Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 5:10 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 29 Mon, 9:08 am 
Senior Member

:shock: :shock: :shock: NANEMÁÁÁÁÁÁÁÁ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Mikor? :cry:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 31 Wed, 12:59 am 
Site Admin

Natsu wrote:
:shock: :shock: :shock: NANEMÁÁÁÁÁÁÁÁ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Mikor? :cry:

december eleje. de nagyon igyekszem azon, hogy a köztes idöben legyen valami. :grin:

aaaaztán.. a buliba eredetileg tervezett program sajna, különbözö okok miatt nem jött össze. végülis annyi lett volna, hogy a háttérben egész este japcsi horrorfilmek pörögtek volna, ehhez passzoló dekorációval kiegészítve. nomindegy. majd legközelebbra valami olyan dologgal próbálok elörukkolni, amit simábban meg tudok szervezni.

de.. ellenben, azért, hogy mégse legyen csak olyan átlag, mezei vk buli, lesz egy jókora Buck-Tick Special blokk, valamikor éjfél után. Nagyjából fél/háromnegyed óra töményen mindannyiunk szivecsücskeitöl... :bluegrin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 31 Wed, 2:37 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
Buck-Tick Special blokk

Éljen! ^_^ Nah, akkor most találjam ki, hogy mibe megyek, mert azért mégse a Káosz professzoros pólómban *épp az van rajta*... Fel lett adva a lecke!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 31 Wed, 8:31 am 
Senior Member

tenshi wrote:
Éljen! ^_^ Nah, akkor most találjam ki, hogy mibe megyek, mert azért mégse a Káosz professzoros pólómban *épp az van rajta*... Fel lett adva a lecke!

Öltözz Káoszprofnak? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 31 Wed, 9:22 pm 
Member

Case wrote:

de.. ellenben, azért, hogy mégse legyen csak olyan átlag, mezei vk buli, lesz egy jókora Buck-Tick Special blokk, valamikor éjfél után. Nagyjából fél/háromnegyed óra töményen mindannyiunk szivecsücskeitöl... :bluegrin:

.................................
B-T vagy horrorfilm......melyiket is szeretem jobban?
:roll: :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 31 Wed, 9:24 pm 
Site Admin

megumi wrote:
Polus Center
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.

a legegyszerûbb az, ha kimentek a Keletihez és ott felszálltok a Polus-buszra(ami mocsok módon normális BKV járat...tehát jegy kell elvileg... ;>_>)
az pont a polusnál tesz le titeket, onnan meg kb. 3 perc a meki ^^
buszindulás:
Keletitõl:
-17:10;17:40
-18:10;18:40
Polustól:
-19:45
-20:15;20:45

Szerintem menjünk a 17.40-essel. Találka meg mondjuk 17.20 Keletinél a metrókijárat elött?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 31 Wed, 9:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nekem is jó lesz az a 17:20-as tali, mondjuk lehet mégkorábban arrafelé leszek Pesten. előtte esküvőre megyek. megint xD;;

*és reméli lesz sok DespairsRay is a bulin. * pl. MaVERICK xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 01 Thu, 5:09 pm 
Elite Member

Case wrote:

Minő jó hír. :dead: Javaslom legözelebb meg legyen Diru special buli, utána Merry, Gazette, Laputa, Despair's Ray és nyugodtan el is nevezheted őket Case és szorosabb baráti köre Shoxx #1 aso-nak. :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 01 Thu, 5:29 pm 
Site Admin

mira wrote:
Case wrote:

Minõ jó hír. :dead: Javaslom legözelebb meg legyen Diru special buli, utána Merry, Gazette, Laputa, Despair's Ray és nyugodtan el is nevezheted õket Case és szorosabb baráti köre Shoxx #1 aso-nak. :sweatdrop:

Szerintem az, hogy a hat órás buliban lesz egy mittomén, mondjuk 40 perces blokk egy olyan zenekartól amit a többség szeret, az azért simán túlélhetö. Meg egyébként is: most éppen B-T van, legközelebb más lesz (ráadásul pont valami olyan ami azoknak szól, akik továbbra is csak azt az 5-6 zenekart hallgatják akiket x évvel ezelött), plusz a fentmaradó több mint öt órában most is lemegy majd minden más is ami szokott.
Nagyon nem értem, hogy mire ez a nagy felháborodás.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 01 Thu, 6:54 pm 
Elite Member

Case wrote:
mira wrote:
Case wrote:
Szerintem az, hogy a hat órás buliban lesz egy mittomén, mondjuk 40 perces blokk egy olyan zenekartól amit a többség szeret, az azért simán túlélhetö. Meg egyébként is: most éppen B-T van, legközelebb más lesz (ráadásul pont valami olyan ami azoknak szól, akik továbbra is csak azt az 5-6 zenekart hallgatják akiket x évvel ezelött), plusz a fentmaradó több mint öt órában most is lemegy majd minden más is ami szokott.
Nagyon nem értem, hogy mire ez a nagy felháborodás.

Nincs felháborodás, úgyhogy nincs mit nem érteni. De nekem voltaképp mindegy is, mert nem leszek lenn a buliban. Nem a Buck-Tick miatt, más oka van. És hagyjuk is a Buck-Tick-et, nem ők zavarnak. Én tulajdonképpen csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy akinek a zenei izlése nem kompaibilis a tiéddel, azzal hát hogymondjam, nem vagy valami kedves. A zene nem a legfontosabb dolog a világon, legalábbis nem kéne, hogy ez alapján ítélj. Az igaz, hogy vagyunk néhányan olyanok, akik többnyire 5-6 bandát hallgatnak a japán zenéből, viszont én a magam részéről pl. többségében nem japán zenét hallgatok, hanem inkább európait, és elég sok amerikait, de egyébként sem érzem úgy, hogy kellemetlenül kéne érezzem magam amiatt, hogy kit vagy mit szeretek. Gondoltam attól, hogy nem szeretem az általad fontosabbnak vélt bandákat, még lehetünk jóban (vagy legalábbis emberi viszonyban), járhatok ilyen bulikba vagy meetre anélkül, hogy fintorognál vagy megjegyzéseket tennél rám. De most már látom, hogy ez nem így van. És ennek így semmi értelme.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 01 Thu, 9:11 pm 
Site Admin

mrmm.. ez kezd túl személyes lenni a fóromhoz. *el priv üzenetet írni*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 01 Thu, 10:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case!

MP-ba hoznál nekem sads és kuroyume koncerteket.. majd hozok üres dvd-t..ill. "rikvesztelnék" kuruyume bartert :D majd ott live-ban :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 02 Fri, 9:02 pm 
Site Admin

kyo wrote:
Case!

MP-ba hoznál nekem sads és kuroyume koncerteket.. majd hozok üres dvd-t..ill. "rikvesztelnék" kuruyume bartert :D majd ott live-ban :D

huuu.. okka, ha lesz idöm viszek, de nem igérem biztosra o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 03 Sat, 9:29 am 
Site Admin

ha még addig olvassa valaki, akkor info jelleggel.. d4m különbözö egyéb elfoglaltságok (munka) miatt kihagyja ezt a bulit is.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 03 Sat, 12:50 pm 
Mumus

ahaaaaaaaaaaaaaa akkor csak te leszel a dj segithetek hehehehehe :twisted: !!!!!!!!!! csak vicceltem hehe :angel2:

na jó csak vicc volt hozzak cd-et gazette meg mucc meg onmyozameg ilyesmiket amim van?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour