Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:21 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:36 pm 
Senior Member

Animelover wrote:
Jujj, az a kézenállós nagyon lol volt. xDDD Képzelem ha ott leesik Koyamáról a törölköző... :oops: xD Massu az izomtömeg. :D Azt én is nézem, h mennyit össze tudnak ezek hülyéskedni... x"DDDDD

Khm.. nekem nem lett volna ellenemre, meg arra is kiváncsi vagyok, Koyama hogyan reagált volna :roll: :P
Massu meg nem semmi, mert van egy olyan rész is, amikor egy db árva kötélen nekiáll .. akrobatázni o.o először tisztára megijedtem, hogy le fog esni o.o azthiszem, a boom boom power című számnál. aztán egy mp késés nélkül leugrott, és már ment is énekelni a részét.. azon csodálkoztam, hogy-hogy nem szédült el XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Elsírta magát? :( Szegény... Egyébként az Ueda-szekálás miatt egy darabig meg voltam sértődve Ryo-ra. o__O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue ~ wrote:
Massu meg nem semmi, mert van egy olyan rész is, amikor egy db árva kötélen nekiáll .. akrobatázni o.o először tisztára megijedtem, hogy le fog esni o.o azthiszem, a boom boom power című számnál. aztán egy mp késés nélkül leugrott, és már ment is énekelni a részét.. azon csodálkoztam, hogy-hogy nem szédült el XD

azt Pi is meg tudja csinálni(summary 2004)!^____^ de nagyon ügyi!

btw... ma egy halom NewSos (meg Kattunos) képet töltöttem le mindenféle outfit-ekről, h legyen anyagom a varrónőnek mutogatni, h mit akarok! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:47 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Elsírta magát? :( Szegény... Egyébként az Ueda-szekálás miatt egy darabig meg voltam sértődve Ryo-ra. o__O

Azt hiszem pityergett, ha jól rémlik, de amúgy maga a jelenet nem volt olyan szörnyű, de Ueda is érzékeny lélek szerintem, Ryo meg nagyon tapló tud lenni, ha akar.
http://www.veoh.com/videos/v1604816HqCXfsrA
Ez vicces! :D Kame a kis perverz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:52 pm 
Senior Member

Doll wrote:

btw... ma egy halom NewSos (meg Kattunos) képet töltöttem le mindenféle outfit-ekről, h legyen anyagom a varrónőnek mutogatni, h mit akarok! XDD

Hmm.. a Pi-s verziot nem láttam.
Amúgy mit szeretnél? =D (ha nem off)

Akira: Pontosan mi volt a jelenet amúgy? :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:57 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
Doll wrote:

Mármint az Uedás vagy a Kames?

Ueda-at már régen láttam, az egyik Shounen Club-ban volt, nem emlékszem már pontosan, de majd megpróbálok utánakeresni.
Amúgy ezt találtam hirtelen: (meg mindtha az mondta volna Ueda-nak Ryo, hogy ki vagy te? Egy senki. Valami ilyesmi rémlik.)
Ryo Nishikido from NEWS/Kanjani8 is sometimes cruel to Ueda. After Kazuya Kamenashi asked Ryo not to question Ueda about his ambitions, telling him that Ueda gets upset that he isn't sure about it, Ryo publicly questioned him again. Then, early this year, Ryo announced that he hates Ueda most of all the Johnny's. However, it has come to light that this rivalry was actually started by Shōnen Club, a Johnny's Entertainment variety show. Despite the fact that the rivalry was mostly scripted, Ryo (famed for his cutting remarks) has admitted that he might have taken the incident too far by not thinking before speaking.

A Kame-s dolog meg itt, hogy Kame mondja, hogy az egyik keze szabad volt, miközben énekelt és Ueda fenekét fogta meg, ami olyan kicsi és jó megfogni. :lol:
Mondták neki, hogy inkább koncertráljon az éneklésre.
Meg egyéb vicces sztorik, amiért idézőjelben büntetést érdemelnének.

Last edited by Akira on 2008 May 25 Sun, 5:59 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 5:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue ~ wrote:

hát... öm... ezt így nehéz elmondani, de végülis egy nyári kabát szerű dolgot akarok, aminek a külseje kemény, kicsit farmer szerű anyag, de feketében, a belseje meg pinki pulcsis anyag + bazi nagy kapucni, amit az ember nipponshoxx-ról hajnalban hazajövet a fejébehúzhat! XDD
Mindenki azt mondja, h olyan lesz, mint a keep the faith-es nakamaru outfit, pedig NEM! XDD

jaj tényleg és elfelejtettem mesélni, h múltkor pestre menet a buszon a laptopon a N.E.W.S. dvd-t néztem (igen megint, mivel eredeti így jobban vigyázokrá a szemem fényénél is! XD) és azt vettem észre, h a mögöttem ülő srác feltűnően bámulja a képernyőt! o.O volt egy sejtésem, h nőnek nézi őket, ezért néha beletekertem olyan részeket keresve, h látszódik rajtuk, h NEM nők! XDD

de a legjobb a matektanárom megjegyzése volt a Koyamas hátteremre: Ez a barátnőd? XDDD
öh! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 6:03 pm 
Forum Addict

Doll wrote:

jaj tényleg és elfelejtettem mesélni, h múltkor pestre menet a buszon a laptopon a N.E.W.S. dvd-t néztem (igen megint, mivel eredeti így jobban vigyázokrá a szemem fényénél is! XD) és azt vettem észre, h a mögöttem ülő srác feltűnően bámulja a képernyőt! o.O volt egy sejtésem, h nőnek nézi őket, ezért néha beletekertem olyan részeket keresve, h látszódik rajtuk, h NEM nők! XDD

de a legjobb a matektanárom megjegyzése volt a Koyamas hátteremre: Ez a barátnőd? XDDD
öh! XD

Jaj, ez durva. A bátyám is mindig azt mondja, hogy ezek nőnek néznek ki, főleg Pi. Anyu meg azt mondja, hogy mindenki nőnek néz ki, kivéve Pi-t. Hát akkor most mi van?
Amúgy bátyám szavait idézem szó szerint, ezért elnézést a csúnya szóhasználatért, de azt mondta, miközben bejött egyszer a szobámba.
"Már megint ezeket a női hormontúltengésben szenvedő, kasztrált hangú, ferde szemű, japán buzicsávókat nézed?"

De megjegyzem, mikor szemétségből direkt elkezdtem mutogatni neki NewS klippet, meg Kat-tunt, akkor ahhoz képest, hogy mondta a magáét, a szemei guvadtak a képernyőre. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 6:17 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Mármint az Uedás vagy a Kames?

Ueda-at már régen láttam, az egyik Shounen Club-ban volt...

A Kame-s dolog meg itt, hogy Kame mondja, hogy az egyik keze..

Itt a videó végén túlzásba vitték a dolgokat, Ueda meg azért látszik, hogy kicsit kiborult. De a Kames rész tetszett! :lol:

Doll: Ah, már értem. Biztosan vadító lesz XD :roll: ^^
Amúgy nemtudom, de szerintem azért látszik rajtuk hogy fiúk. =D Szóval még azt sem lehet mondani, hogy nőnek látszanak, mert mondjuk ki lennének festve.. sokkal könnyebb nőnek nézni, egy oshare-ei bandában játszó fiút XD

Akira: lehet báttyád a szíve mélyén féltékeny rájuk :D mert ők szépek?! XD (csúnya gonosz vagyok, bocsánat)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 7:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue~: köszi!^^ remélem az lesz! XD
Akira: igen elég, érdekes, mert vannak olyan emberek, akik ha meghallják, h japán palik akkor már fúj, meg lányok, meg ilyenek, viszont volt, h zenéthallgattam a suliban a laptopon, és kérdezték, h: "Ezt ki hallgatja? Te hallgatod? ez tök jó!" szal az emberek nem mindig vannak megálldva jó ítélő képességgel! XDD

Uedaról nekem mindig az jut eszembe amikor Kame meg Koki beszélte, h Ueda mindenkivel verekedett eleinte... o.O még a legapróbb hülyeségeken is.
Ryo meg néha tiszta egoistának tűnik... nekem ő az akit legkevésbé bírok... >.> a N.E.W.S. koncert dvd-n is amikor mindenki vigyorog mint az állat és úgy integetnek, h majd leesnek a színpadról, Ryo csak snasszul integet, meg nem is mosolyog, csak ez a "én vagyok a valaki" fejet vág. -___-"""

Massunak meg jól áll a női ruha meg a paróka! :roll: (ez csak úgy eszembe jutott) XD

és mindenki nézzen KusaNOman-t, mert az jó!!! *beesett a szék alá a röhögéstől* XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 7:15 pm 
Forum Addict

Ueda, ahogy verekszik. :D Annyira nem tudom róla elképzelni, olyan gyengének tűnik szegénykém.
KusaNoman? Melyik vidire gondolsz? Vagy csak úgy általában? Mondjuk én őt és Uchi-t kevésbbé ismerem, mert én a NewS-t eleve csak hatfősként láttam először. Mondjuk láttam egy csomó régi videót, de inkább a mostani tagokra figyeltem. Meg valamiért Kusano-t nem szerettem, de egyre inkább, ahogy nézegetek róla dolgokat, változik róla a véleményem. Viszont Uchi-t most sem csípem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 7:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Huhh, téll látszik Uedán h kissé kiborult, néha eléggé sírós fejet vágott meg lekonyult a szája. :( De azon behaltam h Kame fogdozta a fenekét. xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 7:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Ueda, ahogy verekszik. :D Annyira nem tudom róla elképzelni, olyan gyengének tűnik szegénykém.
KusaNoman? Melyik vidire gondolsz? Vagy csak úgy általában? Mondjuk én őt és Uchi-t kevésbbé ismerem, mert én a NewS-t eleve csak hatfősként láttam először. Mondjuk láttam egy csomó régi videót, de inkább a mostani tagokra figyeltem. Meg valamiért Kusano-t nem szerettem, de egyre inkább, ahogy nézegetek róla dolgokat, változik róla a véleményem. Viszont Uchi-t most sem csípem.

volt neki egy nagyon rövid kis fellépése vagyis... hát nem tom minek mondjam! XDD ő volt KusaNOman, és kb úgy volt felöltöztetve, mint a superman csak zöld ruhában és "kioktatta" Hikarut meg Yabut, de vlmi iszonyat nagy baromságokat mondott, és szakadtam rajta a röhögéstől, ahogy kinézett, amiket mondott, meg ahogy viselkedett! XDD
nem tom hol van az a dvd amin ez fenn van, de ha megtalálom egyszer... XDD

egyébként tényleg, ez volt a szöveg koki meg kame között:
kérdés: milyen volt először a kattun, hogy éreztétek magatokat?
Koki: nagyon utáltam őket... Uedaval rengeteget verekedtem...
Kame: de Ueda mindenkivel verekedett nem?
Koki: jah... még a legkissebb apróságokon is, h pl.: Az nem a te cipőd!
XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 7:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
Akira wrote:

volt neki egy nagyon rövid kis fellépése vagyis... hát nem tom minek mondjam! XDD ő volt KusaNOman, és kb úgy volt felöltöztetve, mint a superman csak zöld ruhában és "kioktatta" Hikarut meg Yabut, de vlmi iszonyat nagy baromságokat mondott, és szakadtam rajta a röhögéstől, ahogy kinézett, amiket mondott, meg ahogy viselkedett! XDD
nem tom hol van az a dvd amin ez fenn van, de ha megtalálom egyszer... XDD

egyébként tényleg, ez volt a szöveg koki meg kame között:
kérdés: milyen volt először a kattun, hogy éreztétek magatokat?
Koki: nagyon utáltam őket... Uedaval rengeteget verekedtem...
Kame: de Ueda mindenkivel verekedett nem?
Koki: jah... még a legkissebb apróságokon is, h pl.: Az nem a te cipőd!
XDD

Lol, azt a Kusano-sat egyszer megkeresem. xDDD

Ueda a kis verekedős... xD Hát igen, az első benyomás Koki szemszögéből... xDDD Btw Ueda hasonlít anyumra. Ő is mindenkinek a legkisebb dologért már nekiesik. o..O És ő se néz ki verekedősnek. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 7:43 pm 
Senior Member

Akira wrote:

Hát, elvileg Ueda boxol nem? =D vagyis szeret boxolni.. valami ilyesmit olvastam. de a régebbi képeit elnézve, elég törékenynek tűnik :P
Amúgy Uchit én sem bírom, ő még nagyképűbbnem tűnik nekem mint Ryo XD Kusanonak viszont örülnék, ha visszajöhetne.. még ha nem is a NewSba, (mert szerintem a mostani felállás jó, és épp elegen vannak hatan.) ..de új csapatot kaphatna, vagy valahogy biztosan meg lehetne oldali.. szerintem Kusano volt anno a csapat mókamestere.. mindig olyan vidám volt.

Doll: amúgy egyetértek veled abban, amit írtál a N.E.W.S dvdről >.<

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour