Nem csak neked ez a benyomásod, hogy Pi nem bírja Shige-t. De ennek ellentmond, hogy mostanában elég sokszor lógnak együtt, vagy Ryo-val hármasban, vagy Ryo Shige-vel. Azon nevettem, hogy egyszer Ryo elhívta Shige-t, de aztán meg elaludt, Shige meg hazament.

Meg a Kanjani8-es Hey Hey Hey tavaszi special-es fellépését is közösen nézte Pi és Shige.
Sőt mikor Pi-ről a meztelen képek készültek, és előtt Pi sódiétát tartott, pont Shige hívta, hogy mit csinál. Pi mondta, hogy most éppen meztelen. És Shige amúgy is sajnálta, hogy szegény koplal és akkor elhívta és jót étkeztek együtt.
Meg Shige mondott egy pár tahó dolgot, és ez rosszul esett Pi-nek és Ryo-n is láttam, hogy mindjárt odamegy és kap egy fejrúgást. Nevezetesen, arról volt szó, hogy ki az igazi leader. Shige azt mondta Pi elég ha csak ott van, meg ilyesmiket, Pi-nek ez rosszul esett, attól függetlenül, hogy ő is elmondta, hogy ő tényleg nem az a fajta leader, aminek általában képzelik. Ezt például Shige a Hanamaru Cafe-ban is mondta, és a műsorvezető (aki amúgy látszik, hogy kedveli Pit, egy párszor volt már Pi is a műsorban) nem is nagyon akarta elhinni neki, hogy Pi nem tesz semmit, mint leader. Bár az, hogy nem tesz semmit, ez így szerintem nem igaz. Amúgy ott Shige nekem egyébként is nagyképűnek tűnt. Bár valószínű nem bántásként szánja, mert szerintem azért tiszteli Pi-t. Amúgy jó párszor láttam, hogy mikor Shige elkezdett beszélni és Pi-ről, akkor Ryo egyből Pi-re szokott nézni. Vagy mindketten összenéznek, hogy na már megint mit fog mondani. Ryo ezeket nem nézi jó szemmel Shige-től. Meg azt mondta, hogy mikor látta, hogy Pi elhívta Shige-t, akkor úgy volt vele, ha Pi kijön vele, akkor ő is ki tud és ő is megpróbálja.