MM engem nagyon érdekelne mi volt a véleméányed az IV-ről.
A világrajongók szerintem 70%a azért imádja azt a számot, mert X, és nem azért, mert jó

de ez csak szerintem.
Az meg hogy Dahliára átmentek emóba, szerintem nem hibáztathatsz senkit a fejlődésért. Elég gázos, ha egy zenekar nem bír újítani, csak a régit nyomatja folyton.
Meg ami még a Dahlia albumnál más, mint előtte, hogy nem csináltak a jealousy-ig együtt szinte semmit. Mindenki a saját projektjét nyomta, ők csak "összejártak zenélni" és ez nagyon meghallatszik pl azon, hogy Joker-Celebration-Scars-Drain - vonulat Hide vonulata. Nincs szimfonikus kiséret, Partytime-partytime az egész, és buliii..
Dahlia albumon meg Longing, Crucify, Tears, Frevr Love, totál emó lesz aki végighallgatja

Yoshikiből valahogy kiszállt ez a metál-ember, és ahogy felnőtt a komlyzenéhez, vhogy arra akarta ráépíteni az egészet, és hozta létre ezt a zseniális stílust, amit én szimfonikus speedmetálnak nevezek. Elsősorban az Art Of Life-t hívom így
Szóval az, hogy az IV nem egy vanishong love, vagy egy blue blood szerintem természetes. Kell a megújulás, a változás, csak önmaga ellen cselekszik. És ettől függetlenül ki tudja mit hoz a jövő, lehet még új X, és új album.