Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 8:54 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 20 Fri, 9:52 pm 
Elite Member

^ Jahj ez nagyon durva xDDD *fetreng*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 21 Sat, 10:39 am 
Forum Addict

Hát ez a Miso Soup paródia kicsit durva volt. :D
Nézzétek meg a Making of Ai Ai Gasa-t, nagyon kis idióták és aranyosak benne. A TegoMass csatán jókat derültem, a legjobb volt a Ne ébreszd fel őt csata. :lol:
Amúgy Masuda olyan idiótának tűnik Tego-hoz képest, pedig idősebb. Bár igaz ez nem kor kérdése.
A másik ami eszembe jutott ha lehet Making of a TegoMass-nak akkor miért nincs Making of a NewS-nak? Pedig pl. a Summer Time making of-át megnéztem volna, de gyanítom, hogy nem együtt vették fel a jeleneteket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 21 Sat, 4:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Nézzétek meg a Making of Ai Ai Gasa-t, nagyon kis idióták és aranyosak benne. A TegoMass csatán jókat derültem, a legjobb volt a Ne ébreszd fel őt csata. :lol:
Amúgy Masuda olyan idiótának tűnik Tego-hoz képest, pedig idősebb. Bár igaz ez nem kor kérdése.
A másik ami eszembe jutott ha lehet Making of a TegoMass-nak akkor miért nincs Making of a NewS-nak? Pedig pl. a Summer Time making of-át megnéztem volna, de gyanítom, hogy nem együtt vették fel a jeleneteket.

Van Summer Time making of! o.O Legalábbis pár napja én azt néztem, vagyis az volt a címe a vidinek amit néztem! o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 21 Sat, 5:55 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
Akira wrote:

Van Summer Time making of! o.O Legalábbis pár napja én azt néztem, vagyis az volt a címe a vidinek amit néztem! o.O

Hol láttad? Én nem emlékszem ilyenre, illetve van egy kisfilmem nekem is, de az nagyon rövid. Arra gondolsz, mikor a reklámot forgatták és futottak a strandon és Shige elhasalt, mikor majszolta a kaját és a többiek után akart futni? A Taiyou no Namida-nak is volt valami kicsi videója, de ezeket én csak szelíd túlzással nevezném Making-nek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 21 Sat, 6:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Hol láttad? Én nem emlékszem ilyenre, illetve van egy kisfilmem nekem is, de az nagyon rövid. Arra gondolsz, mikor a reklámot forgatták és futottak a strandon és Shige elhasalt, mikor majszolta a kaját és a többiek után akart futni? A Taiyou no Namida-nak is volt valami kicsi videója, de ezeket én csak szelíd túlzással nevezném Making-nek.

Jó kérdés... már keresem a youtube profilomban, de nem vok biztos benne, h ott láttam... a másik hely ahol láthattam az crunchyroll, de remélem nem ott van, mert ott nem szoktam a kedvencekhez rakni a vidiket és nem is biztos, h ott megtalálom újra!^^""""
De megpróbálom megkeresni!
Egyébként nem az a kis videó, amit írtál! ez kicsit hosszabb!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 21 Sat, 6:03 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
[
Jó kérdés... már keresem a youtube profilomban, de nem vok biztos benne, h ott láttam... a másik hely ahol láthattam az crunchyroll, de remélem nem ott van, mert ott nem szoktam a kedvencekhez rakni a vidiket és nem is biztos, h ott megtalálom újra!^^""""
De megpróbálom megkeresni!
Egyébként nem az a kis videó, amit írtál! ez kicsit hosszabb!

Fú, köszi, mondjuk csodálkozom, hogy én nem találkoztam vele. De mondjuk én sem ismerhetek mindent. :lol: Örülnék, ha sikerülne megtalálni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 21 Sat, 7:22 pm 
Forum Addict

a Summer time making of az csak ilyen 1 perces izé asszem XD vagy elég rövid.. vagy most keverem a tengerpartos CM-mel XD a Summer timeost lehet h nem is láttma akkor O_o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 21 Sat, 7:34 pm 
Senior Member

Sanako wrote:
a Summer time making of az csak ilyen 1 perces izé asszem XD vagy elég rövid.. vagy most keverem a tengerpartos CM-mel XD a Summer timeost lehet h nem is láttma akkor O_o

hm.. remélem, hogy kevered, mert egy hoszabb making of-ra én is nagyon kiváncsi lennék =33 én is csak ez a Shige eltaknyol című kis szösszenetet láttam. amúgy megnéztem a ai ai gasa making of-ot .. =DDD tök aranyos volt. az egész. de az tetszett a legjobban, amikor játszottak azzal a kutyás játékkal, és ki kellett halászniuk a csontokat a tálból =D érdemes megnézni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 21 Sat, 8:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nos eddig sajna nem leltem meg, de nem adom fel! XD Csak a baj, h helyette egy halom Johhny'sos vidibe botlottam és elkezdtem nézegetni őket...^^"""" így szoktam egyébként érdekes dolgokat találni csak ugye senki nem vág fejbe, h "hé postold má'" vagy "Hé rakd már a kedvencek közé!" XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 22 Sun, 2:12 pm 
Forum Addict

TegoMass volt tegnap a Music Fair-ban, és találjátok ki ki volt még ott. Usher. :lol: Kissé meglepődtem, kíváncsi vagyok miket gondolhatott miközben Massu-éket nézte. Egyébként, ha jól értettem valami Color nevű csapattal is énekeltek együtt. Persze Usher-rel nem. :lol: Nem is tudtak volna mit.
Doll megnézed nekem ha lesz időd miről volt, szó, Usher-t majd megnézem, mert ő angolul beszélt, valamit talán még érteni is fogok. :D
Ja, és innen le lehet tölteni, akit érdekel.
Na közben látom, hogy le lesz fordítva newshfan által.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 22 Sun, 3:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira... már egy ideje gondolkodom ezen, de vlmiért ha ránézek az aláírásodra, Tina Turnen jut eszembe Yamapiról! XDDD

EGyébként megnéztem a GYM-es Utabant!^^ vlmi nagyon édes!^^
még mindig Golf az, aki jobban tecc, de az a picike japán amit mondtak, az nagyon ari volt! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 25 Wed, 6:47 am 
Forum Addict

TegoMass heti első az Oriconon. 90240 az eladás. Ez marha kevés ahhoz képest, hogy mennyi helyen voltak, csak az ismertebbeket vegyük: Music Station, Music Fighter, Music Japan, Music Fair, Hey Hey Hey, Domoto Kyodai, nem beszélve a rádiós és egyéb műsorokról. Amúgy se volt marha nagy eladásuk eddig sem, de azért mindig 100 000 fölött voltak. Na mindegy.
Mondjuk a Hey Hey Hey és a Domoto Kyodai kivételével mindig magukat ismételték, elég uncsi volt mindig ugyanazt hallani tőlük.

Shige-vel kapcsolatos hír, hogy lesz az augusztusi Shounen Club-ban, Imai Tsubasa-val együtt.

Bár aki rendszeres lj olvasó ezeket már tudja, továbbá ha meglátogatjátok a community-t olvashatjátok Pi Kindai-s interjújának fordítását a Code Blue kapcsán. :D És nem mellékesen gyönyörű új képek vannak.
És akkor így az utolsó mondatban megragadom az alkalmat, hogy búcsút mondjak, ez volt itt valószínű az utolsó hozzászólásom. Semmi értelme szinte magammal társalogni. Akivel meg sikerült szót váltani annak köszönöm szépen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 25 Wed, 5:30 pm 
Forum Addict

Akira, nehogy elmenj már O_O Lehet hogy nem nagyon beszéltünk, meg nem írtam a hszeidre, de mindig érdekes dolgokat írtál, és csomó új infót tudtam meg tőled. Nem magaddal társalogsz X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 25 Wed, 5:54 pm 
Member

Akira: Oh tényleg ne hagyj itt mindent. :( Nekem eddig a vizsgáim miatt nem volt időm, de ma volt az utolsó, és mostmár megpróbálom aktivizálni magam. :D

Jah, meg meglestem a Tegomass making of-ját. Az a kutyás játék nagyon móka volt, ahogy megijedtek az haláli volt. :D
Tegoshi nagyon aranyos, de Massu-t valahogy nem szeretem. És egy kicsit jobban megismerve a NewS-t, Shige-be is van valami, amiért nem szeretem. :? De majd még ismerkedem velük.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 25 Wed, 7:32 pm 
Forum Addict

Köszönöm Sanako és Maela!
De egyébként nem az a baj, hogy nem írtok a hozzászólásaimra, mert én se írok mindenkiére. Ez hülyeség is lenne ilyen formában. Elvégre nem lehet mindenkinek mindennap mondanivalója. Csak marha nagy a pangás és most úgy általában értve is, nem csak a JE-s topicokra gondolok, hanem az egész jpop topicra. Igaz, hogy vannak azért jó páran akik írnak, de néha tök úgy érzem, hogy a jpop alaposan le van errefelé nézve. A JE-s fiúkat egyrészt megértem miért nézik le, de a többit nem igazán. Kicsit furcsa, hogy ennyi ember és szinte mindenki nagy jrocker. Ami egyébként persze nem baj, mert mindenki azt szeret, ami neki tetszik, kinek a pop, kinek a rock, vagy akármi más.

Maela: Én a NewS úgy együtt nagyon szeretem, de ha emberekre bontjuk akkor én is csak a Pi, Ryo, Koyama hármast szeretem nagyon. Masu (most már elbizonytalanodtam, hogy miért írom én mindig két s-el a nevét, amikor Masuda csak egy) nekem olyan furcsa, Shige szerintem egy okostojás, bár néha vannak jó pillanatai, Tego meg nagyon fiatal és néha úgy érzem túl nagy a zakója! Próbál cool lenni, és Yamapit utánozni, de annyira hülyén jön le néha, hogy nevetnem kell, lenne inkább önmaga, mert egyébként egy aranyos kissrác. (de égő először kislányt írtam, szegényke :lol: ) De ha hiányzik valaki fellépéskor, akkor nekem is hiányzik, most ők így hatan nagyon jól működnek, ne legyenek se kevesebben, se többen. (Azaz én nem támogatom sem Kusano sem Uchi visszatérését, ők csináltak hülyeséget és bár nekünk kicsit igazságtalannak tűnik, hogy kivonták őket a forgalomból az alkolholos botrányok miatt, ami ugye Európában vagy máshol nem nagy szám, de ők csinálták maguknak, tudták mi jár érte és még szerencséjük is van, hogy nem lettek páros lábbal kirúgva.)

Jaj, idióta Toma lefényképete Pi-t alvás közben, egymáshoz közeli stúdióban (mintha rémlene, hogy talán ugyanabban) filmezik a Code Blue-t és a Maou-t és a szünetben elment megnézni Yamapit, ahol szintén szüni volt és Pi édesdeden aludt. Erre lefényképezte miközben aludt és nem keltette fel, majd mikor elment elküldte neki a képet, Pi a saját alvó arcát nézegethette, mikor felébredt rá. :o Idézem Tomát: be volt takarva és aludt mint egy bébi.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour