Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 12:44 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 165  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 12:23 pm 
Senior Member

pszabi wrote:
^^ szal cool volt!
és miket jáccottak?

Hát, én a németesek nevében nem tudok beszélni, de itt játszották (igyekszem vmennyire sorrendben, de ilyen téren nem jó a memóriám)

Maple gunman
Wagamama koushinkyoku
Kakusei heroism
[itt még voltak vmik az új albumról, aminek a címeivel még bajban vagyok ^^; ]
Cherry saku yuuki
Nyappy in the world 3
Koi no dependence
Tekesuta kousen
Snow scene
BondS ~Kizuna~
+ Smile ichiban ii onna *o*

de mondjuk elég rövid volt a show, sztem nagyon fáradtak voltak, Takuyán látszott is sztem néha ^^; még Miku se volt annyira őrült... és egy óra 15 perc után (szünet is volt közben) abbahagyták :( azért kicsit hosszabb is lehetett volna ^^;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 12:38 pm 
Forum Addict

Miharu wrote:
Ramiii látom te is Takuya-fan vagy *kezetfog* nyááá azt hallottam kis szégyenlős szegény *o* nyuu holnap megyek koncira énis, remélem sikerül előre beállni <3

igen nagyon kis shyyy~
de ezért szeressük. **o**

örülök, h jól éreztétek magatokat.^^ jó lett volna elmenni, de majd legközelebb. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 6:00 pm 
Forum Addict

Miharu wrote:
pszabi wrote:
^^ szal cool volt!
és miket jáccottak?

Hát, én a németesek nevében nem tudok beszélni, de itt játszották

mindenhol ugyanazt a tracklistát adták le ^^
na elkészülök már végre énis XD és bocsiii csak mindent részletesen akarok leírni XD

lehetett volna tényleg hosszabb de a végén olyan aranyosak voltak,hogy még otmaradtak és vagy 10 percig pacsiztak:D

ramii: igen biztos lesz rá alkalom mert MIku megígérte, hogy jönnek^^

andreya: én részemről tavaly kölnben elég képet csináltam róluk ^^ és mivel második sorból elvették volna a telefonom(ahogy sokaknak mellettem) nem kockáztattam, így is rengeteg képet találtam már neten a koncertekről ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 7:56 pm 
Senior Member

Ez igaz, tényleg a pacsizás az nagyon *o* volt... meg mondjuk az egész... első sorban álltam *még mindig nem tért magához* *billentyűzetverés*

:angel2:
asszem boldogan halhatok mostmár meg x3

Várom a beszámolót!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 1:11 am 
Site Admin

Miharu wrote:
de mondjuk elég rövid volt a show, sztem nagyon fáradtak voltak, Takuyán látszott is sztem néha ^^; még Miku se volt annyira őrült... és egy óra 15 perc után (szünet is volt közben) abbahagyták :( azért kicsit hosszabb is lehetett volna ^^;

@__@? Ez fura... meg azért ennyi pénzért kicsit kevéske.. O_o"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 2:04 am 
Senior Member

Igen... 20 fontért azért... :/ mondjuk nem panaszkodom egyébként, csak a hosszára... mert hát a Gazette pl sokkal hosszabb volt, ők 10 fele fejezték be úgy hogy 8 után vmivel kezdtek, Ancafe meg kb negyed 9kor kezdett és háromnegyed 10kor már a ruhatárnál álltam majdnem ._.;
De lehet hogy máshol hosszabb volt, nemtom... Juci, honnan tudod hogy mindenhol ugyanaz a tracklista volt? ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 8:29 am 
Forum Addict

Miharu wrote:
Juci, honnan tudod hogy mindenhol ugyanaz a tracklista volt? ^^

Mert rengeteg beszámolót olvastam minden állomásról és mindenhol ugyanazt írták,hogy mik voltak.Sőt még Miku szövege is nagyjából ugyanaz volt,csak minden helyen próbált egy kicsit az adott nyelven.

Nálunk kb másfél óra volt én úgy emlékszem o.o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 12:43 pm 
Forum Addict

juci wrote:
Miku szövege is nagyjából ugyanaz volt,csak minden helyen próbált egy kicsit az adott nyelven.

azt el tudom képzelni. XD
nagyon aranyos, hogy próbálkozik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 3:00 pm 
Senior Member

juci wrote:
Mert rengeteg beszámolót olvastam minden állomásról és mindenhol ugyanazt írták,hogy mik voltak.

SZókká (: csak azért gondoltam, hogy esetleg más volt, mert gondoltam lenne visszhangja azért kicsit annak, ha mindenhol olyan rövid lett volna... de végülis lehet hogy csak azért tűnt annyira rövidnek mert nagyon élveztem XD

Tényleg aranyos volt... legalább be is vallotta, hogy hát ő nagyon nem tud jól angolul de meg fogja próbálni... awwwwww X3

és a csizmája Nyappys volt! *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 3:28 pm 
oshare booty
oshare booty

miket nyomtak lol *o*
most olvasom csak! cool!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 9:12 pm 
Forum Addict

végre XDDDDD na itt a beszámoló.

Péntek kora reggel indultunk el autóval Münchenbe.6 óra alatt körübelül meg is érkeztünk tehát fél 1 fele már ott is voltunk, kissé eltévedtünk ugyan,de megtaláltuk a szállást és lecuccoltunk. Majd elindultunk feltérképezni a várost. Először a Neo Tokyo felé vettük az irányt, hogy tudjuk másnap reggel hova kell mennünk. Az persze zárva volt, mert Németországba nagypéntek munkaszüneti nap.

Szombat reggel korán felkeltünk és ügyes bajos dolgaink után nekiálltam szendvicseket csinálni XD. Miután a táskám jól megtelt mindenféle dologgal ami egy napos ácsorgáshoz kellhet, elindultunk Szonjával a busz felé. Már tudtuk merre kell menni nem is volt nagy út, körülbelül fél óra alatt oda értünk a Neo Tokyohoz ahol úgy 20-30 ember lehetett már (10-fél11 tájba értünk oda). 11 után valamivel ki is nyitott a Neo Tokyo és bementem körülnézni. Vettem újságokat (neo genesis,shoxx,cure) és a cd-dvd-s Gokutama Rock Cafe cd-t. Majd visszaálltam a sorba, Szonja is körülnézett és vártunk, hogy elérkezzen az a bűvös két óra, azaz, hogy megérkezzen az An Cafe. Egy körül érkezett meg egy 3 tagú magyar csapat még, Niki (itt sojon Yoko) plusz két ismerőse ők is neotokyoztak és beálltak mellénk. ( ekkor a sor amúgy már majdnem az utca végéig kígyózott).

Pontban kettőkor elkezdődött az autogramosztás,(cselesek voltak és hátulról mentek be a boltba, tehát senki nem érzékelte addig, amíg ki nem nyílt újra az ajtó, hogy bennt lennének:D) és mivel elöl voltunk, úgy negyed 3 körül már az ajtóhoz értünk; utolsó pillanatba tesóm is oda ért, megragadtam odanyomtam a kezébe a cd bookletet és mondtam neki, hogy gyere ezt írasd nekem alá XD. Szonjával mi voltunk a következő pár (párosával engedtek be), mögöttünk meg jött a bátyám XD. Mikor megláttam őket majdnem elájultam kb..
Teruki volt az első, oda adtam neki az An Cafe magazint amit még régen rendeltem az ancafe webshopból. Hozzáfűzött egy „óó-t”, gondolom csodálkozott, hogy nekem van olyanom XD, majd rábökött a pólómra, hogy „óóó J-shock Cologne!!!”-én meg; „ oh yes, i was there”- Ő csak mosolygott és diadalittasan nyújtotta felém a kezét, kezet fogtunk, megköszöntem neki, hogy „arigato” és ő is „arigatozott” és ideje volt tovább lépni, jött Takuya. Aranyos volt, de kis félénk :D; én meg remegő kézzel odalapoztam az újságba hozzá ő aláírta majd kezet fogtunk. A következő Miku volt, aki a rózsaszín pulcsijába és egy szürke pulcsiba volt. Tündérien mosolygott és nézett a nagy szemeivel, köszönt, hogy NYappy én meg megmukkani se mertem odalapoztam hozzá, megfogta a kezem nézett a nagy szemeivel; aztán feleszméltem, hogy menni kéne tovább és elengedtem XD, de még mindig őt néztem ő meg figyelt rám, hogy mi van XD. Kanonhoz lapoztam, aláírta a képét szótlan volt és kimért, nyújtotta a kezét, kezetfogtunk megköszöntem, és mentem Yuukihoz. Yuuki nyappyval köszönt, én még mindig lesokkolva köszöngettem neki; thank you thank you, megfogta a kezem, közben hallottam, hogy tesóm aki épp Mikunál járt (köztünk volt Szonja Kanonnál) beszél MIkuhoz XDDD. A beszélgetés a következő volt (ezt a meséltek alapján is írom mert akkor lefoglalt Miku látványaXD):
Miku: Nyappy 
Tomi: we are from hungary!
Miku: oh, im also hungry :S
X’DDD MIku vagy nem vágja,hogy van ilyen,hogy hungary vagy csak szimplán félreértette :D. Mindegy nagyon aranyos jelenet volt, sokat nevettünk rajta.

Ezek után elindultunk a metróba keresni embereket akik tudják merre van a georg elser halle. Találtunk is 3 osztrák lányt akik elkezdtek kalauzolni minket, bár ők se tudták igazán merre menjünk és ők nem kaptak autogramot mert későn érkeztek://. Külső segítségekkel végül eltaláltunk a koncerthelyre ahol már ment a tülekedés (hála annak, hogy nem raktak ki kordont). A következő 2 óra ácsorgással telt a koncertterem előtt.

6 óra után valamivel elkezdték beengedni az embereket, ami elég érdekesen zajlott, mindenki lökdösött mindenkit és próbált előrébb kerülni. Egész hamar odajutottunk Szonjával, egyből odamentünk a pulthoz ahol árultak an cafes cuccokat.(szerencsére épp nem volt ott senki még). Beszereztünk pólókat, kitűző szetteket, plakátot, és táskákat (vászonszatyor féleség), majd mindent leadtunk a ruhatárba és előreszaladtunk a színpadhoz. Eleinte a 4.sor környékén magyar lányoknál álltunk, 7 órára volt kiírva a kezdés ebből lett majdnem fél8.
Először Teruki jött be ugrált egy sort majd beült a dobok mögé, aztán jött Yuuki, Kanon, Takuya és végül érkezett Miku. Terukin, Kanonon, Takuyán és Yuukin a cherrys ruha volt; míg Miku a leopárd mintás rövidnacijában és az eu-s tourhoz hasonlóan most a nagy fehér pólójában ami nemcsak, hogy lógott rajta, de még ki is volt vágva a nyaka. Tehát néha az egész válla csak úgy kivolt XD. Maple Gunmannel kezdtek, próbálták csinálni a németek a paraparát de kevés hely volt, mindenki tülekedett, csak leütötte a másikat. Kanon nagyon beleélte magát és ugrált fel alá. Yuuki, úgy mozgott körbe, hogy nem is hittem el kb, hogy ő szintizik..annyi energia van benne, azt, hogy a billentyűket, hogy nyomogatta közbe azt el se tudom képzelniXD!! Miku táncikált körbe, Yuuki pedig utánozta őt és úgyanúgy pattogott:D. Takuya gyakran átjött arra az oldalra ahol voltunk (kanon és miku közt, de kanonhoz közelebb). Pár szám után engem elsodortak Szonjától és középre kerültem Miku elé a második sorba XD (persze ezt nagyon bántam XDDD). Onnantól kezdve mindenkire gyönyörű kilátás volt; főleg Mikura aki karnyújtásnyira volt. Fele fele arányban játszottak az új Gokutama Rock Caferól illetve a Magnya Cartáról, de még a Shikisai momentről is játszottak (Tekesuta kousen, Wagamama koushinkyoku).Maple Gunman után a Wagamama jött majd a Baby King.Jött az MC, a szokásosnak tudható Miku : Are you having a fun? felkiáltás,és az Im so happy kurjantás :D. Utána jött a Cherry saku yuuki, MIku énekeltetni próbálta a közönséget a refénnél ami szerintem jól sikerült és ennek úgy tűnt örül.Utána a Koi no depence majd az Orange dream volt, ahol MIku egészen elérzékenyülve énekelt(lehet csak nekem tűnt annak,de ennél a számnál olyan bensőséges hangulat keletkezett.), majd a Nyappy int he world 3. Utána mindenki beszélt valamit,Miku főleg;”nem beszélek jól angolul,de megpróbálom a legjobbamat (i try my bestóóóó kiejtéssel:D).Meg, hogy most bemutatom a bandát (a sorrendre már nem emlékszem) Teruki bemutatkozott, felolvasott (nahát mint kölnben isXD) egy szöveget németül. Aztán Kanon bemutatkozott és mondott valamit amit nem hallottam pontosan. Yuukit úgy konferálta fel Miku, hogy On keyboard Yu…benézett a közönséghez, No, no, no; ATZEEE és mindenki üvöltött (ez is ismerős kölnből- Atze Schröder német komikus úgy néz ki mint yuuki,nagy göndör paróka,napszemcsi), hogy atzeee :D és elég hangos volt itt a közönség aminek yuuki láthatóan nagyon örült^^.Beleköszönt a mikrofonba és mondott valamit, majd Teruki mondta, hogy még egyet :D és akkor mondta Yuuki angolul, hogy élvezzük a koncertet velük. Takuya németül mutatkozott be ha jól emlékszem és még németül egy mondatot. És végül Kanon mondta, hogy on vocal Miküüü,Miku meg, hogy Im so gradddd,i want to see you more hapyyy..Ezek után a Tekesuta kousen és a Koritsu hospital illetve a Snow Scene következett és lementek a színpadról[Yuuki és Teruki egymásra nevettek és lökdösték egymást lefele]. Miku nagyon sokat headbangelt (meg is jegyezte a blogba, hogy úgy gondolja ilyenkor jól néz ki, ezért szereti csinálni XD)
Jött a ráadás, átöltöztek vagyis csak a tour pólót vették fel, mindegyiken vagy 2 számmal nagyobb, hogy lógjon, MIkunak ez is kivolt vágva a nyakánál XD. Teruki leejtette a dobverőit és Miku meg várta, hogy bedobolon Teruki aztán meglett és kezdték a ráadást.Kakusei Heroism aztán a Bondz~kizuna~ -ennél Miku a bondz-os törcsijével szaladgált felalá és a koncertterembe volt a közönség felett valamivel egy folyosó, amin egy kis beugró rész is volt,oda kiállt Miku és onnan őrjöngött szó szerint, mert a rácsokon át kidugta lábát mire a közönség mégjobban felizzot. Ezalatt Kanon és Takuya a színpad közepén egymásnak háttal gitározott. Az utolsó szám volt a Smile ichiban ii onna.
Koncert közbe még valaki bedobott egy plüsst ami úgy repült el Miku feje mellett, hogy majdnem eltaláta, utána is nézett, hogy mivolt ez o.o, aztán azért feljött egy roados és levitte.
És az egyik szám végén Mikunak a mikrofon állványa feldőlt és a mikrofonja leesett a közönség és a színpad közé, na Miku jól megijedt és a securitys bácsi odaadta neki.
A koncert legvégén még maradtak és egy csomó ideig csak álltak nézelődtek és pacsiztak az emberekkel (már akit elértek). Miku említette, hogy ígéri még jönnek és, hogy mennyire boldog. Majd végleg lementek, Yuukit hason ütötte Teruki majd Yuuki ezért elakarta gáncsolni, de sikertelen volt :D és Takuyánál is próbálkozott, de őt se sikerült neki.
Nagyon jó koncert volt, igaz nem volt olyan hosszú de nekem ez a tracklista nagyon tetszett.(igaz régieket még játszhattak volna, na de igaz ez a tour az új albumot promótálja)
Látszott, hogy mennyire élvezik ők is, Teruki végig fülig érő mosollyal a száján, Kanon, Takuya nagy beleéléssel játszott. Yuuki hozta a tőle szokott bohókás ugribugrit :D.
Nekem nagyon tetszett, és most például nem volt olyan malőr mint volt kölnbe, hogy lezuhanjon yuuki szintije-
A fárattság látszott rajtuk, de a koncert előtt voltak még fotózni, interjút adtak+ autogramosztás és amúgy is szoros volt a turné menet, úgyhogy megértem, hogy kifáradtak.

Koncert után kb 15 perc alatt leszereltek mindent, mi Szonjával beálltunk a sorba a ruhatárhoz, közben ott cipelték ki mellettünk Teruki dobjait,yuuki szintijét, a gitárokat és Miku állványa állt a legtovább egyedül rajta egy nagy Nyappy fejű plüss. Amikor a hangszereket, erősítőket és a többi fekete dobozt elcipleték, hozták edényekbe a sok tésztát meg valami felismerhetetlen izét és 3 rekesz sört XD.
Kifelé menet láttuk, hogy még mindig sokan állnak és várnak hátha kijönnek, de gyanítom, hogy ahogy Kölnben is, itt is már egyből a koncert után elhúztak.

Végül vélemény tőlük Münchenről:
It’s Teruki.
Today’s show in Munich, was great! Personally, I felt that tomorrow and the rest of the shows will be a great chance for me to grow as a musician. The drums are fun. I’m so glad we came on this tour. Can’t wait for tomorrow.
Thank you Munich Cafe fans!!!!

Munich o( ≧∀≦)o
Nyappy o(≧∀≦)o It’s Miku. Yesterday we had a show and photo session in Munich. Yesterday’s show really had good show all together. I think maybe even the best show so far overseas. The stage was big and the venue was big too. So it was a good workout running around and the fact that I could go to the 2nd floor was great. Feels to sweat. I think I looked really cool singing, but I wanna test my limits. Anyway, it was just a powerful show!! Thank you, Munich.
I wish we could do a show like this in Japan too. Will do our best. Oh yeah, so yesterday our management bought us Japanese food. The beef bowls were just so delicious. Rice is priceless, more priceless than Mikusuke. Ok gotta go, Bye nyappy o(≧∀≦)o

Mondjuk nekem nem tűnt olyan nagynak a hely o.o, de jó tudni, hogy tényleg élvezték(legalábbis MIku és Teruki XD) *___*
Remélem mihamarabb jönnek újra :P

edit: párszor hiányosan rakta be a fórum, remélem mostmár a teljes ittvan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 10:13 pm 
Forum Addict

scanek az autogramokról :) Szar már a scanner de azért látszik a lényeg.

booklet
Kanon
Miku
Takuya
Teruki
Yuuki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 28 Fri, 12:17 am 
Senior Member

Waaah köszi Juci a beszámolót és a scaneket! ^___^ Na, akkor mostmár tudom a tracklistát is... tényleg jó volt szerintem is az összeállítás ^o^
Az autogramok meg... lol, Takuya mintha csak randomra odafirkált volna vmit XD de Miku meg nem hagyhatta le a nyappyt az övéről látom :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 28 Fri, 12:39 am 
oshare booty
oshare booty

húú mekkora beszámoló! köszi ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 29 Sat, 4:11 pm 
Site Admin

beszámolót köszi~~ ^O^

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 165  Next

All times are UTC + 1 hour