Animelover wrote:
Ja téll izé már lement a mozikban ez a japán HSM vagy még nem? Átkozottul kíváncsi vagyok rá.

Btw azé' télleg jó lenne ha Kusano visszagyüszne.

A High School Musical tudomásom szerint színházban ment. (Nem tudom megy-e még, de szerintem már nem.) Pi is megnézte Koyamát, szerinte nagyon rendben volt a dolog.
És akkor ma végre volt a NewS a Music Station-ben. A beszélgetés szerintem felemás lett. Koyama szülinapjáról volt szó. Mindenki küldött neki emailt, elsőnek Tego majd nem sokkal utána Pi. Massu-t az anyukája figyelmeztette, hogy fiam, ma van Koyama szülinapja, mert Massu valószínűleg jól elfelejtette. Ryo-chan úgy ült végig, mint aki a világ összes fájdalmát a vállán hordozza, sajna ez eléggé rányomta bélyegét az előadásra is, mert kb. csak akkor mosolygott, mikor Pi-vel énekelt együtt.
Az előadás negatívuma:
1. Most mi az istenért nem volt sikoltozó leányhalom (na csak azért hiányzoltam, mert jobb lett volna a hangulat).
2. Ryo depressziós feje.
3. Massu hülye módon énekelt.
4. Kétségeim vannak, hogy Ryo tudja-e normálisan a koreográfiát, de ballépései lehet csak depis állapotának tudhatóak be.
Az előadás pozitívuma:
1. Végre előadták majdnem az egész dalt, volt a raprész is, és így sokkalta jobb volt.
2. Koyama nagyon kis vidám volt, nem csoda hiszen nemrég volt a szülinapja. Látszott, hogy élvezi az előadást.
3. Színes ruhákban voltak és ettől is jó lett volna a hangulat, ha az lett volna.
Dedós üzemmód be:
És akkor most nem akartam ideírni, de hihetetlen pofátlanság, hogy a Kat-tun a jövő heti Music Station-ben már megint lesz, immár harmadszorra. Míg NewS csak egyszer. Tele van a **********
Dedós üzemmód ki.