Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:16 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

No megnéztem a TOUCH koncertet meg az interjúkat, a randikat nem mert rájöttem h azt pont egy hete néztem meg. x"D Szal.
A koncin melyik számot adták elő? *.* Nem nagyon vok otthon a TOUCH lemezben még, de naggyon szép az a szám. *0*
Az interjúk. Arra figyeltem fel h Uchi meg Ryo vhogy elég hasonlóan beszélnek. Mindketten folyton "eee", "yappari", "sou desu ne". :D Pi átkozottul aranyos volt a legelején. :D Kusano-nál azon röhögtem, h Masuda Takahisaként mutatkozott be, és Tegoshi Yuyaként búcsúzott el... x"DDD Shige meg vhogy úgy láttam h nem nagyon tudta összeszedni a gondolatait, de ő is ari volt. :D Mindegyikük az volt. :D

Yue ~ wrote:
és az említett animáció, amit akárhányszor nézek mindig szétfolyok:
Image

meg olyat is ritkán látni, hogy Shige és Pi ennyire "közel" lennének egymáshoz. néha komolyan azthiszem, hogy Pi amúgy nem bírja shigét. de lehet csak bemesélem magamnak.

Húh, ez jó animáció, nem bánod ha elcsórom aláírásba? :pinky2:

Hmm nem tom én még nem nagyon figyeltem Pi és Shige kapcsolatát. o..o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:25 pm 
Senior Member

Animelover wrote:
Húh, ez jó animáció, nem bánod ha elcsórom aláírásba? :pinky2:

Hmm nem tom én még nem nagyon figyeltem Pi és Shige kapcsolatát. o..o

hát az ani az izanaizuki számból van, de az a másik dvd-n van. vagy már teljesen elvesztettem a a fonalat, de sebaj XD amúgy az ani nem saját, találtam. de szerintem gond nem lesz belőle, ha hasznosítod ^^ szóval szerintem nyugodtan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:26 pm 
Forum Addict

Nem csak neked ez a benyomásod, hogy Pi nem bírja Shige-t. De ennek ellentmond, hogy mostanában elég sokszor lógnak együtt, vagy Ryo-val hármasban, vagy Ryo Shige-vel. Azon nevettem, hogy egyszer Ryo elhívta Shige-t, de aztán meg elaludt, Shige meg hazament. :D Meg a Kanjani8-es Hey Hey Hey tavaszi special-es fellépését is közösen nézte Pi és Shige.
Sőt mikor Pi-ről a meztelen képek készültek, és előtt Pi sódiétát tartott, pont Shige hívta, hogy mit csinál. Pi mondta, hogy most éppen meztelen. És Shige amúgy is sajnálta, hogy szegény koplal és akkor elhívta és jót étkeztek együtt.
Meg Shige mondott egy pár tahó dolgot, és ez rosszul esett Pi-nek és Ryo-n is láttam, hogy mindjárt odamegy és kap egy fejrúgást. Nevezetesen, arról volt szó, hogy ki az igazi leader. Shige azt mondta Pi elég ha csak ott van, meg ilyesmiket, Pi-nek ez rosszul esett, attól függetlenül, hogy ő is elmondta, hogy ő tényleg nem az a fajta leader, aminek általában képzelik. Ezt például Shige a Hanamaru Cafe-ban is mondta, és a műsorvezető (aki amúgy látszik, hogy kedveli Pit, egy párszor volt már Pi is a műsorban) nem is nagyon akarta elhinni neki, hogy Pi nem tesz semmit, mint leader. Bár az, hogy nem tesz semmit, ez így szerintem nem igaz. Amúgy ott Shige nekem egyébként is nagyképűnek tűnt. Bár valószínű nem bántásként szánja, mert szerintem azért tiszteli Pi-t. Amúgy jó párszor láttam, hogy mikor Shige elkezdett beszélni és Pi-ről, akkor Ryo egyből Pi-re szokott nézni. Vagy mindketten összenéznek, hogy na már megint mit fog mondani. Ryo ezeket nem nézi jó szemmel Shige-től. Meg azt mondta, hogy mikor látta, hogy Pi elhívta Shige-t, akkor úgy volt vele, ha Pi kijön vele, akkor ő is ki tud és ő is megpróbálja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:34 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Nem csak neked ez a benyomásod, hogy Pi nem bírja Shige-t. De ennek ellentmond, hogy mostanában elég sokszor lógnak együtt, vagy Ryo-val hármasban, vagy Ryo Shige-vel. Azon nevettem, hogy egyszer Ryo elhívta Shige-t, de aztán meg elaludt, Shige meg hazament. :D ..

Érdekes dolgok ezek amúgy. hogy ki kel van jóban, ki mit mond. amúgy azon sem csodálkoznék, ha meg lenne az is mondva nekik, hogy interjúkban mit mondjanak. sőt. biztosan akad ilyenre is példa. ezért mondom, hogy talán Shige nem is önszántából mondta abban a műsorban Piről azt amit. de ki tudja, abban szinte egészen biztos vagyok, hogy nem bunkózásnak szánta. meg az együttesbe Pi-t mindenki tiszteli, nemhiszem, hogy egy ilyen beszólással direkt el akarná rontani a mostani kapcsolatukat. szóval na, remélem értehtő mit fecsegek >.< de ez a RyoPiSige most nekem furán jött. mert szinet abban is biztos voltam, hogy Ryo meg mégannyira sem kedveli őt, mint Pi. bár néha úgy érzem, hogy Ryo Tegoshit is lenézi.. talán mert fiatalabb, nem tudom. de lehet ez is hülyeség. :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue ~: Köxi, ki is rakom. ^^

Akira: Sztem hívogassák csak el egymást, szokjanak jobban össze. Nem tom Pi mennyit tesz a csapatért, de azt erősen kétlem h semmit, Shige sztem eléggé túlreagálta a dolgot. o.O Mondjuk én se hiszem h bunkózni akart volna.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:42 pm 
Senior Member

Animelover wrote:
Yue ~: Köxi, ki is rakom. ^^

Akira: Sztem hívogassák csak el egymást, szokjanak jobban össze. Nem tom Pi mennyit tesz a csapatért, de azt erősen kétlem h semmit, Shige sztem eléggé túlreagálta a dolgot. o.O Mondjuk én se hiszem h bunkózni akart volna.

na igen. nem mintha ismerném Shigét, de szerintem nem az a fajta, aki direkt mondana ilyeneket. no mindegy végülis. de volt egy műsor, valami vetélkedőféle. emlékszem, volt hozzá angol sub, azért értettem nagyjából hogy miről volt szó.. de nem emlékszem a nevére. a lényeg annyi, hogy be volt kötve a tagok szeme, és a hangjuk is el volt változtatva. és a műsorvezető kérdezte, hogy ki lehetne a csapatból a vezető. avgy valami hasonló. és kb mindenki feltette a Pi-n kívül, meg talán még Massu sem jelentkezett. és shige ot is elmondta hogy ő jobb lenne mint ípi, meg már enm is emlékszem. de a többiek is mondtak hasonló dolgokat ha jól emlékszem. >.< régen néztem. de szerintem ez így épp jól van, hogy yamapi a vezíír ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue ~ wrote:
de szerintem ez így épp jól van, hogy yamapi a vezíír ^^

Egyetértek. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:47 pm 
Forum Addict

Hát igen, össze kéne jobban szokni, ugye az a problematika itt, hogy ők teljesen összerakott csapat, míg pl. a Kat-tun a debüt előtt már jó pár éve együtt volt ebben a felállásban.
És ugye arról volt szó, hogy NewS csak ennek a támogató dalnak (NewS Nippon) az elejéig lesz, 1 hónapig, de Johnny bá látta a sikert, és úgy döntött marad ez a formáció mindenki legnagyobb döbbenetére. Nem is nagyon beszéltek egymással előtte. Ill. ugye Koyama, Shige, Kusano jött a KKKitty-ből, Uchi és Ryo a Kanjani8-ből ill. kansai juniorok voltak (igaz, akkor még nem debütáltak, és emiatt ezt hitték már soha nem is fognak), Pi ugye már a juniorok leader-je volt ekkor, Takki-tól örökölte a címet és ő volt a legismeretebb, tehát nem véletlenül lett ő választva a banda arcának, Massu a Kis-My-Ft-ből, Moriuchi nem tudom honnan, de lényegtelen, mert ezután ki is lépett (jelenleg a One Ok rock zenekar vokalistája) és Tegoshi, aki akkor még egy éve sem volt a Johnny-nál, ami miatt egy páran ferde szemmel is néztek rá, na nem a NewS tagokra gondolok.
Pi meg ugye a 4Tops-al akart debütálni (Ikuta Toma, Hasegawa Jun, Kazama Shunsuke). És irtó nagy szívfájdalom volt ez neki, de persze a többi NewS tag se nagy boldogan élte meg. Illetve Pi és Ryo már előtte is barátok voltak és 2006-ig Pi rajta kívül szinte nem is beszélt mással, ill, Koyama-val ugye egy egyetemre jártak. Stb. stb.
Itt főleg a Massu és Tego van ejtve. Mondjuk Tegoról ugye tudjuk, hogy Pi miatt lépett be a JE-be, így halálosan boldog volt, hogy imádott bálványával került egy csapatba. De szerintem a többiek is tisztelték Pi-t, elvégre akkor már Pi híres volt, hiába nem debütált még. Ugye a Shounen Club-t is ők találták ki Toma-val.
Amúgy meg szerintem jó pár interjúban meg van szabva mit nem lehet mondani és miről lehet beszélni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:57 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Hát igen, össze kéne jobban szokni, ugye az a problematika itt, hogy ők teljesen ....
Amúgy meg szerintem jó pár interjúban meg van szabva mit nem lehet mondani és miről lehet beszélni.

De az látszik is, hogy ki kivel van igazán jóban a csapaton belül. Pi és Ryo, Shige és Koyama, Massu és Tego. és ki tugyja, hogy fognak alakulni a dolgok. de én nem is tudtam hogy csak 1 hónapra voltak tervezve. minden esetre, jó hogy Johnnybácsi látta azt a sikert :)
a másik hogy Moriuchi kilépett, szerintem nem rossz dolog. én nagyon szeretem a mostani együttesét, és szerintem sokkal jobb neki ott. jobban is illik hozzá.
a 4Tops-ról pedig eddik még nem hallottam, de gondolom akkor már nem is él a formáció. amúgy hallottam olyat, hogy Ikuta Tomának hamarosan zenei karrierje is lesz, mármint gondolom akkor komolyabb. én meg arra nagyon kiváncsi lennék. >.< tudsz erről valamit?

Akira wrote:

igen, ezzel egyetértek. én a helyükben még kicsit félnék is, hog elszólom magam olyanról amit nem szabad. abból tuti lenne baj. de biztos volt is már ilyenre példa..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:11 pm 
Forum Addict

Toma-t már hírbe hozták a NewS-al is, nevezetesen, hogy az idei év elején Ryo kilép a NewS-ból és Kanjani8-el lesz csak és Toma lesz helyette. De ez csak pletyka. Megölnék valakit, ha bárkit is kiraknának ebből a hattagú formációból. Ez most így tökéletes. Ill. egye fene tőlem jöhet a ex másik kettő, de szerintem ez azért sokkal jobb, mert mindenki közel egyforma figyelmet kap a fotózáson, stb. stb, ill. Pi még mindig egy icipicivel többet, de hát ez meg valahol érthető. Az ő helyes kis pofijával adták el annak idején a csapatot, habár szerintem most már nélküle is megállnák a helyüket.
Amúgy 3Tops volt egy ideig, miután Pi-t ugye kiszakították onnan, de aztán fokozatosan megszűnt. Toma musical-ben, színházban játszik inkább, de nagyon örülnék egy zenei karriernek. Mondjuk úgy egy 4Tops-nak akár. :D De álmodik a nyomor. Amúgy Pi-vel mostanában nagyon tervezgetik, hogy legyen TomaYama vagy YamaToma, de ebbe Johnny bá és húgicája tuti nem egyezne bele. Bár a HanaKimi sokat dobott Toma népszerűségén, de mondjuk a Honey and Clover nem volt valami nézett. Amúgy az Arashi-s fiúk is imádják Tomát, ugye annak idején a M.A.I.N-ben együtt voltak (Matsumoto, Aiba, Ikuta és Ninomiya) és ők is kivoltak akadva, hogy Toma még nem debütált. Pi-vel amúgy még a B.I.G-ben (Bad Image Generation) is együtt voltak ketten. Meg Arashival a West Side Story musicalben is játszott együtt.
Tehát itt szoros összefonódások vannak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:34 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Toma-t már hírbe hozták a NewS-al is, nevezetesen, hogy az idei év elején Ryo kilép a NewS-ból ...

Elképzelhető, hogy megállnák a helyüket, de szerintem sok rajongók vesztenének.. és abban egyetértek, hogy ez a mostani formáció, hogy hatan vannak tökéletes. Bár Kusanot is hiányolom, ne a NewSba jöjjön vissza :oops: mindenesetre, máshol nagyon örülnék neki.
Annak viszont én is nagyon örülnék, ha Toma debütálna ^^
Ja.. amúgy olyan szoros kapcsolatok vannak, hogy többször el kell olvassam, hogy fel is fogjam XD

Amúgy ez a YamaToma.. hát nemtudom. szerintem Pi-nek is van már épp elég gondja a saját rgyüttesével, meg mindehol fellép-szerepel, suli.. nem kéne neki még egy együttes szerintem. csak méginkább túlhajszolná magát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:42 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
Amúgy ez a YamaToma.. hát nemtudom. szerintem Pi-nek is van már épp elég gondja a saját rgyüttesével, meg mindehol fellép-szerepel, suli.. nem kéne neki még egy együttes szerintem. csak méginkább túlhajszolná magát.

Ezt hidd el kitörő örömmel csinálná, mivel az egyik legjobb barátjáról van szó. :D Bár a túlhajszolással egyetértek, de ez a népszerűség velejárója, ha nem bírná, akkor kilépne, bár valószínű azért az ő esetében nem lenne az olyan nagyon egyszerű dolog. Johnny bácsi biztos nehezen engedné el az egyik aranytojást tojó tyúkocskáját.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:46 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Yue ~ wrote:

Ezt hidd el kitörő örömmel csinálná, mivel az egyik legjobb barátjáról van szó. :D Bár a túlhajszolással egyetértek, de ez a népszerűség velejárója, ha nem bírná, akkor kilépne, bár valószínű azért az ő esetében nem lenne az olyan nagyon egyszerű dolog. Johnny bácsi biztos nehezen engedné el az egyik aranytojást tojó tyúkocskáját.

XDD na igen. ebben én is teljesen biztos vagyok.
(amúgy mondtad, mész. jó éjt ^^ és megkaptad te a privát üzenetemet? o.o)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:49 pm 
Forum Addict

Most vettem észre azt az üzit, bocsi, már válaszoltam. :D Ne ess a szék alá a választól. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 7:38 am 
Forum Addict

Hihi, mit találtam. Szerintem ez Pi hajviselete az új sorozatban, de majd kiderül. Habár lehet ez csak alkalmi nála, mindenesetre illene a doki image-hez. :D Kis szemüveges okostojás.
képkredit: XQ és watchful21
:love:

Ez tegnap készült róla, a Seventeen magazin 40 éves fennállása alkalmából volt a buli és ő volt az első felszólaló és nagyon ideges volt. Ugye tudjuk, hogy szabályos időközönként cikkeket ír oda. :D
Egyébként Koyama-val és Shige-vel jelent meg a jeles eseményen.
Remélem lesz valami kis képi anyag, illetve kis beszámoló biztos van, mert onnan a kivágott kép.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour