Case wrote:
mira wrote:
Case wrote:
Szerintem az, hogy a hat órás buliban lesz egy mittomén, mondjuk 40 perces blokk egy olyan zenekartól amit a többség szeret, az azért simán túlélhetö. Meg egyébként is: most éppen B-T van, legközelebb más lesz (ráadásul pont valami olyan ami azoknak szól, akik továbbra is csak azt az 5-6 zenekart hallgatják akiket x évvel ezelött), plusz a fentmaradó több mint öt órában most is lemegy majd minden más is ami szokott.
Nagyon nem értem, hogy mire ez a nagy felháborodás.
Nincs felháborodás, úgyhogy nincs mit nem érteni. De nekem voltaképp mindegy is, mert nem leszek lenn a buliban. Nem a Buck-Tick miatt, más oka van. És hagyjuk is a Buck-Tick-et, nem ők zavarnak. Én tulajdonképpen csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy akinek a zenei izlése nem kompaibilis a tiéddel, azzal hát hogymondjam, nem vagy valami kedves. A zene nem a legfontosabb dolog a világon, legalábbis nem kéne, hogy ez alapján ítélj. Az igaz, hogy vagyunk néhányan olyanok, akik többnyire 5-6 bandát hallgatnak a japán zenéből, viszont én a magam részéről pl. többségében nem japán zenét hallgatok, hanem inkább európait, és elég sok amerikait, de egyébként sem érzem úgy, hogy kellemetlenül kéne érezzem magam amiatt, hogy kit vagy mit szeretek. Gondoltam attól, hogy nem szeretem az általad fontosabbnak vélt bandákat, még lehetünk jóban (vagy legalábbis emberi viszonyban), járhatok ilyen bulikba vagy meetre anélkül, hogy fintorognál vagy megjegyzéseket tennél rám. De most már látom, hogy ez nem így van. És ennek így semmi értelme.