Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:27 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 3:37 pm 
Senior Member

Akira: oda nem olvasgattam be, de köszi hogy leírtad ide is! ^^
Amúgy lehet, hogy nincs igazam, de ha annyira rosszul állna a sulis dolgokkal, szerintem vissza is utasítatta volna a sorozatot. Dee.. lehet azt nem olyan egyszerű, nem tudom ezt így simán megtehetné e. Meg így lényegsen több pénz jön a konyhára is, mintha "csak" tanulna.

Eddig még nem volt okom csalódni a színészi képességeiben, szóval szerintem jó lesz XD És előre látom, hogy ez olyan sorozat lesz, amihez gyorsan fognak készíteni feliratot is, mert anélkül utálok bármit is nézni.

Akira wrote:
Jaj, ezt nézzétek meg, olyan aranyosak. És ahogy Shige elesik. XD Mindenki rajta röhög a stáb-nál. Rövid vidi, de ari.
Credit: watchful21
http://russ-k.com/#/media_gallery/item/16/

Amúgy meg ez a videó.. Shige mekkorát tanyált. :shock: :lol: szegény.. de néha jó látni, hogy ők is tudnak ügyetlenek lenni.. hozzáteszem, fájhatott neki, mert nem pattant fel rögtön =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 3:43 pm 
Senior Member

De ha már így szóbejöttek a sorozatok, (remélem nem gond, hogy erről írok :oops: ) nekem a Last Friends is nagyon tetszik eddig. Az együttesből Ryo az egyetlen, akit valami oknál fogva.. de annyira nem szeretek. Magam sem tudom miért.. pedig vannak neki is aranyos pillanatai. Ebből kifolyólag, gondoltam, hogy ugyan már akkor is megpróbálkozom a sorozattal, hátha így kicsit jobban megkedvelem őt. És az elején még minden oké volt, de... milyen elmebeteg szerepet kapott már =D mondjuk tetszik ahogy alakítja. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 3:55 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
De ha már így szóbejöttek a sorozatok, (remélem nem gond, hogy erről írok :oops: ) nekem a Last Friends is nagyon tetszik eddig. Az együttesből Ryo az egyetlen, akit valami oknál fogva.. de annyira nem szeretek. Magam sem tudom miért.. pedig vannak neki is aranyos pillanatai. Ebből kifolyólag, gondoltam, hogy ugyan már akkor is megpróbálkozom a sorozattal, hátha így kicsit jobban megkedvelem őt. És az elején még minden oké volt, de... milyen elmebeteg szerepet kapott már =D mondjuk tetszik ahogy alakítja. :D

Szerintem nem akkora gond, hogy ideírtad, kicsit végeredményben ide tartozik, igaz nem zenei téma, de amint láttad én is pofátlanul írkáltam nem zenei dolgokat.

A Last Friends egy nagyon jó sorozat, nekem is tetszik. Amúgy először én se tudtam mit kezdeni Ryo-val, de most már nagyon szeretem. Ő nálam a 2. számú kedvenc. Mondjuk nem vagyok annyira fanatikus vele kapcsolatban, mint Pi-nél, de ha jobban megismered, nézd meg a Kanjani8-ben, akkor rájössz, hogy valójában egy szeretnivaló kis idióta. Bár megjegyzem tud olyan rondán nézni, arra akit nem kedvel, hogy azt hiszem én se kerülnék olyankor a szeme elé. De nézd meg ha Pi-vel van, aki saját bevallása szerint az első Tokió barátja ill. az első közeli barátja. Mondjuk ha nem a barátaival van, akkor azt hiszem tud nagyon kiállhatatlan is lenni.

Ronda nézés, grimasz: (éppen a Hey Say Jump tagjai beszélnek jó nagy hülyeségeket)

Image

Image

És akkor aranyos mosolyok:

Image

Image

Gondolom ismered a Kanjani8-es is, na ott aztán meg irtó édes. :D

Jaj, egyébként nagyon szeretem az aláírásod. Imádom a Summer Time videóklippjét. :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 4:05 pm 
Forum Addict

basszus ezeka grimaszok :lol: néztem az interjút de észre se vettem XD mondjuk nem Ryora figyeltem XD

ez a Shige-s vid jáááj :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 4:11 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
basszus ezeka grimaszok :lol: néztem az interjút de észre se vettem XD mondjuk nem Ryora figyeltem XD

ez a Shige-s vid jáááj :lol:

Gondolom ilyenkor mindenki a saját maga kis kedvenceire figyel. Én általában a RyoPi párosra, minden tekintetben. :lol:
Shige feje sem semmi a képeken, olyan ari.
Az elsőn fejvakarva: Most ezek miről is beszélnek?
2. kép: Jaj, már értem, milyen okos vagyok! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 4:14 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Gondolom ismered a Kanjani8-es is, na ott aztán meg irtó édes. :D

Jaj, egyébként nagyon szeretem az aláírásod. Imádom a Summer Time videóklippjét. :heart:

Najójó, ezeken a képeket épp hogy aranyos =D Ezért mondtam, hogy vannak jó pillanatai. De még anno amikor régebben néztem a N.E.W.S. DVD-t, abban volt hogy néha tisztára nagyképűnek, meg kicsit undoknak találtam >.< De szerintem velem van a baj. A másik együttesét viszont nem szeretem, valahogy nem jön be.. :/

Amúgy ez a műsor mikor volt? o.o még nem láttam. véletlenül nincs hozzá egy link? :oops:

Aláírás, köszönöm! ^^ Imádom a ST PV-t, szinte bátran állítom, hogy az eddigi legjobb News klipp. Meg a single is nagyon szeretem, a pálmát a Liar viszi =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 4:37 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
Najójó, ezeken a képeket épp hogy aranyos =D Ezért mondtam, hogy vannak jó pillanatai. De még anno amikor régebben néztem a N.E.W.S. DVD-t, abban volt hogy néha tisztára nagyképűnek, meg kicsit undoknak találtam >.< De szerintem velem van a baj. A másik együttesét viszont nem szeretem, valahogy nem jön be.. :/

Amúgy ez a műsor mikor volt? o.o még nem láttam. véletlenül nincs hozzá egy link? :oops:

Aláírás, köszönöm! ^^ Imádom a ST PV-t, szinte bátran állítom, hogy az eddigi legjobb News klipp. Meg a single is nagyon szeretem, a pálmát a Liar viszi =D

Itt van a műsor, ill. csak a NewS-os és Hey Say Jump-os része, oldalt megtudod keresni. Az április 28-ai Hey Hey Hey műsorból van ez. És felirat is van hozzá természetesen. Érdemes megnézni, mert most nagyon vicces volt.

A Summer Time kislemez nem rossz, a Liar is jó, csak egyáltalán nem NewS-os, inkább Kat-tun stílus, őket meg nem szeretem nagyon. A másik két szám meg tiszta Arashi szerintem. Ami nem feltétlenül baj, csak valahogy ezen a kislemezen az egyetlen szám, ami emlékeztet rá, hogy most NewS kislemezt hallgatsz a Summer Time.

Ryo tényleg szeret undokoskodni, de ő ilyen. A többiek ismerik már és nem veszik a szívükre, meg legtöbbször nem szemétségből csinálja. Bár az is igaz, hogy Pi-n én még nem hallottam így köszörülni a nyelvét.
De pl. amikor azt kérik tőle a Never Ending Wonderful Story-n, hogy mondjon valami kedveset, erre ő meg: Shige, te patkány!
Hát először engem is sokkolt, de mivel mindenki röhögött, még Shige is, ezért gondolom, hogy nem rosszindulatból csinálja ezt. Ezzel leplezi, hogy mekkora idióta tud lenni.
Bár Arashi-s MatsuJun mondta a Shounen Club Premium-s interjúban, hogy pl. őt nem egyszer elküldi egyszerűen a fenébe, ha már unja őt. Menj haza! MatsuJun szerint ez vicces. Amúgy meg azon kívül, hogy idősebb nála, ugye sempai. De Ryo a sempai-nak is beszól, ha kell. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

xDDD Ryo a kis morci. xD Tényleg, nem is figyeltem még milyen csúnyán tud nézni. o__O xD (Képzelem, Uedát látva milyen vasvilla szemeket produkálhat... o..o) Shige meg télleg tiszta olyan fejeket vág, ahogy Akira írta. xDD

Na végre rájöttem h a N.E.W.S. konci dvd-t még nem néztem meg teljesen, mert kihagytam az extrákat. x'D Bepótoltam, és hát lol. xD Tegoshi: Believe. Aztán kirántogatja a székeket Shige alól. x"DDDD Meg hát a másik kedvenc még mindig a Koyama-Shige hülyülés a hotelszobában. xD Az a Daite Senoritás rész téll lol volt, negyedszerre sikerült csak elkezdeni, egyszer Koyama röhögte el, aztán Shige asszem elfelejtette bekapcsolni a zenét, aztán meg a Teppent kapcsolta be. x'DDDD Btw... egyre jobban bírom Tegoshit! \(*0*)/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:12 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Na végre rájöttem h a N.E.W.S. konci dvd-t még nem néztem meg teljesen, mert kihagytam az extrákat. x'D Bepótoltam, és hát lol. xD Tegoshi: Believe. Aztán kirántogatja a székeket Shige alól. x"DDDD Meg hát a másik kedvenc még mindig a Koyama-Shige hülyülés a hotelszobában. xD Az a Daite Senoritás rész téll lol volt, negyedszerre sikerült csak elkezdeni, egyszer Koyama röhögte el, aztán Shige asszem elfelejtette bekapcsolni a zenét, aztán meg a Teppent kapcsolta be. x'DDDD Btw... egyre jobban bírom Tegoshit! \(*0*)/

A kajás részt is megnézted? Utána garantáltan elindulsz a konyhába a hűtőszekrény felé. :D Olyan finomnak kinéző ételeket ettek. Folyt a nyálam rendesen és most kivételesen az ételre. :lol:
Tego ha jól tudom járni akart Pi húgával, de kosarat kapott, ha igazak a pletykák. (Biztos, közelebb akart férkőzni az ő Istenéhez (Pi-ről van szó, ha valaki esetleg nem tudná, a gyerek, nem egyszer szó szerint Istenének nevezte az interjúkban, de persze ez annak tudható be, hogy nagyon fiatal még. Szerintem Pi egyik legnagyobb rajongója Tegoshi. :D )
Amúgy róla nem tudom eldönteni, hogy egy aranyos kisgyerek, vagy egy beképzelt kis majom. Nekem ezek szokta eszembe jutni, mikor olvasom ill. nézem az interjúkat vele. Ő az akit a legkevésbbé szeretek a csapatban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:12 pm 
Senior Member

Akira wrote:

Itt van a műsor, ill. csak a NewS-os és Hey Say Jump-os része...

Köszönöm szépen, amint lesz egy kis időm megnézem. ^^
Igen, lehet hogy van benne valami, de nekem akkor is tetszik >.< főleg, hogy nekem a másik két együttessel nincs már bajom.

Gondolod, hogy az egyik legjobb barátját oltogatná? Vagy lehet csak azért nem teszi, mert Yamapi visszavágna.. vagy kitudja =D
De amúgy nem csak Jun-t szereti ugratni, piszkálni. Mert ugyan ezt csinálja néha a Kat-tun-os Ueda Tatsuya-val is ha jól értettem amit olvastam. =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:18 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
Akira wrote:

Itt van a műsor, ill. csak a NewS-os és Hey Say Jump-os része...

Köszönöm szépen, amint lesz egy kis időm megnézem. ^^
Igen, lehet hogy van benne valami, de nekem akkor is tetszik >.< főleg, hogy nekem a másik két együttessel nincs már bajom.

Gondolod, hogy az egyik legjobb barátját oltogatná? Vagy lehet csak azért nem teszi, mert Yamapi visszavágna.. vagy kitudja =D
De amúgy nem csak Jun-t szereti ugratni, piszkálni. Mert ugyan ezt csinálja néha a Kat-tun-os Ueda Tatsuya-val is ha jól értettem amit olvastam. =D

Jin is a barátja és szereti kövér disznónak hívni. :D Legutóbb üzengettek egymásnak az újságokban ilyen szépeket. Tehát nem kizáró tényező a barát csesztetése. Nyilvánosan Pi-t én nem emlékszem, hogy így csesztette volna, a többieket annál inkább. Persze maguk között nem egyszer összevesznek, erről volt is szó valamelyik interjúban, de az csak erősíti a barátságukat.
Az Uedás valami meg csak színjáték volt, ezt nem is tudom hol olvastam. Bár durva volt, Ueda azt hiszem el is sírta magát.
Nem mondtam, hogy nem tetszik a Liar, csak azt, hogy nem NewS-os. :D És persze másnak attól még tetszhet, mert nekem nem.
Arashit meg én is szeretem.

Last edited by Akira on 2008 May 25 Sun, 5:21 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:

A kajás részt is megnézted? Utána garantáltan elindulsz a konyhába a hűtőszekrény felé. :D Olyan finomnak kinéző ételeket ettek. Folyt a nyálam rendesen és most kivételesen az ételre. :lol:

Jah, megnéztem, és téll tiszta fininek látszó kajákat zabáltak...! :drool: Most h rágondoltam, télleg éhes lettem, behozok egy csokit. *nyamm <3*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:21 pm 
Senior Member

Animelover wrote:

Hihetetlen emnnyit tudnak hülyülni =D imádom azokat a részeket, amiket saját maguk vettek fel. Van egy olyan rész, amikor vásárolnak valami boltban, és Shige éppen fizet.. vagy 2× ejti el a pénztárcáját.. kis ügyetlen XD de ő is röhög. Meg asszem naggyából ugyan annál a résznél, amikor Tego varázsol az a Bilieve rész.. van egy olyan, hogy utánozni próbálják Massut a kézenállásban, vagy mi a szöszt próbálnak csinálni. Aszzem két szék van összetolva.. És senkinek sem sikerül. Koyama meg egy szál törülközőben kezdi el. lendületet próbál venni, de csak valami ügyetlen hintázás lesz belőle. =D azon gondolkodtam miközben néztem, hogy vajon mikor fog leeni róla az a törülköző :roll: :lol:

A kajás részek meg tényleg nagyon jók =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue ~ wrote:

Hihetetlen emnnyit tudnak hülyülni =D imádom azokat a részeket, amiket saját maguk vettek fel. Van egy olyan rész, amikor vásárolnak valami boltban, és Shige éppen fizet.. vagy 2× ejti el a pénztárcáját.. kis ügyetlen XD de ő is röhög. Meg asszem naggyából ugyan annál a résznél, amikor Tego varázsol az a Bilieve rész.. van egy olyan, hogy utánozni próbálják Massut a kézenállásban, vagy mi a szöszt próbálnak csinálni. Aszzem két szék van összetolva.. És senkinek sem sikerül. Koyama meg egy szál törülközőben kezdi el. lendületet próbál venni, de csak valami ügyetlen hintázás lesz belőle. =D azon gondolkodtam miközben néztem, hogy vajon mikor fog leeni róla az a törülköző :roll: :lol:

A kajás részek meg tényleg nagyon jók =D

Jujj, az a kézenállós nagyon lol volt. xDDD Képzelem ha ott leesik Koyamáról a törölköző... :oops: xD Massu az izomtömeg. :D Azt én is nézem, h mennyit össze tudnak ezek hülyéskedni... x"DDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:28 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Jin is a barátja és szereti kövér disznónak hívni. :D Legutóbb üzengettek egymásnak az újságokban ilyen szépeket. Tehát nem kizáró tényező a barát csesztetése. Nyilvánosan Pi-t én nem emlékszem, hogy így csesztette volna, a többieket annál inkább. Persze maguk között nem egyszer összevesznek, erről volt is szó valamelyik interjúban, de az csak erősíti a barátságukat.
Az Uedás valami meg csak színjáték volt, ezt nem is tudom hol olvastam. Bár durva volt, Ueda azt hiszem el is sírta magát.
Nem mondtam, hogy nem tetszik a Liar, csak azt, hogy nem NewS-os. :D És persze másnak attól még tetszhet, mert nekem nem.
Arashit meg én is szeretem.

Akkor csak szimplán nem normálisak (jó értelemben) hogy ilyennel szórakoznak :lol: De megígérem neked, ha majd egyszer találkozom Ryoval megkérdezem Pi-t miért nem piszkálja =D . . . (sosem fogok vele találkozni sajnos XD) Elsírta? szegény. >.< ezt nem is tudtam.. és is csak olvastam valahol ezt az egészet. Mondjuk akkor ott megsértődtem Ryora, hogy mit piszkálja mert én Uedát igen nagyon szeretem..

Amúgy jól értettem? Tegoshit nem szereted? o.o

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour