Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 2:30 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 8:27 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
egyébként tényleg, ez volt a szöveg koki meg kame között:
kérdés: milyen volt először a kattun, hogy éreztétek magatokat?
Koki: nagyon utáltam őket... Uedaval rengeteget verekedtem...
Kame: de Ueda mindenkivel verekedett nem?
Koki: jah... még a legkissebb apróságokon is, h pl.: Az nem a te cipőd!
XDD

Az a vicces, hogy Maru azt mondta a Shounen Club Premium-s interjújában, hogy Koki nem akart a Kat-tun-nal debütálni, merthogy sempai nekik és úgy érezte ez neki visszalépés. És még a saját betűjét is kivágta a Kat-tun névből (valami ilyesmi rémlik, de hogy honnan az már nem, mert régebben láttam a videót). Ehhez képest Ueda a kis verekedős. :D Hogy mik derülnek ki, a végén még megszeretem őt is. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Az a vicces, hogy Maru azt mondta a Shounen Club Premium-s interjújában, hogy Koki nem akart a Kat-tun-nal debütálni, merthogy sempai nekik és úgy érezte ez neki visszalépés. És még a saját betűjét is kivágta a Kat-tun névből (valami ilyesmi rémlik, de hogy honnan az már nem, mert régebben láttam a videót). Ehhez képest Ueda a kis verekedős. :D Hogy mik derülnek ki, a végén még megszeretem őt is. :lol:

jah igenigen!^^ emlékszem rá... mondta, h nagyon utálta, h a Kattunnal kell lennie...
nah de ez még mindig a NewS topic és ha már debütálásról van szó, akkor:
emlékszem mondták, h Tegoshi csak 8 hónapig volt junior ami nagyor rövid idő, és, h a többiek egyáltalán nem ismerték őt! XD
és amikor az első fotózásra érkezett Tegoshi, akkor Shige odament hozzá és megkérdezte, h "Hát te meg ki vagy?" és Shigenek ugye Kansai a dialektusa, és Tegoshi azt mondta, h egyébként is félelmetesen nézett ki Shige, de ez még rátett egy lapáttal! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 10:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
nah de ez még mindig a NewS topic és ha már debütálásról van szó, akkor:
emlékszem mondták, h Tegoshi csak 8 hónapig volt junior ami nagyor rövid idő, és, h a többiek egyáltalán nem ismerték őt! XD
és amikor az első fotózásra érkezett Tegoshi, akkor Shige odament hozzá és megkérdezte, h "Hát te meg ki vagy?" és Shigenek ugye Kansai a dialektusa, és Tegoshi azt mondta, h egyébként is félelmetesen nézett ki Shige, de ez még rátett egy lapáttal! XDDD

Shige: Dare ya nen?
Tegoshi: *megijed, gondolja:* "Kowaaaaai... T_T"

Last edited by Alcsi on 2008 May 25 Sun, 10:19 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 10:19 pm 
Forum Addict

Apró helyesbítés. Az nem Shige volt, hanem Ryo-chan. És még ráadásképpen akkor is éppen a szőke korszakát élte.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 10:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Apró helyesbítés. Az nem Shige volt, hanem Ryo-chan. És még ráadásképpen akkor is éppen a szőke korszakát élte.

Akkor másik párbeszéd:

Ryo: Dare ya nen?

Ryo-tól téll könnyebb megijedni. xDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 10:25 pm 
Senior Member

Animelover wrote:

Ryoról könnyebb elhinni, hogy ilyet kérdez, és megijednek tőle XD

Last edited by Yue on 2008 May 25 Sun, 10:36 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 10:27 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Akira wrote:

Akkor másik párbeszéd:

Ryo: Dare ya nen?

:D Ne gyanúsítsuk már szegény Shige-t, ő egy úriember kérem. :lol:
Ezt azt hiszem Tego a Shounen Club Premium-os interjúban mesélte, de már nem emlékszem jól. Meg azt mondta ki akart lépni, mert nagyon nehéz volt neki. Mindig hülyén jöttek ki neki a dolgok.
Shige-t egyből a nevén hívta, Shige mondta is, hogy azt hitte majd Kato-kun lesz vagy legalább Shige-kun, merthogy pár hónappal idősebb, de nem, Tego egyből csak Shige-nek hívta. Amúgy érdekes, őt mindenki úgy hívja, még Pi is. Általában Pi-t Ryo-chan kivételével Yamashita-kun-nak hívják a többiek, bár a Hoshi wo mezashite-s dvd-n meglepődtem, mert Tego azt mondta neki Pi-chan. Pedig általában csak a legjobb barátai hívják így: Jin, Ryo, Shirota Yuu, Toma, Takki.
Bár Pi Koyama-t is csak néha hívja Keii-chan-nak, általában Koyama-nak hívja, pedig jóban vannak.
(ahhoz képest, hogy leakarok feküdni :lol: itt szófosok)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 7:05 am 
Forum Addict

Akira wrote:
azt olvastam, hogy ahhoz képest h le akarnak feküdni XDDDDD már néztem is így : O_O hogy mivan? XDDD

tegnap megnéztem végrea május 9.-i Summer time performance-et XD jaj Tegoshi cucca olyan jó volt, és sztem tök édes ezzel a hajjal ^o^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 7:11 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
:D Ne gyanúsítsuk már szegény Shige-t, ő egy úriember kérem. :lol:
Ezt azt hiszem Tego a Shounen Club Premium-os interjúban mesélte, de már nem emlékszem jól. Meg azt mondta ki akart lépni, mert nagyon nehéz volt neki. Mindig hülyén jöttek ki neki a dolgok.
Shige-t egyből a nevén hívta, Shige mondta is, hogy azt hitte majd Kato-kun lesz vagy legalább Shige-kun, merthogy pár hónappal idősebb, de nem, Tego egyből csak Shige-nek hívta. Amúgy érdekes, őt mindenki úgy hívja, még Pi is. Általában Pi-t Ryo-chan kivételével Yamashita-kun-nak hívják a többiek, bár a Hoshi wo mezashite-s dvd-n meglepődtem, mert Tego azt mondta neki Pi-chan. Pedig általában csak a legjobb barátai hívják így: Jin, Ryo, Shirota Yuu, Toma, Takki.
Bár Pi Koyama-t is csak néha hívja Keii-chan-nak, általában Koyama-nak hívja, pedig jóban vannak.

Első mondat: *örül :pinky2:*
Második mondat: Én meg akaratlanul hozzátettem egy kis szócskát, amitől perverz értelmet kap... :beaten: Átkozott optikai csalódás... :pinky2: Gomen ne~ :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 6:01 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Akira wrote:
azt olvastam, hogy ahhoz képest h le akarnak feküdni XDDDDD már néztem is így : O_O hogy mivan? XDDD

tegnap megnéztem végrea május 9.-i Summer time performance-et XD jaj Tegoshi cucca olyan jó volt, és sztem tök édes ezzel a hajjal ^o^

A május 9-ei Summer Time fellépés jó volt (gondolom a Music Station-ös performance-re gondolsz). Mondjuk Ryo végig tiszta búbánat volt, csak akkor vigyorgott, mikor a dalt énekelték. Nem tudom mi lehetett a baja a durcibajnoknak. :D És tök jó volt, hogy Shige-Koyama rap része is belekerült végre. Már tiszta ideg voltam, hogy ezt is csak félig adják elő mindenhol, mint a Taiyou no Namidát (ott meg az első fellépésnél Pi-nek eléggé koncenrtrálnia kellett, hogy ne essen hasra a lábára tekerdő hosszú piros sálban, miközben ömlött rájuk a víz. :lol: )

haha, Pi tanulja már az orvosi kifejezéseket :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 7:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:

jahja! most már emlékszem! XD
én azt is birtam, mikor a NEWS dvd-n épp Tegoshinál volt a kamera, amikor Koyama a diploma osztóján volt és először azt mondta, h: "Koyama-san a diploma osztón" van aztán a következő mondat "Kei-chan ezért késik ma"... o.O

meg mikor Koyama beteg volt és Tegoshiék meglátogatták az tök ari volt mikor Tegoshi így: KEI-CHAN BYE-BYEEEEEEEE! XDD *vékony hangon*
De Yamapi is csinálta ezt, mikor Koyama mondta, h átadja Ryonak a kamerát erre a háttérben Yamapi: Ryo-chaaaaaaaan *szintén vékonyka hangon* XDDD

meg azok a tévesztések... amikor szar kedvem van, csak annyit kell mondanom magamban, h: Zohi-, zehi! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 7:13 pm 
Forum Addict

Doll wrote:

jahja! most már emlékszem! XD
én azt is birtam, mikor a NEWS dvd-n épp Tegoshinál volt a kamera, amikor Koyama a diploma osztóján volt és először azt mondta, h: "Koyama-san a diploma osztón" van aztán a következő mondat "Kei-chan ezért késik ma"... o.O

meg mikor Koyama beteg volt és Tegoshiék meglátogatták az tök ari volt mikor Tegoshi így: KEI-CHAN BYE-BYEEEEEEEE! XDD *vékony hangon*
De Yamapi is csinálta ezt, mikor Koyama mondta, h átadja Ryonak a kamerát erre a háttérben Yamapi: Ryo-chaaaaaaaan *szintén vékonyka hangon* XDDD

meg azok a tévesztések... amikor szar kedvem van, csak annyit kell mondanom magamban, h: Zohi-, zehi! XDD

Jaj, mikor Tegohoz került a kamera el is rontotta, hogy éppen hol vannak, szegényke hirtelen zavarba is jött.
Én még azt is bírtam, mikor Ryo és Pi felolvasott a közönségnek, valami közleményt olvastak be. Se Ryo se Pi nem tudta hibátlanul felolvasni. :D
Amúgy szerintem mikor Pi visítozott Ryo után szerintem már alig várták, hogy ökörködhessenek vele.
Lásd Pi felvette, hogy Ryo milyen gyorsan eszik (azt hiszem ő vette fel), közben lopott egy kis kaját is.
Ryo meg Pi száját filmezte, közbe meg elég érdekes hangokat adott ki magából. Alig volt fanservice. :lol:

És szegény Koyama mikor beteg volt, jól el volt különítve. Olyan aranyos volt a párnájával.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 7:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Jaj, mikor Tegohoz került a kamera el is rontotta, hogy éppen hol vannak, szegényke hirtelen zavarba is jött.
Én még azt is bírtam, mikor Ryo és Pi felolvasott a közönségnek, valami közleményt olvastak be. Se Ryo se Pi nem tudta hibátlanul felolvasni. :D
Amúgy szerintem mikor Pi visítozott Ryo után szerintem már alig várták, hogy ökörködhessenek vele.
Lásd Pi felvette, hogy Ryo milyen gyorsan eszik (azt hiszem ő vette fel), közben lopott egy kis kaját is.
Ryo meg Pi száját filmezte, közbe meg elég érdekes hangokat adott ki magából. Alig volt fanservice. :lol:

És szegény Koyama mikor beteg volt, jól el volt különítve. Olyan aranyos volt a párnájával.

igen... a ragozással volt problémája vagy mi! XDD
Azaz! akkor mondta, Pi a Zehi helyett, h Zohi, erre Ryo ki is röhögte! XDD
igen eleinte az a "Ledii - setto - gO!" az Pi volt de miután lopott kaját azután el is tűnt, mert a végét Koyama vette fel, és ezt csak azért tom, mert mikor Ryo szájából kiesett a kaja akkor Koyama olyan idiótán röhög, h leestem a székről miatta! XD fel is akartam venni a telefonomra a Yomi röhögés mellé, de még nem volt rá időm! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 7:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Az a zehi-zohi lol volt. xDDDD Nagyon állatok tudnak ezek lenni. xDDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 26 Mon, 9:39 pm 
Senior Member

Akira wrote:

És Koyamának mi volt a baja akkor, amikor .. talán Tego meg Shige vittek neki kaját. És miután elmentek, Koyama nekikezdett túrkálni a kajában, aztán nem tetszett neki, és félretolta :) de ott mi volt a gondja? o.o

nemtudom, nektek ezek a képek mennyire újak, de én most nemrég találtam őket. és szerintem tiszta aranyosak ^^ csak Pi-nek fura kicsit ez a bebirkásodott haj :P

http://i60.photobucket.com/albums/h17/D ... 3598cb.jpg
http://i60.photobucket.com/albums/h17/D ... 3598e0.jpg
http://i60.photobucket.com/albums/h17/D ... 359909.jpg

(képkerdit: mangas-arigatou fórum)

Last edited by Yue on 2008 May 26 Mon, 10:05 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour