandók vele a szinpadon ugrálni XDDD

De olyan jó kis gif, be kell tenni rögtön!!!!! >.<
Jah, nagy marhák kis triója xD! Okazaki meg olyan kawaii, meg olyan xD~~~~ *yummi*.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 May 08 Sun, 10:34 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

0_o Mostanság semmire nincs idő, de úgy látom nagyon senkinekse erre felé ^^". Nah de akkor lefekvés előtt (mert holnap ZH ;_;) egy kis élménybeszámoló. Megnéztem a Trinity Blood című anime első részét. Hogy minek írom ezt ide? Mert ugye B-T openingje van ^.^! Nagyon furcsa volt a Dresset így hallani, főleg mert az opening igazából olyan, mint egy AMV, mert jelenetek vannak benne összevágva. Az anime meg coolos eddig! (A Nightwalker után semmi jót nem vártam tőle, és így igen megtetszett. ^^" Bár nem kellett volna ahhoz hasonlítanom, dehát az a másik vámpíros anime B-T openinggle, nem tehetek róla ^^".) Rajzolásilag nagyon ott van, minden stylos és szép. Történetileg meg ugye egy rész után nagyon semmi nem derül ki, de eddig érdekes jó kis elcseszett jövőbeli világban sok vámpírral ^^". Nah, és főszereplő tipikusan olyan karakternek tűnik, amelyekért én meg szoktam veszni xD~~~~. Ajállom mindenkinek, egy belekukkantást biztosan megér ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 May 09 Mon, 9:12 pm 
Member

tenshi wrote:
0_o Mostanság semmire nincs idõ, de úgy látom nagyon senkinekse erre felé ^^". Nah de akkor lefekvés elõtt (mert holnap ZH ;_;) egy kis élménybeszámoló. Megnéztem a Trinity Blood címû anime elsõ részét. Hogy minek írom ezt ide? Mert ugye B-T openingje van ^.^! Nagyon furcsa volt a Dresset így hallani, fõleg mert az opening igazából olyan, mint egy AMV, mert jelenetek vannak benne összevágva. Az anime meg coolos eddig! (A Nightwalker után semmi jót nem vártam tõle, és így igen megtetszett. ^^" Bár nem kellett volna ahhoz hasonlítanom, dehát az a másik vámpíros anime B-T openinggle, nem tehetek róla ^^".) Rajzolásilag nagyon ott van, minden stylos és szép. Történetileg meg ugye egy rész után nagyon semmi nem derül ki, de eddig érdekes jó kis elcseszett jövõbeli világban sok vámpírral ^^". Nah, és fõszereplõ tipikusan olyan karakternek tûnik, amelyekért én meg szoktam veszni xD~~~~. Ajállom mindenkinek, egy belekukkantást biztosan megér ^^".

Hehe, Nightwalker nekem se a szívem csücske, bár tény hogy az intro azzal a BT dallal naon feelinges lett : D

Trinity Blood így első pillre képek alapján pöttyet gótgiccsnek tűnik, de annyira nem vészes, belenézünk :sweatdrop:

A Dress meg ugyebár jóó :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 May 09 Mon, 10:34 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

C_V wrote:
Trinity Blood így első pillre képek alapján pöttyet gótgiccsnek tűnik, de annyira nem vészes, belenézünk :sweatdrop:

Nekem is volt egy ilyen félelmem, de az első részben nem igen láttam ennek nyomát. A többit meg majd meglátom ^^".

És ha a jelenlévők közül egy páran nem livejournaloznak, azoknak egy kis link képekkel ^^". (Majd csinálok még többet, mert rengeteg az új képn 0_o.)
http://photobucket.com/albums/y190/kuru ... shapeless/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 May 09 Mon, 10:46 pm 
Site Admin

C_V wrote:

én az openinget (vagy elözetest?) láttam és ugyanez volt a benyomás: sablonos karakterek, sablonos design és fú-de-jaj-de-coolos sztori. majd ha sokan mondják több epizód után is, hogy jó, akkor belekukkantok, de addig inkább nem.. ^^"

tenshi wrote:
És ha a jelenlévõk közül egy páran nem livejournaloznak

én minden gyanús LJtöl és blog-tól távoltartom magam.. o_o! (és köffi a képeket!! :grin:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 May 10 Tue, 10:22 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
C_V wrote:

én az openinget (vagy elözetest?) láttam és ugyanez volt a benyomás: sablonos karakterek, sablonos design és fú-de-jaj-de-coolos sztori. majd ha sokan mondják több epizód után is, hogy jó, akkor belekukkantok, de addig inkább nem.. ^^"

tenshi wrote:
És ha a jelenlévők közül egy páran nem livejournaloznak

én minden gyanús LJtöl és blog-tól távoltartom magam.. o_o! (és köffi a képeket!! :grin:)

Sablonos? Akkor örülök, hogy én még nem láttam ilyesféle dolgokat, mert nekem nagyon nem tűnik annak egyenlőre. Lehet, hogy a műveletlenségem műve, hogy tetszik, de tetszik xP.

*LJn an-chan haverkodik a coolos emberekkel és lenyúlja a coolos cuccaikat* xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 May 15 Sun, 8:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:

xD dettó.

Tenshiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! és Imai fangörl(ök) xD

Rockin On Japan November 1991
Hidehiko & Schaft: Imai + Maki

*___*

[edit]

jobb lesz ha végignéztek mindent ennél az embernél =o :arrow: http://www.livejournal.com/users/1013374/ <----

Rockin on Japan June 1993: Buck-Tick
elhaláloztam

Last edited by bylon on 2005 Jun 27 Mon, 9:57 pm, edited 3 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 May 15 Sun, 8:22 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
tenshi wrote:

xD dettó.

Tenshiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! és Imai fangörl(ök) xD

Rockin On Japan November 1991
Hidehiko & Schaft: Imai + Maki

*___*

Az összes hirtelen összegyült nyálam elfolyt hirtelen........0_0 xD~~~~~~~~ *megy, iszik egy kis vizet vagy magára önti, még nem tudja*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 May 15 Sun, 8:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
Az összes hirtelen összegyült nyálam elfolyt hirtelen........0_0 xD~~~~~~~~ *megy, iszik egy kis vizet vagy magára önti, még nem tudja*

kekeke, és még nem is láttad a többit.... *_* *dies*

Atsushi eltört lábakkal, Imai celofánba csomagolva~~~~~~~~~

Image

<3

Last edited by bylon on 2005 May 15 Sun, 8:31 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 May 15 Sun, 8:29 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
tenshi wrote:

kekeke, és még nem is láttad a többit.... *_* *dies*

Atsushi eltört lábakkal, Imai celofánba csomagolva~~~~~~~~~

Épp nézegetem *_*.......

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 185  Next

All times are UTC + 1 hour