Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 3:45 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 21 Mon, 10:53 pm 
Forum Fanatic

Batou wrote:
Az Ichivel kezdtem és azthiszem fejest is ugrottam a mélyvízbe 8)

Hehe, örülök hogy tetszett. :) Ha ez a vonal (WTF-os jakuzás XD) bejön, akkor ajánlom következőnek a Gozu-t. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 21 Mon, 10:55 pm 
VIP Member

Jigsaw wrote:
Ha ez a vonal (WTF-os jakuzás XD) bejön, akkor ajánlom következõnek a Gozu-t. :wink:

Rápihenek pár napot :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 21 Mon, 10:56 pm 
Forum Fanatic

Batou wrote:
Rápihenek pár napot :)

Igen, azt kell, beismerem. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 27 Sun, 10:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jájj, ezt meg kell néznünk! ^______^

http://wwws.warnerbros.co.jp/L-movie/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 9:28 pm 
Senior Member

Koga wrote:

ÁÁááá, igen!!! :wink: Már annyira várom :love: :headbang: :popcorn:
Sok-sok idő után múlthéten sikerült megnéznem a 2 Death Note filmet, de aaaaannyira jó volt ^___^ Lehet megnézem őket mégegyszer!
Remélem ez a film is jó lesz :clap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 9:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jeanne C wrote:
Koga wrote:

ÁÁááá, igen!!! :wink: Már annyira várom :love: :headbang: :popcorn:
Sok-sok idő után múlthéten sikerült megnéznem a 2 Death Note filmet, de aaaaannyira jó volt ^___^ Lehet megnézem őket mégegyszer!
Remélem ez a film is jó lesz :clap:

Én is várom, én is várom... s bízom benne hogy nem rombolják le az L kultuszt. ^^ Már csak azt nem értem, ha egy spin off film (meg valamiféle Death Note elött játszodó dolog) ez, akkor mit keres a plakáton az a shinigami? o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 11:30 pm 
Senior Member

Ööö, előtte játszódó? Ez nem L utolsó 21 napját mutatja be? Én ezt olvastam vhol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 11:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jeanne C wrote:
Ööö, előtte játszódó? Ez nem L utolsó 21 napját mutatja be? Én ezt olvastam vhol.

Akkor te többet tudsz mint én! ^^ Köszi az infót! XD Igy már minden világos. (Én még tavaly olvastam egy nagyon rövid spoilert, s abban csak megemlitettél hogy "elötte" játszódik... ezek szerint csak a halála "elöttre" gondoltak, s hülye volt a fordító) Mindegy, igy még jobb lesz... Szegény L. T_T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 11:50 pm 
Senior Member

Közben megnéztem imdb-t, ha lejjebb görgetsz ott, van egy olyan, hogy Also Known As: The Last 21 Days of L (Japan) (working title) http://www.imdb.com/title/tt0912597/

Elébb meg azért írtam fehérrel azt a fél mondatot, mert hátha nem látta még valaki a filmet, én pl halálra izgultam maga, hogy mi lesz a befejezés, mikor elkezdett nagyon eltérni az animétől.

Egyébként nekem nem volt egészen világos, hogy miért írta be L saját magát a Death Note-ba.
Azért, mert tudta, hogy Lighték beírják őt a másikba, és akkor egyből meghalna, de ez neki nem lenne jó, mert előtte le akarja buktatni őt, ezért beírja saját magát hamarabb a füzetbe, így az lesz az érvényes?
Bár erről ha jól emlékszem nem volt sehol szabály, hogy mi van, ha valahova beírnak egy embert, hogy x nap múlva haljon meg, egy másikba meg csak beírják a nevét, ami elvileg 40 mp múlva szívrohammal végződne, de mivel azt később írják be, így az x napos nem íródik felül.
Nem tudom jól gondoltam-e, hogy ez történt, csak mást nem tudtam kitalálni. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 12:01 am 
Forum Addict

L - change the WorLd trailer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 12:01 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Oh, sorry! Tényleg véletlenül elkotyogtam L sorsát... de remélhetőleg akit érdekel a film, az már ezen túl van. ^^

Ha jól emlékszem, igen, jól gondolod... azért irta be magát L, hogy nehogy a lebuktatás elött a túlvilágra kerüljön. Mert különben kinyiffantotta volna Kira egyből...

Újabb kérdés: Ha ez a 21 nap, akkor mit keres a plakáton az a bizonyos illető, aki addigra már halott volt? o.O (Direkt nem írok nevet, mert nem akarok ezt is elkotyogni, kire gondolok)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 12:03 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:

Áááááá!!! Kösziiiiii ^______________^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 12:17 am 
Senior Member

Hmm, tényleg ott van a plakáton Watari. Trailerben is. O_o'' Hát ezt nem értem. Talán akkor őt is beírták a Death Note-ba x nap halállal, mint L-t? x) De akkor a filmben mutathatták volna, hogy nem halt meg. Vagy mikor még amazt forgatták, eredetileg úgy volt, hogy meghal csak az új filmben kitalálták, hogy mégse haljon már meg.. Nemtudom :lol:
De akkor szegény Lightot is hozzák már vissza xD Mondjuk őt a végére megutáltam, de jó kis bishi volt xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 12:20 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jeanne C wrote:
Hmm, tényleg ott van a plakáton Watari. Trailerben is. O_o'' Hát ezt nem értem. Talán akkor őt is beírták a Death Note-ba x nap halállal, mint L-t? x) De akkor a filmben mutathatták volna, hogy nem halt meg. Vagy mikor még amazt forgatták, eredetileg úgy volt, hogy meghal csak az új filmben kitalálták, hogy mégse haljon már meg.. Nemtudom :lol:
De akkor szegény Lightot is hozzák már vissza xD Mondjuk őt a végére megutáltam, de jó kis bishi volt xD

Ne hozzák vissza! Utálom. :D De azt azért értékelem, hogy Misa él és virul, és ott lesz ő is az új filmben. Nyami, gondoltak a hormontúltengéses férfi rajongókra is. ^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 12:31 am 
Senior Member

Csak Misát ne :D Igaz őt nem utáltam, viszont annál jobban idegesített a stílusa. :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour