Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 2:38 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 22 Tue, 9:44 pm 
Forum Addict

Dev wrote:
Mi I Am Legend-et nézünk holnap, nem sok elvárással ülök be rá, remélem kellemesen csalódom.

Hácc nagy csodát ne várj tőle *márláttadvdnésnemvalaminagycucc*
Bár mondjuk rosszabb filmet is láttam már

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 22 Tue, 9:53 pm 
Senior Member

Ayami wrote:

Így trailer megnézése után se vágom, mitől is halt ki az emberiség, remélem azért a film közben kiderül. n.n

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 22 Tue, 9:55 pm 
Forum Addict

Igen, nagyjából kiderül, de van amit még így se értek.... De ezt majd csak akkor beszéljük meg, miután megnézted, poént nem lövök le

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 22 Tue, 9:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tegnap munkaidő alatt a rendszergizda megnézettette velem az Aliens Vs Predator - Requiem-et, felirat nélkül (ami nem hiányzott, mert marha ratyi a szövege is). Egy kérdésem van már csak: Istenem, oh miért büntetsz minket??? :flame:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 22 Tue, 10:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dev wrote:
Ayami wrote:

Így trailer megnézése után se vágom, mitől is halt ki az emberiség, remélem azért a film közben kiderül. n.n

Olvasd el az eredeti könyvet ^^ vagy nézd meg az 1971-es The Omega-Man-t (merthogy ugye annak a feldolgozása akar lenni). Bár hogy lett 36 év alatt hirtelen afroamerika Neville-ből, az számomra rejtély. o.O

Off: Bocs a duplapostért. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 22 Tue, 10:10 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Dev wrote:
egyéb: Végre-valahára a magyar mozikba került a Bárányok harapnakc. csodamű! (külfődön Black Sheep néven futott).

Mi I Am Legend-et nézünk holnap, nem sok elvárással ülök be rá, remélem kellemesen csalódom.

Ez a magyar cím... :shock: Ettől függetlenül mindenki rohamozza meg a mozikat, fergeteges szórakozást nyújt. XD
I Am Legendet meg én is akarom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 22 Tue, 10:30 pm 
Site Admin

Koga wrote:
Olvasd el az eredeti könyvet ^^ vagy nézd meg az 1971-es The Omega-Man-t (merthogy ugye annak a feldolgozása akar lenni). Bár hogy lett 36 év alatt hirtelen afroamerika Neville-bõl, az számomra rejtély. o.O

volt még egy filmverzió, a Last Man On Earth ('64), Vincent Price-al. a mostanit még nem láttam, de feltételezem nem változtat azon, hogy az a legjobb mozis verzió a sztoriból.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 22 Tue, 10:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Koga wrote:
Olvasd el az eredeti könyvet ^^ vagy nézd meg az 1971-es The Omega-Man-t (merthogy ugye annak a feldolgozása akar lenni). Bár hogy lett 36 év alatt hirtelen afroamerika Neville-ből, az számomra rejtély. o.O

volt még egy filmverzió, a Last Man On Earth ('64), Vincent Price-al. a mostanit még nem láttam, de feltételezem nem változtat azon, hogy az a legjobb mozis verzió a sztoriból.

Vincent Price? Nem mondod! o.O Szégyen, hogy nem hallottam róla. T_T Azt hittem, Charlton Heston volt az első "utolsó ember". XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 23 Wed, 8:34 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

O-chan wrote:
Letöltöttem az új DragonLance filmet, Az őszi alkony sárkányait, mert ugye kötelező darab...
Hát belekukkantottam és... nemtudom XDD
Régi amerikai stílusban van megrajzolva (Hi-man, Silverhawks, régi Transformers, G.I Joe...) és vegyítve van 3D grafikával (nem épp a legjobbal)...
Majd még rendesen végig is nézem és ejtek pár szót. Kiváncsi vagyok mert a könyv nekem alap mű és kb ez indított el az írói pályámon^^!

Szerintem ez a film egy szégyen a DragonLance-re nézve. Én is ilyenekkel nyugtattam magamat hogy ez ilyen "oldszkúl" rajzfilmes stílus megstb... próbáltam nem foglalkozni azzal hogy ha végre megszokod a rajzokat akkor jönnek azok a katasztrófális 3d-s szereplők és a maradék hangulatot is tönkrebasszák.

Szóval minden gyengesége ellenére próbáltam fanboy-ként nézni a filmet de nem ment :(

A történet dramatikája nulla. Fogták a könyvet átírták forgatókönyv szerűre és lerajzolták azt ami a könyvben történt.. nulla rendezéssel.

A dragonlance nekem a minden, ha klasszikus fantasy-ról van szó és mindennél jobban vártam de ezt jobb lenne ha ki tudnám törölni a agyamból.

És basszus az sem mentette meg a filmet hogy Raistlin hangja Kiefer Sutherland (Jack Bauer ugye)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 23 Wed, 10:52 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mivel ma nemzetközi gyásznap van a tinilányok és Batman-fanatikusok körében: http://www.youtube.com/watch?v=rzHnxkLc ... re=related

Szerencsétlen gyerek! T_T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 23 Wed, 11:55 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
készül a 2-es X-akták mozi. Valaki tud róla valamit?

Fogadd szeretettel, még ropog, annyira friss, ez a kis semmicske: http://joblo.com/excl-x-files-set-pics Wolfman? o.O

Duplapost ismét: Sorry! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 9:45 pm 
Site Admin

hétvégi filmezésekröl gyorskritika:
I Am Legend - nem lett volna rossz, egy erös közepes tipikus amcsi ijesztgetös sci-fi horrornak indult, de a tudományos rész nem volt eléggé kidolgozva, a karakterek laposak voltak, a gyomorfirgató vallási, népnemzeti szarral a végén meg totálisan tönkrevágták az egészet. tökéletes példája volt annak, hogy miért nem nézek új hollywoodi filmeket.

The Last Man On Earth - ugyanabból a könyvböl készült mint a fenti, csak a 60as években és Vincent Price-al a föszerepben. Ellenben a sok különbséget leszámítva a szinvonal kb ugyanaz volt, csak ez más miatt volt rossz.. xD Nagyon olcsó, nagyon bmozi és nem a jó értelemben, butuska sztorival, nevetségesen lúzer vámpírzombikkal és a filmhez illöen hülye végkifejlettel. xD

Inland Empire - A legutóbbi David Lynch és ha másfél, max két óránál vége lesz, azt mondom az egyik legjobb filmje, de nem.. ez három óra volt és a végefele már csak nyúlt az egész, bele a semmibe, még a zseniális képi megoldások sem tudták feledtetni, hogy ez már rég nem szól semmiröl és a szenzációsan induló filmböl egy kaotikus, elcseszett maszlag lett. nagyon kár érte. :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 9:54 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
Inland Empire - A legutóbbi David Lynch és ha másfél, max két óránál vége lesz, azt mondom az egyik legjobb filmje, de nem.. ez három óra volt és a végefele már csak nyúlt az egész, bele a semmibe, még a zseniális képi megoldások sem tudták feledtetni, hogy ez már rég nem szól semmiröl és a szenzációsan induló filmböl egy kaotikus, elcseszett maszlag lett. nagyon kár érte. :?

Oké, asszem akkor kihagyom. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 10:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

David Lynch és az "elcseszett film"??? :( Case, ne keseríts el! :cry:

I Am Legend-re meg gondoltam hogy szutyok lesz. Ha az amcsik egy filmre nagyon tódulnak, akkor általában az a film tényleg elbaltázott... főleg ha néhány nap után attól zeng az összes amcsi filmes blog, hogy készítik a folytatást... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 10:24 pm 
Site Admin

Koga wrote:
David Lynch és az "elcseszett film"??? :( Case, ne keseríts el! :cry:

I Am Legend-re meg gondoltam hogy szutyok lesz. Ha az amcsik egy filmre nagyon tódulnak, akkor általában az a film tényleg elbaltázott... fõleg ha néhány nap után attól zeng az összes amcsi filmes blog, hogy készítik a folytatást... :(

engem a (nagyjából) zombis téma miatt érdekelt, de hát olyan lett amitöl féltem, hogy lesz.. ^^
Lynch film meg pokoli érdekes attól még, meg nem véletlenül gondoltam közben sokáig, hogy az Eraserhead óta ez a legLynchebb Lynch film, nagyon durván elszámolta az idöt sajna és az utolsó egy órát tényleg elég szenvedés végigülni. :?

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour