kösz Ji
bylon wrote:
igaz az egyik szószóló német csaj pont sejpített, sebaj. ;D.
biztos tele volt a szája frissen belödözött piercingekkel.. ^^"
bylon wrote:
de ugye kikérjük magunknak, jrock partyk léteznek! ;p
miért mit mondtak..? o_O (egypár helyen egész jól értettem a szöveget, de ott csak annyit tudtam kivenni, hogy az internetes dolgok után valamit csacsognak partikról is.. O_o/)
bylon wrote:
a mangás eredeztetés szerintem is erõltettett.
Jaja, de mondjuk európában, (németeknél meg pláne) valamennyire jogos, mert ott tényleg arról vált le az egész, de gondolom azt már nem említették, hogy azé' Japánban nagyon nem erröl van szó. ^^"
tenshi wrote:
hát ez van, szegény német visualosok, mit gondolhat róluk a nép, aki látta ezt az interviewt.
Mondjuk azért ezt a németek eléggé ki is vívták maguknak... ^^ Habár az is igaz, hogy ebben a riportban is átjön az, ami már látszott ott is, hogy most sokkal sokkal igényesebben néztek ki ahhoz képest amit Berlinben meg korábban EoD koncerteken produkáltak. Tehát talán van remény...?

tenshi wrote:
szegény Gwen Stefanit meg leöregezik és összekötik a visuallal, amikor semmi köze hozzá
annyiban jogos volt a dolog, hogy Ms Stefani köztudottan odavan a japcsi street-fashion dolgokért, de, hogy az nem egyenlö a visuallal... ugyan, ilyen apróságokkal nem törödnek a csodás ARD nagyszerü riporterei... xD
tenshi wrote:
a Tokyo Hotel meg >_<"""" nem kellett volna, szûnjenek már meg
Jah, azok nagyon rettenetesek... o_o az a szám valami iszonyatosan lagymatag vacak. gehh.
(bylon: az új Astan-ban különben róluk is van egy cikk ^^)
Egyébként egy-két baromságot leszámítva nem olyan vészes a müsor, legalább nem támadólag beszélnek a visual színtérröl. Különben gondolom azért került a müsorba, mert a gothokat már mindenki unja, meg megszokta és kell valami újdonság amin hüledezhetnek a nézök, hogy 'hjaj, szörnyü ez a mai fiatalság!'

(meg addig örüljünk míg az ARD foglalkozik a témával, nem valamelyik szenzációhajhász kereskedelmi adó... o_O!)