Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 10:35 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 11 Fri, 12:55 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
bylon wrote:
umm, fogadjunk hogy már nem kell Case koncertbeszámolójához :poke:

hogyne kellene!! :grin: (föleg, hogy még mindig nem fejeztem be v__v,,)
köffi!!! :pinky2: :heart:

tudtam én. ^^;

különben, csak hogy tudd...

kuronori wrote:
^^ nice to know that my sis kinda helped your friend XD (haha~ tell your friend that a 'thanks to some swiss people' would be nice but not necessary XD)

*lol*

neve alatt mindjárt live reportot is lehet olvasni. kábé annyira öntudatos a svájci különítmény, mint a magyar azt hiszem. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 14 Mon, 11:11 pm 
Mumus

nem tom hova írjam ugyhogy ide írom!!

Megvan az a video ahol szerepel an!! akik voltak koncerten volt az a kamerás aki bejött az elején amikor kint álltunk a sorban!!! Nagyon gázzzzzzzzzz!!!! Kb arról szól az egész hogy az animéből lett a Jrock meg hogy depis csajok hallgatják akik emiatt kilábalnak a depresszióból!!! riporter nő kezdő mondtata: emberré vát mangák!!! Ja és hogy a hőseinkre várunk japánból. megy háttérbe deg -final. meg metronom meg clever..., meg koncert felvételek!! Ja és a fanok 13 és 20 év között vannak és a 25 év fölöttiek már vén foszerok!!! Ja és közlöm veletek a deg uj nevét!! Dir an grey!! Ja és aki ezt a stílust vagy zenét szereti az mind bi!! És hogy itt az öltözködésről va szó meg minden!!!!

ha valaki meg akarja nézni az szoljon a koncert felvételek türhetőek!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 14 Mon, 11:29 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:

Megvan az a video ahol szerepel an!! akik voltak koncerten volt az a kamerás aki bejött az elején amikor kint álltunk a sorban!!! Nagyon gázzzzzzzzzz!!!! Kb arról szól az egész hogy az animéből lett a Jrock meg hogy depis csajok hallgatják akik emiatt kilábalnak a depresszióból!!! riporter nő kezdő mondtata: emberré vát mangák!!! Ja és hogy a hőseinkre várunk japánból. megy háttérbe deg -final. meg metronom meg clever..., meg koncert felvételek!! Ja és a fanok 13 és 20 év között vannak és a 25 év fölöttiek már vén foszerok!!! Ja és közlöm veletek a deg uj nevét!! Dir an grey!! Ja és aki ezt a stílust vagy zenét szereti az mind bi!! És hogy itt az öltözködésről va szó meg minden!!!!

Egyikünknek ideadod? An-nak vagy nekem és akkor szerintem köv meeten meg is nézhetnénk, hm? Hm?
(Nagyon érdekesnek tűnik :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 12:40 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ji-chan wrote:

Áh, köszi Ji ^.^! Bocsi, hogy nem írtam, csak Melinda videózott a gépen és most jutottam hozzá ^^". Persze, majd kérem, és nyugi, nem kell kiakadni, mindig ezt mondják minden műsorban, és ez így is lesz, amíg mi nem csinálunk egy műsort a visualról xD. De sajnos az nem nagyon várható. És belevágtak engem is >_<, én lettem volna a vén fószer ezek szerint a közel 23 évemmel! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 1:35 am 
Site Admin

hehe, hiába, a német vk tvriportok verhetetlenül viccesek. :grin:
Ji, ha valahogy eljuttatod hozzám (hány Mb? slsk-n esetleg? vagy mi a címe, hogy rá tudjak keresni?) akkor felrakom ftp-re, hogy mindenki okulhasson belöle és tanulhasson nagy igazságokat a németektöl. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 7:46 am 
Mumus

http://www.megaupload.com/de/?d=U7XJ4XET

ez az

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 12:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

#1 mikor megláttam An-t, felsikítottam XD

#2 Kagerou!!!!!! és Desp live felvételek!!!! *______*

nekem nagyon tetszett, olyan felfokozott hangulatom lett tőle, mintha ez az egész stílus tényleg átütően jelen lenne, a jelenünk lenne. s igényesen volt összeállítva a videó szerintem, igaz az egyik szószóló német csaj pont sejpített, sebaj. ;D. visszatérve az igényes összeállításra , nem csoda, hogy An-chant mutatták. ;D olyan pretty. (hatalmas mosollyal az arcán, "jrock makes you happy" XD ) . és mikor a képernyőn mutattak szép Aki .jpg képeket (Sid-ből) nézegető lányokat, akkor kicsit úgy éreztem, mintha magamat látnám, ahogy ott ülök a gép előtt és ilyenekkel töltöm ki az időt. //__^ :oops: nem volt rossz, ahogy az internetes " társasági életről" beszéltek. de ugye kikérjük magunknak, jrock partyk léteznek! ;p

a mangás eredeztetés szerintem is erőltettett. de mindig előjön. apropó az iqhuszár német POPCORN -os cikk a DespairsRay-ről "manga-frizurával" és Hizumi szájába adva a kijelentést : feltűnő ruhákat viselünk és úgy sminkeljük magunkat, mint a lányok a mangákban, és ez eléggé sokkolja a közönséget hazánkban.

másodszor már nem merem megnézni, nehogy észrevegyek valami túlontúl sértőt. *becsukja a füleit* xD

Last edited by bylon on 2005 Nov 15 Tue, 12:57 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 12:57 pm 
Forum Addict

Köszi, Ji-chan!

Most jön, már nagyon várom, hogy én is lássam! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 1:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

bylon part #2

a lényeget kifelejtettem!!! mikor megláttam azt a német zenekart, majdnem leestem a székről! pár napja tök véletlenül (a tévé elé tévedtem és) egy késői német magazinműsorban láttam őket. egy szó nem esett visual keiről, nevüket se hallottam (mi is volt? Toyko....???) de nekem rögtön az jött le róluk, hogy kaptak tőle némi inspirációt ( főleg a lányos énekes miatt ^^', igaz gondolhattam egyszerű RASMUS-féle darkpop hatásra is ^^, de volt ott más is...) a rajongóikhoz való viszonyukban láttam amolyan vk fetisizálást. ahogy a koncert után 5-6 kiválasztott beszélgethetett, kérdéseket tehetett fel az énekesnek, az tök olyan feelinges volt, mint amit pl. DespiraRay-jel való meetinggel kapcsolatban olvastam, mondjuk nektudom, hogy szimpla zenekaroknál ez hogy megy, és hogy szokás-e egyáltalán. lehet a lányok öltözködése miatt jutott csak eszembe. odavoltak a zenekarért, ez az egy biztos. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 1:26 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nah, megnéztem én is, a szövegre nem nagyon ügyeltem, de tényleg a megszokott német maszlag volt xD, hát ez van, szegény német visualosok, mit gondolhat róluk a nép, aki látta ezt az interviewt. Mindenkit 20 fölött lelőnek, aki ezt a stílust követi? Mert akkor menekülök! xD (szegény Gwen Stefanit meg leöregezik és összekötik a visuallal, amikor semmi köze hozzá, a Tokyo Hotel meg >_<"""" nem kellett volna, szűnjenek már meg) És mind skizo-bik vagyunk, merthogy a lányos fiúkat szeretjük.... úgy néz ki, hogy az a szó, hogy fiú, az már nem annyira érdekes itt 0_o.... Mindegy, végül tőlem is kérdezték már, hogy leszbikus vagyok e, mert az ilyen pasikat szeretem. xDDDD (attól még pasik, de ez a laikusokat nem nagyon érdekli ezek szerint)
De legalább tetszettem magamnak, és én mosolyogtam egyedül :P . És olyan jó volt látni a felvételeket, meg a sok embert, akik ott álltak körölüttünk koncert előtt! Erdekesség, hogy mondták, hogy sok a lány, közben meg a kintiek közül inkább a fiúket vették, vagy lehet, hogy csak nekem tűnt így elsőre. De van felvétel a felborotváltfejű raszta srácról és a füstölő illatú goth fiúról is, yeah! xD Szóval jó ez, de legközelebb hang nélkül nézem. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 1:54 pm 
Forum Addict

Láttam! :D

An, nagyon klasszul mutatsz a képernyőn! :) Nyugi, nem azért szeretünk, mert híres vagy 8) , de olyan jó érzés volt látni! :)

Szerintem egész finoman fogalmaztak a riportban (illetve rosszabbra számítottam :lol: ), nagyon tetszett, ahogy a Yuki nevű lány próbált mindig korrekten fogalmazni és nem általánosítani...nem mintha bármit is elérne ezzel, úgyis egy kalap alá veszik az összes rajongót, de azért kedves tőle :) Key-nek viszont kár volt szerintem felhoznia ezt a szexuális orientációs témát...három mondatot mondott (kb), de nyilván belekerült a műsorba :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 2:19 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

D wrote:
Key-nek viszont kár volt szerintem felhoznia ezt a szexuális orientációs témát...három mondatot mondott (kb), de nyilván belekerült a műsorba :lol:

Hát gondolom ez az műsor maga volt, és szerintem ők sokkal többet beszélhettek, mint amennyi belekerült. Mindig annyit raknak bele egy műsorba, amennyit ki tudnak forgatni xD. Tényleg! A fókuszban is ezt csinálják. Nekik van egy kialakult képük, hiába nem értenek hozzá, és akik értenek hozzá, azoknak is azt teszik a szájába, ami az ő véleményük, vagyis olyan részet vágják bele a nyilatkozatnak, ami számukra kedvező. Mondjuk nem biztos, hogy itt is ez történt, de megeshet. Ha nekik könyebb megmagyarázni, hogy mi mind bi-k vagyunk, hát tegyék. De az, hogy valaki ruhában igen lányos, az még nem teszi ruha nélkül is lánnyá, és a mi kis kedvenceink, akikre buknak a fangirlök, azok 100% férfiak, szóval a biszexualitást még mindig nem értem, de mondom, nekik így biztos egyszerűbb megmagyarázni. A fanservice fanok közt meg egy teljesen más téma, attól sem leszel biszexuális, bár lehet, hogy ezt is másképp gondolják ők. Mindegy, nem is töröm rajta a fejem! J-rock makes You happy!!!!!!!! That's the message! ^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 2:49 pm 
Site Admin

kösz Ji :bluegrin:

bylon wrote:
igaz az egyik szószóló német csaj pont sejpített, sebaj. ;D.

biztos tele volt a szája frissen belödözött piercingekkel.. ^^"

bylon wrote:
de ugye kikérjük magunknak, jrock partyk léteznek! ;p

miért mit mondtak..? o_O (egypár helyen egész jól értettem a szöveget, de ott csak annyit tudtam kivenni, hogy az internetes dolgok után valamit csacsognak partikról is.. O_o/)

bylon wrote:
a mangás eredeztetés szerintem is erõltettett.

Jaja, de mondjuk európában, (németeknél meg pláne) valamennyire jogos, mert ott tényleg arról vált le az egész, de gondolom azt már nem említették, hogy azé' Japánban nagyon nem erröl van szó. ^^"

tenshi wrote:
hát ez van, szegény német visualosok, mit gondolhat róluk a nép, aki látta ezt az interviewt.

Mondjuk azért ezt a németek eléggé ki is vívták maguknak... ^^ Habár az is igaz, hogy ebben a riportban is átjön az, ami már látszott ott is, hogy most sokkal sokkal igényesebben néztek ki ahhoz képest amit Berlinben meg korábban EoD koncerteken produkáltak. Tehát talán van remény...? :sweatdrop:

tenshi wrote:
szegény Gwen Stefanit meg leöregezik és összekötik a visuallal, amikor semmi köze hozzá

annyiban jogos volt a dolog, hogy Ms Stefani köztudottan odavan a japcsi street-fashion dolgokért, de, hogy az nem egyenlö a visuallal... ugyan, ilyen apróságokkal nem törödnek a csodás ARD nagyszerü riporterei... xD

tenshi wrote:
a Tokyo Hotel meg >_<"""" nem kellett volna, szûnjenek már meg

Jah, azok nagyon rettenetesek... o_o az a szám valami iszonyatosan lagymatag vacak. gehh. (bylon: az új Astan-ban különben róluk is van egy cikk ^^)

Egyébként egy-két baromságot leszámítva nem olyan vészes a müsor, legalább nem támadólag beszélnek a visual színtérröl. Különben gondolom azért került a müsorba, mert a gothokat már mindenki unja, meg megszokta és kell valami újdonság amin hüledezhetnek a nézök, hogy 'hjaj, szörnyü ez a mai fiatalság!' :beaten: (meg addig örüljünk míg az ARD foglalkozik a témával, nem valamelyik szenzációhajhász kereskedelmi adó... o_O!)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 4:28 pm 
oshare booty
oshare booty

köszi Ji!!!
*érdeklődéssel tölti le*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Nov 15 Tue, 4:46 pm 
oshare booty
oshare booty

óóój a híresember *mélyen meghajol an előtt* :D a legjobb fej a videón!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour