Doll wrote:
jahja! most már emlékszem! XD
én azt is birtam, mikor a NEWS dvd-n épp Tegoshinál volt a kamera, amikor Koyama a diploma osztóján volt és először azt mondta, h: "Koyama-san a diploma osztón" van aztán a következő mondat "Kei-chan ezért késik ma"... o.O
meg mikor Koyama beteg volt és Tegoshiék meglátogatták az tök ari volt mikor Tegoshi így: KEI-CHAN BYE-BYEEEEEEEE! XDD *vékony hangon*
De Yamapi is csinálta ezt, mikor Koyama mondta, h átadja Ryonak a kamerát erre a háttérben Yamapi: Ryo-chaaaaaaaan *szintén vékonyka hangon* XDDD
meg azok a tévesztések... amikor szar kedvem van, csak annyit kell mondanom magamban, h: Zohi-, zehi! XDD
Jaj, mikor Tegohoz került a kamera el is rontotta, hogy éppen hol vannak, szegényke hirtelen zavarba is jött.
Én még azt is bírtam, mikor Ryo és Pi felolvasott a közönségnek, valami közleményt olvastak be. Se Ryo se Pi nem tudta hibátlanul felolvasni.
Amúgy szerintem mikor Pi visítozott Ryo után szerintem már alig várták, hogy ökörködhessenek vele.
Lásd Pi felvette, hogy Ryo milyen gyorsan eszik (azt hiszem ő vette fel), közben lopott egy kis kaját is.
Ryo meg Pi száját filmezte, közbe meg elég érdekes hangokat adott ki magából. Alig volt fanservice.
És szegény Koyama mikor beteg volt, jól el volt különítve. Olyan aranyos volt a párnájával.