Yue ~ wrote:
Doll wrote:
azt Pi is meg tudja csinálni(summary 2004)!^____^ de nagyon ügyi!
btw... ma egy halom NewSos (meg Kattunos) képet töltöttem le mindenféle outfit-ekről, h legyen anyagom a varrónőnek mutogatni, h mit akarok! XDD
Hmm.. a Pi-s verziot nem láttam.
Amúgy mit szeretnél? =D
(ha nem off)Akira: Pontosan mi volt a jelenet amúgy?

Mármint az Uedás vagy a Kames?
Ueda-at már régen láttam, az egyik Shounen Club-ban volt, nem emlékszem már pontosan, de majd megpróbálok utánakeresni.
Amúgy ezt találtam hirtelen: (meg mindtha az mondta volna Ueda-nak Ryo, hogy ki vagy te? Egy senki. Valami ilyesmi rémlik.)
Ryo Nishikido from NEWS/Kanjani8 is sometimes cruel to Ueda. After Kazuya Kamenashi asked Ryo not to question Ueda about his ambitions, telling him that Ueda gets upset that he isn't sure about it, Ryo publicly questioned him again. Then, early this year, Ryo announced that he hates Ueda most of all the Johnny's. However, it has come to light that this rivalry was actually started by Shōnen Club, a Johnny's Entertainment variety show. Despite the fact that the rivalry was mostly scripted, Ryo (famed for his cutting remarks) has admitted that he might have taken the incident too far by not thinking before speaking.
A Kame-s dolog meg itt, hogy Kame mondja, hogy az egyik keze szabad volt, miközben énekelt és Ueda fenekét fogta meg, ami olyan kicsi és jó megfogni.
Mondták neki, hogy inkább koncertráljon az éneklésre.
Meg egyéb vicces sztorik, amiért idézőjelben büntetést érdemelnének.