Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 6:28 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 09 Wed, 7:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
pszabi wrote:

am miért? xD lehetne belőlük kiárusítást tartani.. :beaten:

Ja, YamaPi hajszál, darabja 10.000 yen. :beaten:

Mondjuk ezek a rajongók eléggé elcsúsztak a durva fanatizmus irányába és ijesztőek. o__O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 09 Wed, 10:39 pm 
oshare booty
oshare booty

háááát evvan.. túl sokan vannak túl kevés sztárra..? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 15 Tue, 6:41 am 
Forum Addict

Itt egy reklámelőzetes az új Russ K kampányhoz, ha minden igaz, ma kerül adásba kint a reklám. De ami a lényeg a bejátszás elején hallhatunk egy kis részletet a május 8-án megjelenő Summer Time című dalból, mivel ugye ez a dal a Weeeek-hez hasonlóan a Russ K kampányhoz készült.
http://www.youtube.com/watch?v=fmD6WF761AM
Nekem így első hallásra tetszik, de már nagyon kíváncsi vagyok az egész dalra. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 15 Tue, 9:39 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Lol, az utcán rohanás közben cserélnek ruhát. xDDD Hmm, téll jól hangzik, már kíváncsi vagyok az új lemezre. :P
Mondjuk én vhogy el tom képzelni, hogy az ilyen klippek forgatása milyen lol lehet. xDDDD Főleg a tagok szemszögéből... X"DD Amikor láttam a Making Of Daite Senorita-t, hát kiakadtam ott is néhány dolgon. xDDD Pl Yamapi feleszi a fél konyhát, de abból csak kb három rövid képsort raktak bele a klippbe, meg vmi padról szenvedő arckifejezéssel csúszkál le meg mászik fel, oszt a kamera 1 centire tőle veszi. x"DDD Mondjuk ahhoz eléggé hozzá kő szokni h pár centire a fejedtől vesznek mert azt elég sokszor csinálják, nem? o..o Na jó már megint egy "értelmes" hozzászólást sikerült írnom.. ^^"""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 11:30 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szeretnék kérdezni pár dolgot.
1. Moriuchi miért nincs már a bandában a NEWSNippon után?
2. Uchi és Kusano visszatérnek valaha az együttesbe? o..o Csak mert hiányolom őket. o..o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 1:25 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Szeretnék kérdezni pár dolgot.
1. Moriuchi miért nincs már a bandában a NEWSNippon után?
2. Uchi és Kusano visszatérnek valaha az együttesbe? o..o Csak mert hiányolom őket. o..o

1.
Mivel folytatni akarta a tanulmányait (meg valószínű más egyéb) ezért nem debütált a NewS-al. Meg ki is lépett a JE-ből, és 2005 óta az One Ok Rock nevezetű rockcsapatnak megjelölt zenekar énekese. Mivel szülei elváltak az anyja nevét vette fel, így most Morita Takahiro néven tevékenykedik.
Amúgy ha rákeresel youtube-n találsz tőlük dolgokat, ha jól rémlik most jelent meg nemrég lemezük. Amúgy meg mivel ez teljesen más műfaj mint a NewS gondolom azért is lépett ki a JE-ből, mert nem ebben az irányban akart tovább haladni, mert nem hiszem, hogy csak a tanulmányokról lenne szó, hiszen Yamapi, Koki, Shige stb. is egyetemre jár emellett. Ő tudja mennyivel járt jobban, de gondolom sokkal szabadabb a keze, mintha a JE-nél lenne.

2. Uchi és Kusano szerintem soha az életbe nem térnek már vissza a NewS-ba és bevallom nekem nem is hiányoznak. Így hogy csak hatan vannak végre a többiek is kicsit több figyelmet kapnak és ha megfigyeled Yamapi most már sokallta kevesebbet énekel, mint a többiek, legalábbis én ezt vettem észre. Rajta kívül még Shige aki nem énekel sokat, de nem csodálom, mert szerintem ők ketten a két legrosszabb hangú tagjai a csapatnak. Viszont Yamapi mint húzónév nagyon kellett a csapatnak a kezdetek kezdetén. Mondjuk én hiányolom a hangját még úgyis, hogy nem jó. Szeretem a hangszínét és néha meglepően jól el tud valami énekelni élőben is. Meg persze ő a kedvencem. De saját bevallása szerint is borzasztóan énekel élőben, ezt nem egy műsorban el is mondta.
Uchi-ra és Kusano-ra visszatérve még pár szó elejéig. Ők csináltak hülyeséget, ha nem tették volna még mindig a csapatban lehetnének. Most vessenek magukra. Uchi egyébként mostanában ugye több helyen is feltűnt, vannak olyan pletyik, hogy a Kanjani8-be talán visszamehet.
De mivel a NewS már nélkülük kiadott nem egy kislemezt és a 2. albumot is nélkülük vették fel (és ha megfigyeled újra felénekelték pl. a Teppent, kihagyva mind Uchi-t, mind Kusano-t), ezek szerintem egyértelmű jelek, hogy nem jöhetnek már vissza. Ennyi. Vagy saját maguk debütálhatnak majd vagy ennyi volt és elszalasztották az esélyt. Szerencsétlen Ikuta Toma sem debütált még, pedig énekhangilag szerintem messze eme két említett fiú fölött jár. Uchi-nak egyébként nemsokára kezdődik az Osen című sorozata. Sőt volt egy speciel is amiben Nishikido Ryo-val szerepelt, a címe Isshun no Kaze ni Nare. Kusanoról azonkívül, hogy tavaly egy musicalben szerepelt együtt Uchi-val semmi hír.
Na ez jó hosszú magyarázat lett. Remélem nincs sértődés amiért nekem nem hiányzik a két fiatalember. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 2:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ahhaaa, értem, köcc az infókat. :D
Hmm, hát ja, ők csináltak hülyeséget. Hát így már gyakorlatilag tényleg nem jönnek vissza, nöm baj, jó a csapat nélkülük is. :D Személy szerint én pont hogy Shige hangját szeretem a legjobban, tetszik h olyan mély a hangja. :D Meg Massuét szeretem még nagyon. :D Sztem így hatan tök jól megvannak, csak ne csináljanak vmi hülyeséget. :pinky2:
Moritának utána fogok nézni, érdekel. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 2:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem hiányzik Kusano! T_T olyan kis idióta volt, jó mondjuk tény, h nem volt egy pavarotti, de egyik se az, mégis én örülnék neki ha visszajönne.(de hát nem hinném, h fog) a remény hal meg utoljára! XDD
Uchi egem egy picit hidegen hagy...^^""

Megnéztem a Never Ending Wonderful Story dvd-t!^^ Imádtam! *0* amikor Koyama színpadon hívja fel a professzorát, h megtudja, h sikerültek e a vizsgái, hát az iszonyú aranyos volt! XDD
Meg amikor Ryo filmezte magát a tükörben:
-Oh! Ki az a jóképű srác ott?... Jah, az én vagyok!- Elkezdtem szakadni a röhögéstől! XD
És azóta a két kedvenc számom Massu szólója a Pumpkin meg Koyama szólója a Love addiction (aminek a roppant bonyolult refréntáncát meg is tanultam! XDD)

és most néztem meg a 2004es spring koncertet is, az elég rövid, meg max 3 saját számot énekelnek a többi más JE-s együttesek dalai, de nagyon jó!^^ Yamapira milyen vicces ruhákat sikerült feladni! XD De azért érezhető volt a különbség a két koncert között. a 2004esen még annyira nem volt jó hangjuk, és inkább a táncra fektették a hangsúlyt, de nagyon élvezetes volt az is!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 2:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A Never Ending Wonderful Story nekem is nagyon tetszett, mondjuk az első felére félig figyeltem félig nem, vhogy olyan fáradt voltam akkor, asszem majd újranézem... X'D Jam, Pumpkin meg Love Addiction 4ever!!! *0* Az a Pumpkin annyira überédes szám h wáááááá... X'DDDD Btw asszem ennek az extrájában volt az amiben egész végig a fejüket tömték, nem? x'D Csak mert már kom nem tom mi mihez tartozik, minden ilyen letöltésemet beömlesztettem egy mappába oszt nem tom hova tartoznak... o__O (Ebben a zabálósban azt bírtam amikor Ryo folyton megtömte Shigét... X'D És 9 mp alatt sikerült azt a rengeteg kaját lenyelnie... X'D)

Last edited by Alcsi on 2008 Apr 17 Thu, 2:44 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 2:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

azon gondolkodtam, h lehet, h megrendelem a ballagási pénzből... de vagy ez vagy inkább a touch dvd. még nem döntöttem el! XD sztem a touch dvdbe is bele lesek, aztán kiderül, h melyik lesz! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 2:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Meg tudod nekem mondani, h honnan fogod megrendelni? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 3:08 pm 
Forum Addict

Ja, a Never Ending Wonderful Storyban van a folyton kajálós rész. xD
Még az is jó, mikor Tesshi és Yamapi szórakoznak, hogy "oishii" + "umai". xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 3:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jam, az az oishii-umai ász volt. xDD Először csak bámultam h Tegoshi mit üvöltözik má folyton, aztán amikor már Yamapi is ott makogott mellé, rájöttem h ja ezek itt szórakoznak... X'DDD Btw engem állatira idegesítene h zabálok és közben vesznek videóra... X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 3:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:

hát azt még nem, nézegettem yesasian meg cdjapanen is, de én igazából nem értek hozzá, ezért megkérek egy szakértőt, a csajomat(XD) mert ő tudja, h melyik a legelőnyösebb. ^^""(ne, Sanako-chan?^.~)

Meg az a poén, h ez Yamapihoz külön szótár kell! állandóan: Oichii!XDD nem ám mint a normális ember oishi! áááá! XDD múltkor azt kérdeztem meg a japán cserediáktól, h az "ittekimamosu" az mi? erre ő először nézett rám hülyén, h mi van? mondtam, h Yamapi ezt mondja a summaryben, de gondolom, h ez igy nem szabályos, de van e vlmi jelentősége? azt mondta, h egy hülyeség, és/vagy viccelődés! XD
majd nyitok egy Yamapi szótárat!^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 3:37 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
Animelover wrote:

hát azt még nem, nézegettem yesasian meg cdjapanen is, de én igazából nem értek hozzá, ezért megkérek egy szakértőt, a csajomat(XD) mert ő tudja, h melyik a legelőnyösebb. ^^""(ne, Sanako-chan?^.~)

Meg az a poén, h ez Yamapihoz külön szótár kell! állandóan: Oichii!XDD nem ám mint a normális ember oishi! áááá! XDD múltkor azt kérdeztem meg a japán cserediáktól, h az "ittekimamosu" az mi? erre ő először nézett rám hülyén, h mi van? mondtam, h Yamapi ezt mondja a summaryben, de gondolom, h ez igy nem szabályos, de van e vlmi jelentősége? azt mondta, h egy hülyeség, és/vagy viccelődés! XD
majd nyitok egy Yamapi szótárat!^___^

Nem vagyok japán nyelv szakértő, de nem lehet, hogy valamilyen más dialektusban mondja? Azért ott is van ám többféle, ha jól tudom. Esetleg Ryo-tól tanulta. (lehet valami kansai nyelvjárás). Massu is néha egész érdekesen beszél. Elég sokféle helyről származnak.
Ha hülyeséget írtam valaki hozzáértő javítson ki! Biztos vannak a fórumon olyanok, akik tanulnak japánul.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour