Köszönöm Sanako és Maela!
De egyébként nem az a baj, hogy nem írtok a hozzászólásaimra, mert én se írok mindenkiére. Ez hülyeség is lenne ilyen formában. Elvégre nem lehet mindenkinek mindennap mondanivalója. Csak marha nagy a pangás és most úgy általában értve is, nem csak a JE-s topicokra gondolok, hanem az egész jpop topicra. Igaz, hogy vannak azért jó páran akik írnak, de néha tök úgy érzem, hogy a jpop alaposan le van errefelé nézve. A JE-s fiúkat egyrészt megértem miért nézik le, de a többit nem igazán. Kicsit furcsa, hogy ennyi ember és szinte mindenki nagy jrocker. Ami egyébként persze nem baj, mert mindenki azt szeret, ami neki tetszik, kinek a pop, kinek a rock, vagy akármi más.
Maela: Én a NewS úgy együtt nagyon szeretem, de ha emberekre bontjuk akkor én is csak a Pi, Ryo, Koyama hármast szeretem nagyon. Masu (most már elbizonytalanodtam, hogy miért írom én mindig két s-el a nevét, amikor Masuda csak egy) nekem olyan furcsa, Shige szerintem egy okostojás, bár néha vannak jó pillanatai, Tego meg nagyon fiatal és néha úgy érzem túl nagy a zakója! Próbál cool lenni, és Yamapit utánozni, de annyira hülyén jön le néha, hogy nevetnem kell, lenne inkább önmaga, mert egyébként egy aranyos kissrác. (de égő először kislányt írtam, szegényke

) De ha hiányzik valaki fellépéskor, akkor nekem is hiányzik, most ők így hatan nagyon jól működnek, ne legyenek se kevesebben, se többen. (Azaz én nem támogatom sem Kusano sem Uchi visszatérését, ők csináltak hülyeséget és bár nekünk kicsit igazságtalannak tűnik, hogy kivonták őket a forgalomból az alkolholos botrányok miatt, ami ugye Európában vagy máshol nem nagy szám, de ők csinálták maguknak, tudták mi jár érte és még szerencséjük is van, hogy nem lettek páros lábbal kirúgva.)
Jaj, idióta Toma lefényképete Pi-t alvás közben, egymáshoz közeli stúdióban (mintha rémlene, hogy talán ugyanabban) filmezik a Code Blue-t és a Maou-t és a szünetben elment megnézni Yamapit, ahol szintén szüni volt és Pi édesdeden aludt. Erre lefényképezte miközben aludt és nem keltette fel, majd mikor elment elküldte neki a képet, Pi a saját alvó arcát nézegethette, mikor felébredt rá.

Idézem Tomát: be volt takarva és aludt mint egy bébi.