Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 11:12 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 08 Thu, 9:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
Jaaa, akkor már ééértem! :D Köcci! :D Csak mert épp most találtam meg a bookletét és nem értettem h "jééé Koyama meg a HSM? o.O" Még az eredetit se láttam, de ezt majd megnézem. :D

Engem az eredeti nem érdekel csak ez! :beaten:
Egyébként én meg youtubeon találtam rá, mert ki volt írva, h "Koyama first kiss" vagy mi én meg... hát ez meg mi? o.O *klikk* ... O_________O HSM!!!

Jah meg Shige a Never Ending Wonderful Storyban rá is kérdez!^^ épp mikor beteg Koyama! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 08 Thu, 9:42 pm 
Forum Addict

Innen le lehet tölteni a NewS Utaban-beli szereplését. Nem volt hosszú. Mondjuk ennél a műsornál mindig így van.
Már várom a holnapi Music Station-t, de szerintem nem fogják az egész dalt előadni. Már a Taiyou no Namidánál is így volt, nem tudom miért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 9:56 am 
Forum Addict

köszi a linket ^^
ezen a LJn-n nézem, h Massunak ugyanakkor vn a szülinapja, mint Jinnek XD
meg h ma lett a Kanjani-s Yu 27 éves, boldog szülinapot neki ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 12:26 pm 
Forum Addict

El is felejtettem tegnap írni, hogy június 18-án jön az új TegoMass kislemez az Ai Ai Gasa, amit a Neo Angelique Abyss című anime endingje. Magyarul a NewS kislemez után, szerintem mint csoport jegelve lesznek egy időre. De mondjuk így Pi-nek több ideje lesz az egyetemre, hogy szeptemberben végre befejezhesse.
Apropó, olyan pletykát olvastam, hogy Ryo azt nyilatkozta, hogy miután Kusano visszajön az USA-ból, ahová táncot tanulni ment, csatlakozik a NewS-hoz. Szerintem ez csak egy jó nagy pletyka, úgyhogy Kusano rajongók inkább ne vegyék szentírásnak.
Ja, és nézzétek a Last Friends című sorozatot, mert szerintem nagyon jó, és nemcsak Ryo miatt. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 1:01 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
El is felejtettem tegnap írni, hogy június 18-án jön az új TegoMass kislemez az Ai Ai Gasa, amit a Neo Angelique Abyss címû anime endingje. Magyarul a NewS kislemez után, szerintem mint csoport jegelve lesznek egy idõre. De mondjuk így Pi-nek több ideje lesz az egyetemre, hogy szeptemberben végre befejezhesse.
Apropó, olyan pletykát olvastam, hogy Ryo azt nyilatkozta, hogy miután Kusano visszajön az USA-ból, ahová táncot tanulni ment, csatlakozik a NewS-hoz. Szerintem ez csak egy jó nagy pletyka, úgyhogy Kusano rajongók inkább ne vegyék szentírásnak.
Ja, és nézzétek a Last Friends címû sorozatot, mert szerintem nagyon jó, és nemcsak Ryo miatt. :D

*reménykedik* :D

jaj a TegoMasu cuccot pont 1 órája néztem kb, kaptam cdjapanes e-mailt XD hát.. TegoMasu számok kicsit lassúak nekem XD de zért letöltöm majd mindenképp XDD

basszus, asszem emgbántam h LJen nézleődtem xD JJ Express community, és ficek... már a párosítás összetörte kicsiny lelkivilágomt, tuti h nem fogok beleolvasni egybe se XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 4:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ja téll izé már lement a mozikban ez a japán HSM vagy még nem? Átkozottul kíváncsi vagyok rá. :D

Btw azé' télleg jó lenne ha Kusano visszagyüszne. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 9:59 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Ja téll izé már lement a mozikban ez a japán HSM vagy még nem? Átkozottul kíváncsi vagyok rá. :D

Btw azé' télleg jó lenne ha Kusano visszagyüszne. :D

A High School Musical tudomásom szerint színházban ment. (Nem tudom megy-e még, de szerintem már nem.) Pi is megnézte Koyamát, szerinte nagyon rendben volt a dolog. :D

És akkor ma végre volt a NewS a Music Station-ben. A beszélgetés szerintem felemás lett. Koyama szülinapjáról volt szó. Mindenki küldött neki emailt, elsőnek Tego majd nem sokkal utána Pi. Massu-t az anyukája figyelmeztette, hogy fiam, ma van Koyama szülinapja, mert Massu valószínűleg jól elfelejtette. Ryo-chan úgy ült végig, mint aki a világ összes fájdalmát a vállán hordozza, sajna ez eléggé rányomta bélyegét az előadásra is, mert kb. csak akkor mosolygott, mikor Pi-vel énekelt együtt.
Az előadás negatívuma:
1. Most mi az istenért nem volt sikoltozó leányhalom (na csak azért hiányzoltam, mert jobb lett volna a hangulat).
2. Ryo depressziós feje.
3. Massu hülye módon énekelt.
4. Kétségeim vannak, hogy Ryo tudja-e normálisan a koreográfiát, de ballépései lehet csak depis állapotának tudhatóak be.

Az előadás pozitívuma:
1. Végre előadták majdnem az egész dalt, volt a raprész is, és így sokkalta jobb volt.
2. Koyama nagyon kis vidám volt, nem csoda hiszen nemrég volt a szülinapja. Látszott, hogy élvezi az előadást.
3. Színes ruhákban voltak és ettől is jó lett volna a hangulat, ha az lett volna.

Dedós üzemmód be:
És akkor most nem akartam ideírni, de hihetetlen pofátlanság, hogy a Kat-tun a jövő heti Music Station-ben már megint lesz, immár harmadszorra. Míg NewS csak egyszer. Tele van a ********** :angry:
Dedós üzemmód ki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 10:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira: Mi baja van Ryo-nak? :( Miért depis? :( *lehet h volt már róla szó csak nem vettem észre o..o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 10:25 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Akira: Mi baja van Ryo-nak? :( Miért depis? :( *lehet h volt már róla szó csak nem vettem észre o..o*

Nem, nem volt róla szó. És hát szerintem csak ő tudja mi baja volt, de lehet, hogy csak olyan általános rosszkedve volt, vagy tele van már a hócipője. Ki tudja. Vagy talán az volt a baja, hogy nem ülhetett Pi mellett? :lol:
Persze nem azt mondom, hogy nincsen joga rosszkedvűnek lenni, de nálam úgy lehúzta a hangulatot, hogy ez egy vidám dal, ő meg úgy énekelt, mintha legalábbis temetésen lenne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 09 Fri, 10:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira: Értem, köcci az infót. ^^ Remélem nincs semmi baja Ryo-nak. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 10:44 am 
Forum Addict

Animelover wrote:
Akira: Értem, köcci az infót. ^^ Remélem nincs semmi baja Ryo-nak. :(

Szerintem nincsen, és most már többször megtekintve azért mosolygott, csak a beszélgetős résznél volt búval bélelt. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 6:39 pm 
Forum Addict

Na itt van a link a tegnapi Music Station-höz:
http://www.veoh.com/videos/v9397593aBXQ ... 056&rank=3
Bár gondolom már láttátok! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 6:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Na itt van a link a tegnapi Music Station-höz:
http://www.veoh.com/videos/v9397593aBXQ ... 056&rank=3
Bár gondolom már láttátok! :D

Xie xie a linket! Én még nem láttam, ma még fangirlködni is lusti voltam. :beaten: Jó volt ez a fellépés, a beszélgetés meg lolos. :D Jó volt h benne volt a rap is. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 10 Sat, 7:26 pm 
Forum Addict

Igen, én is nagyon örültem, hogy volt a raprész, nem tetszett, hogy addig csak 2 és fél percet adtak elő a dalból.
Most olvastam, hogy nemsokára lesz kalózverzió Yamapi Kurosagi mozijából.
És Pi-vel kapcsolatos másik hír, de ez csak pletyka, hogy lehet, hogy nyáron új sorozata lesz, ami kórházban fog játszódni. Pi mint doktor? Vagy beteg?
Jaj, egyrészről szeretnék tőle egy új sorozatot, másrészről meg nem, mert akkor már megint mikor lesz ideje tanulni. Így nem fogja befejezni szeptemberben azt a fránya egyetemet, az tuti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 11 Sun, 9:17 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Most olvastam, hogy nemsokára lesz kalózverzió Yamapi Kurosagi mozijából.

Én azt ma láttam LJ-n !! mindjárt megis nézem neked melyik communityben.

Edit: meg is van, nem tudom milyen minőségű,nem töltöttem még le.
http://community.livejournal.com/news_jpop/2514094.html?#cutid1

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour