Na. A Returns 2x3 db szimplarétegű DVD. A DVD-k kb 70-75 perc anyagot tartalmaznak egyenként, mindegyiken ket hagsáv van: DD2.0 es DD5.1 (448-as mindkettő). Simán kiadhatták volna 2 DVD-n es nem kellett volna erte kevesebbet kérni mielött vki a penzzel jon.
Koncerteket nem néztem meg meg, de Art of Life -okat igen mert arra nagyon kivéncsi voltam, hogy ollozták össze...
A kep nagyreszt a 31.-ei volt bar a vagas mas. (a kozepso zongoras resz kepe az elso naprol van ha jol emlekszem) A hang nagyresze 30.-ai, de ott mar zavarosabb a dolog... Toshi-t kb 4 vagy 5 helyen csereltek ki szvsz a studio verziot felhsználva. (A vegen a 'life' tuti onnanvan), a tobbi maradt a 30-ai naprol. Szegenynek vmi rusnya hanszalgyulladasa lehetett. (vagy vmi hasonlo korsag) o_O. Azert eleg veszelyes igy enekelni, meg nem is lehet vmi kellemes...

A masodik napnak mar majdnem a felet ezen a csunya, rekedt hangon szenvedi vegig (csak az AOL-ot neztem meg). Annyira remesen rosszul hangzik nem is értem az elso nap hogy tudta a 99%-at olyan szepen elenekelni. De ami nem sikerult az nagyon nem.>.< Egy darab hang nem jott a torkan az "what truths are lies"-nal. Anniyra fajdalmasan hanzik, hogy csak!! o_O" A vege pedig iszonyatosan csunya (mindket nap). Raadasul a szoveg is ossze van zagyvalva avegen, mint aki mar nagyon be akarja fejezni... (Bezzeg Yoshiki, o meg dobol mar mindent plussz egy verszakot is berakott vna XD) SZoval kisse kaotikus. De ront ott mindenki (nem is keveset) meg a szintis is a hatterben. XD Szoval volt mit eszrevenni, hogy ez sem ugy van meg az sem.....
(ez most ugy hangzik, mindtha elvezhetetlen lenne, pedig nem. Azt az egy ket reszt leszamtva, mikor Toshi olyan ronda hangot ad ki, nem veszes)
Lattam vagy 150x a mar kiadott verziot, gondoltam, hogy nem lehetett olyan tokeletes, de azert erre nem szamitottam. Kiszedtek a gerjedeseket is, vagy mikor hallatszik, hogy vki huzza az ujjat a hurokon.... De ami a leggagyibb, hogy a kozonseghanot is ugy vagtak ala. Mikor kit kiabaljanak es mikor legyen hangosabb a morajlas...
Az tuti, hogy nagyon jol ertenek az ollozashoz, se a kep se az enek se egyik hangszeres sav sem egy helyrol valo, biztos nem volt egyszeru ilyen szepen osszerakni....
Az en szememben ettol nem lesz kevesebb az Art of Life es egyik tag sem, csak egyszeruen ertelmetlennek tartom az egeszet igy. Ha mar a megpiszalt lett kiadva akkor miert nem raktak be azt a hangsavot a mostani ala is?? (Azt hagyjuk, hogy en alapbol mit gondolok az utolagos belemaszasrol. Legalabbis az ilyen mertekurol.) Igy olyan idetlen.... -_-
Kivancsi vagyok csak en vagyok e tul erzekeny erre... ?