Animelover wrote:
Szeretnék kérdezni pár dolgot.
1. Moriuchi miért nincs már a bandában a NEWSNippon után?
2. Uchi és Kusano visszatérnek valaha az együttesbe? o..o Csak mert hiányolom őket. o..o
1.
Mivel folytatni akarta a tanulmányait (meg valószínű más egyéb) ezért nem debütált a NewS-al. Meg ki is lépett a JE-ből, és 2005 óta az One Ok Rock nevezetű rockcsapatnak megjelölt zenekar énekese. Mivel szülei elváltak az anyja nevét vette fel, így most Morita Takahiro néven tevékenykedik.
Amúgy ha rákeresel youtube-n találsz tőlük dolgokat, ha jól rémlik most jelent meg nemrég lemezük. Amúgy meg mivel ez teljesen más műfaj mint a NewS gondolom azért is lépett ki a JE-ből, mert nem ebben az irányban akart tovább haladni, mert nem hiszem, hogy csak a tanulmányokról lenne szó, hiszen Yamapi, Koki, Shige stb. is egyetemre jár emellett. Ő tudja mennyivel járt jobban, de gondolom sokkal szabadabb a keze, mintha a JE-nél lenne.
2. Uchi és Kusano szerintem soha az életbe nem térnek már vissza a NewS-ba és bevallom nekem nem is hiányoznak. Így hogy csak hatan vannak végre a többiek is kicsit több figyelmet kapnak és ha megfigyeled Yamapi most már sokallta kevesebbet énekel, mint a többiek, legalábbis én ezt vettem észre. Rajta kívül még Shige aki nem énekel sokat, de nem csodálom, mert szerintem ők ketten a két legrosszabb hangú tagjai a csapatnak. Viszont Yamapi mint húzónév nagyon kellett a csapatnak a kezdetek kezdetén. Mondjuk én hiányolom a hangját még úgyis, hogy nem jó. Szeretem a hangszínét és néha meglepően jól el tud valami énekelni élőben is. Meg persze ő a kedvencem. De saját bevallása szerint is borzasztóan énekel élőben, ezt nem egy műsorban el is mondta.
Uchi-ra és Kusano-ra visszatérve még pár szó elejéig. Ők csináltak hülyeséget, ha nem tették volna még mindig a csapatban lehetnének. Most vessenek magukra. Uchi egyébként mostanában ugye több helyen is feltűnt, vannak olyan pletyik, hogy a Kanjani8-be talán visszamehet.
De mivel a NewS már nélkülük kiadott nem egy kislemezt és a 2. albumot is nélkülük vették fel (és ha megfigyeled újra felénekelték pl. a Teppent, kihagyva mind Uchi-t, mind Kusano-t), ezek szerintem egyértelmű jelek, hogy nem jöhetnek már vissza. Ennyi. Vagy saját maguk debütálhatnak majd vagy ennyi volt és elszalasztották az esélyt. Szerencsétlen Ikuta Toma sem debütált még, pedig énekhangilag szerintem messze eme két említett fiú fölött jár. Uchi-nak egyébként nemsokára kezdődik az Osen című sorozata. Sőt volt egy speciel is amiben Nishikido Ryo-val szerepelt, a címe Isshun no Kaze ni Nare. Kusanoról azonkívül, hogy tavaly egy musicalben szerepelt együtt Uchi-val semmi hír.
Na ez jó hosszú magyarázat lett. Remélem nincs sértődés amiért nekem nem hiányzik a két fiatalember.